HIRDETÉS

Fotó: Bana Tibor Facebook

Bana Tibor, a Jobbik országgyűlési képviselője is Nemény Andrást támogatja

ugytudjuk.hu
2019. szeptember 5. csütörtök, 17:02

Bana Tibor, a Jobbik országgyűlési képviselője Facebook-bejegyzésben közölte, hogy szerinte kik azok az ellenzéki jelöltek, akiknek októberi győzelmében bízik. Bana Sárváron Németh Zsoltot, a Híd a Jövőnkért Egyesület polgármester-jelöltjét, Körmenden a függetlenként induló egykori kosárlabdajátékost, Patonay Imrét, Vasváron pedig Somlósi-Kovács Adriánt támogatja.

 

Bana Tibor

A magyar kormány ismét szégyenpadra került Európában A Jobbik egye... tért azzal, hogy az EU soros elnökeként a finnek meghallgatást tartanak a magyar jogállamiság helyzetéről, ez ugyanis egész Magyarország érdeke. Csaknem egy éve van folyamatban hazánkkal szemben a hetes cikkely szerinti eljárás, azóta azonban nem történt előrelépés.

 


A kőszegi Rába Kálmán támogatása talán magától értetődik, hiszen a Mindenki Magyarországért Mozgalom polgármester-jelöltje, amúgy a Jobbik megyei elnöke, és a Vas megyei közgyűlés jobbikos tagja. Szintén nem meglepő, hogy szűkebb hazájában, Szentgotthárdon Bartakovics Andrea mellett teszi le a voksát, hiszen a Közösen Szentgotthárdért Egyesület jelöltjének indulását maga Bana jelentette be.

 


Meglepőbb azonban, hogy Bana Tibor szerint Szombathelyen dr. Nemény Andrásnak a győzelmében bízik és az Éljen Szombathely! szövetség polgármesterjelöltjét támogatja, hiszen mint tudjuk a Jobbik helyben Koczka Tibor mögé állt be, majd a Pro Savaria Egyesülettel kötött választási együttműködést. 
 

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás