Fotó: Vágvölgyi Bálint

Balázsy azon vitázik, hogy kivel nem vitázik akkor, amikor lehetne vitázni

Farkas Bazsi
2019. szeptember 2. hétfő, 20:56
A Fidesz polgármesterjelöltjének az a problémája, hogy nem egy, hanem kettő vitapartnere lenne. 

Polgármesterjelölti vitát szervez a Pro Savaria - jelentette be Molnár Miklós az egyesület jelenlegi alpolgámestere. Molnár a múlt héten azt mondta, hogy minden érintettet meg fog keresni és ma délután 4 órakor a Pannónia étterem kistermében fognak egyeztetni a vita technikai paramétereiről. 


A mai egyeztetés azonban nem volt teljes, mivel Koczka Tibor független polgármesterjelölt és Nemény András az Éljen Szombathely Egyesület jelöltje volt csak jelen a teremben. A Fidesz jelöltje azonban nem. 

 

Ahogy arról korábban írtunk, a jelöltek abban maradnak, hogy újabb levelet írnak a szabadságon lévő jegyzőnek, amiben felkérik, hogy csütörtök délutánig jelezze, hogy részt vesz-e a vitán vagy sem.

 

Balázsy a Facebookon posztolt, reagálva a mai eseményekre. Bár ember legyen a talpán, aki érti az indokait. Fidesz polgármesterjelöljte ugyanis lényegében azt írja, hogy 

 

azért nem megy vitázni, mert nem egy hanem kettő vitapartnere lenne. 

 

Ha valaki még tovább szeretne csemegézni, akkor jöjjön a teljes poszt. 

 

Balázsy Péter

Vita, de kivel? A szombathelyi ellenzék évek óta mást sem harsog, m... int hogy mennyire egységes. Erre azt látom, hogy a Jobbik embere mellett van még Gyurcsány Ferencnek és az MSZP-nek is egy polgármesterjelöltje, Nemény András. A megosztott ellenzék két jelöltje verseng tehát egymással, ami távol áll az egységtől.

 

A szombathelyi Fidesz egyébként régi trükkel él, megpróbálja hitelteleníteni ellenfeleit. Éppen azért gyorsan hozzá is tesszük, hogy Koczka Tibor és Nemény András is összegyűjtötte a szombathelyiektől a jelöltséghez szükséges aláírásokat. Vagyis a város lakói legitimizálták a jelölteket. 

 


Ám Balázsy Péter ezt figyelmen kívül hagyja, szerinte a városlakók aláírásai nem hatalmazzák fel az indulókat arra, hogy magukat polgármesterjelöltként tüntessék fel. 

 

Amúgy könnyen előfordulhat, hogy mivel Balázsy nem tudja lereagálni a váratlan helyzeteket, ezért keres kibúvót, hogy ne kelljen vitáznia kihívóival. Hogy mennyire nem bírja a stresszhelyzeteket, arra a legjobb példa ez a videó. 

 


 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás