VIDEÓ - Az X-Faktor szakított a hagyományokkal, idióták helyett emberi történetek emelték színvonalra az első adá

Farkas Bazsi 2019-10-06 13:39:00
A kadét lány, a családi keserűségből táplálkozó rapper, meg a 70 éves Anti bácsi.

Amióta létezik az éneklős tehetségkutató formája Magyaroszágon - ennek pedig már közel két évtizede -, az óta megszoktuk, hogy az első adásokban, a válogatókban a 100 idióta országának mutatnak be minket. Egyre, másra jönnek azok az arcok, akik még csak hírből sem ismerik a tiszta éneklést, és suta produkciókkal, kappan hangjukkal a zsűrit elképesztik, a nézőket pedig nevetésre ingerlik. A X-Faktor, befizetem azt egy adriai hajóútra, aki megmondja, hányadik szériája, azonban szakított ezzel a hagyománnyal, és mennyire jól tette. Ugyan néhány cseppet csepegtetett ebből a fajta groteszk művészeti ágból, de összességében mégis inkább az emberi érzésekre próbált hatni, olyan egyéniségekkel, akik elsőre megmaradnak a nézőkben.

Ez szokták filmes szaknyelven, egy egészen jó castingnak hívni. Szűkség is volt rá. Az évről-évre jelentkező forma ugyanis kezd egy kicsit elfáradni. Amíg korábban hónapokon keresztül vetítették, ahogy a versenyzők hétvégente színpadra állnak, sőt volt, olyan, hogy a karácsonyfa alatt is az X-faktor szórakoztatott, addig mára pár hét alatt lezavarják az élő showt, kettesével szórják ki az énekeseket a műsorból.

Azzal viszont, hogy a nézők kapásból egymástól jól elkülöníthető egyéniségeket kap, máris magához láncolja a műsor, hiszen - akár csak egy sorozatban - kíváncsi lesz kedvenc hőseinek további sorsára. 

Na mutatom is, engem elsőre kik fogtak meg.

A 15 éves Gulyás Eszter, aki egy szál gitárral elnyomta ByeAlex Nehéz vagyok című dalát. Nagyon szórakoztató, könnyed, vidám, optimista előadás volt.

Aztán itt volt Gödöllei Emanuel, akit elsőre nagyon kiröhögtek a zsűritagok, aztán csak szájukat tátották, akkor amikor neki kezdett a saját dalának. 

Sajnos az RTL durván vágva tette csak fel a produkciót, de semmi vész, mert, ahogy vége volt a tegnapi adásnak a srác klipje máris önállóan került fel a youtubera. Na ennyit arról, hogy mennyire lappangó tehetségek vesznek részt az X-Faktorban és mennyire nyomnak be olyanokat, akiknek a zenei anyaga már ott van az egyes kiadóknál csak éppen kellene neki valami hype a megjelenés előtt.

MANUEL - Messziről jöttem | Official Music Video

Gödöllei Emanuel (MNLSIDE) http://www.instagram.com/manuelsingx/ Keresd a streaming oldalakon is! http://backl.ink/73633098 Kiadja a Gold Record Music Kft.

>

Anti bácsival vegyítette a csatorna a Keresem a családom és az X-faktor formáit. A 70 éves előadó ugyanis 35 éve nem látta a testvérét, azért jött el a műsorba, hogy hátha az öccse meglátja a tévében és akkor újra találkozhatnak. Az RTL azonban semmit sem bízott a véletlenre, megtalálta Anti bácsi testvérét, és miután ő elénekelte Bródy Filléres emlékeim című dalát, összejött a nagy találkozás.

És végül jött Bagdi Emőke, a 19 éves lány, aki önbizalomhiánnyal küzd, közben pedig olyan hangja van, mintha Amy Winehouse  és Macy Gray szerelemgyermeke lenne. Remélem hamar átlép a saját árnyékén és akkor megint nyert ez az ország egy elképesztő hangú előadót.


 

Szólj hozzá!

Legyen egy szuper okosóra a legújabb kiegészítőd

Gondoltál már arra, hogy beszerezz egy páratlan okosórát? Ha eddig halogattad a döntést, akkor ezt most tekintsd egy jelnek és üdvözölj a gyűjteményedben egy efféle újdonságot. Nemcsak dekoratív kiegészítő, hanem számtalan előnnyel is bír.

Quentin Tarantino mégsem filmkritikusról forgatja utolsó filmjét

A rendező várhatóan tizedik filmje elkészítése után is folytatja a kreatív munkát. Korábban többször célzott rá, hogy minisorozatok és színdarabok rendezése is érdekli.

A performance marketing jelentősége a vállalkozások életében

Minden vállalkozás számára alapvető fontosságú, hogy folyamatosan, méghozzá profitábilisan termeljen új ügyfeleket, vásárlókat. A performance marketing elengedhetetlen a sikerhez, egy laikus számára azonban rengeteg nehézséget okozhat a fizetett hirdetések nyereséges menedzselése, éppen ezért sok esetben a legjobb döntés szakértőket segítségül hívni.

Ütötte, rúgta ismerősét egy körmendi férfi

Még a mobilját is földhöz vágta.

Milyen tényezőket vegyünk figyelembe, ha bútorkárpitot választunk?

A különféle anyagokkal bevont, párnázott bútorok esetében a kárpit színe, textúrája meghatározó jelentőségű az enteriőr stílusa, valamint a tartósság és a tisztíthatóság szempontjából, ezért a választásnál körültekintőnek kell lenni.

Azonnali hatállyal rúgta ki a Vas Népe az újságíróját, miután bejelentette, hogy civilként elindul képviselőnek

Tóth Judit Körmenden szerezne mandátumot. Frissítve a Vas Népe közleményével!

Sulyok Tamás jáki látogatása miatt komoly biztonsági intézkedésekre lehet számítani

A vasárnapi avatón ingyen lehet megtekinteni a templomot és templomkertet is.

Egy győzelemre az elődöntőtől a Falco

Lemosták a Honvédet a pályáról

Már a bíróságon is kamuzik Mirkóczki Ádám, Eger polgármestere

Nem csak adatokat nem adna ki, hanem tényleg nem ad ki.

Pedofil fotós is dolgozott a Little Miss Hungary gyermekszépségversenyen

A gyerekszépségverseny szervezője csalás miatt áll bíróság elé.

A szakember szerint nem indokolt a szúnyoggyérítés Győrben

Hiába jelentek meg a szúnyogok, az élő vizeinkben még nem kezdtek el növekedni a lárvák

Kalapáccsal verte fejbe kutyáját az ittas sárvári férfi

Az állatnak különös szenvedést okozott, és alkalmas volt arra is, hogy a pusztulását okozza.

Megérkezett a balkonszezon

Itt a tavasz, a jó idő, a melegedő időjárás, ideje feldíszíteni az erkélyt. A cikkel ehhez a feladathoz szeretnénk hasznos tippeket adni. Összeszedtük a legfontosabb teendőket, valamint minden hasznos tudnivalót, és eláruljuk, hogy melyek a nélkülözhetetlen szerszámok. 

Havazott az Írott-kőn

Nyárból a télbe.

Megállapodtak a bérekről az Audiban

650 ezer forintos egyszeri kifizetésben is megegyeztek a gyár és a szakszervezet képviselői.