Forrás: Facebook

Az utolsó simításokat végzik az ELTE-SEK Sportcsarnokában

ugytudjuk.hu
2019. július 19. péntek, 08:40
A hatvanmillió forintos beruházás legnagyobb tétele a parketta cseréje.

 Az ELTE Savaria Egyetemi Központ 1991-ben átadott Sportcsarnokának legjelentősebb ráncfelvarrása kezdődött el azzal, hogy a megrendelő Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület (SZOESE) május 12-én átadta a kivitelezőnek a munkaterületet. A hatvanmillió forintos beruházás legnagyobb tétele a parketta cseréje, amely már megtörtént, a munkafolyamat kilencvenkilenc százalékos készültségi szinten áll.

 

Ám az új parkettájára egyelőre nem lehet rálépni, mert a felület kezelése még várat magára. Miután a szakemberek ezt a feladatot is elvégezték, a lelátó, a kézilabdakapu, valamint a kosárlabda palánkok felújítására kerül sor.

 

Kívés István sportközpont vezető a parketta korábbitól eltérő színű, precíz vonalazására hívta fel a figyelmet, majd arról beszélt, hogy a SZOESE egy modern tisztítógépet is beszerzett, amellyel az eddiginél jóval hatékonyabban és gyorsabban végezhetik el a padló takarítását.

 

 

A Sportcsarnokban új az eredményjelző tábla és a hangrendszer is, és azt már Hurtik Péter, a SZOESE ügyvezető elnöke tette hozzá, hogy a létesítménybe kamerarendszert szereltek fel, amely vagyonvédelmi és baleset-megelőzési szempontokat is szolgál.

 

Bár a SEK Sportcsarnoka most részben megújul, további fejlesztések szükségesek, ezért a SZOESE munkatársai azon dolgoznak, hogy előkészítsék az épület hő-, lég- és világítástechnikájának korszerűsítését.

 

(ELTE Savaria Egyetemi Központ Facebook-oldala)

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás