Illusztráció: Pixabay

Az út közepén sétált és lövöldözött egy férfi Győrben

ugytudjuk.hu
2019. augusztus 21. szerda, 11:59
A benzinkúton magához vett egy csomag rágógumit és egy doboz energiaitalt.

 A Győri Járási Ügyészség garázdaság bűntettével, fegyveresen elkövetett rablás bűntettével és lőfegyverrel visszaélés bűntettével vádolja azt a férfit, aki tavaly ősszel Győrben az egyik út közepén megállásra kényszerített egy autót, majd kirabolt egy benzinkutat - közölte a megyei főügyészség szerdán.

 

A vádirati tényállás szerint a 65 éves férfi a cselekmény reggelén lőfegyverrel a kezében sétált az egyik győri út közepén, majd a vele szemben érkező autót megállásra kényszerítette. A jármű az elkövető előtt megállt, a férfi kétszer a levegőbe lőtt, majd tovább sétált a közeli benzinkút irányába. Az autó vezetője félelmében a járművébe zárkózott és értesítette a rendőrséget.

 

A benzinkúton a férfi magához vett egy csomag rágógumit és egy doboz energiaitalt, amikkel távozni akart. Mikor a személyzet felszólította a fizetésre, megmutatta a nála lévő maroklőfegyvert. Az elkövetőt a hatóságok a helyszínen elfogták.

 

A korábban letartóztatás, jelenleg bűnügyi felügyelet hatálya alatt álló elkövetővel szemben tizenöt év szabadságvesztés is kiszabható - olvasható az ügyészség közleményében.

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás