Az Éljen Szombathely! szerint a szombathelyi Fidesz hátrafelé akar korszakot váltani

ugytudjuk.hu
2019. július 18. csütörtök, 17:24
A választási szövetség azt írja, megbukott képviselőket akar újra indítani a kormánypárt.

Nemrég landolt a szerkesztőségünk e-mail fiókjában az Éljen Szombathely! közleménye, amiben arról írnak, hogy szerintük a szombathelyi Fidesz újonnan bejelentett képviselőjelöltjeinek listájából az derül ki, hogy a kormánypárt hátrafelé próbál korszakot váltani. A közleményt változtatás nélkül közöljük:

 

Korszakváltás a múltba


A Fidesz polgármesterjelöltje korszakváltást hirdetett. Csak azt nem mondta el, hogy azt visszafelé gondolta. A képviselőjelöltjeik névsorából kiderült, hogy a meglévő képviselőkön túl négy olyan jelöltet is indítanak, akiket a választók nem támogattak a legutóbbi önkormányzati választáson. Köztük háromnak a korábbi képviselői munkáját ítélték elégtelennek. Most új körzetben próbálkoznak, ahol még nem ismerik őket.


Ezenfelül a korszakváltást a polgármester (köztisztviselő) titkárnője, egy ingatlanügynök és egy körmendi ember (Egyházashollós lemondott polgármestere) jelenti, aki láthatóan nagyon nem érdekelt a szombathelyi kosárlabdacsapat sikerében. Ez Hende Csaba listája. Az új polgármesterjelölt teljesen súlytalan.


A szombathelyiek ennél többet érdemelnek.


Éljen Szombathely! választási szövetség
comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás