Megszületett Nola, Armandó és Dorián

Vágvölgyi Bálint 2020-03-03 11:59:00
Szombathelyi anyakönyvi hírek.

SZÜLETÉS:

Teket Márk és Molnár Martina leánya: Maja, Németh Attila és Rácz Roxána fia: Aladár, Hőbör Balázs Róbert és Tóth Ninetta leánya: Nola Beáta, Asbóth Benjámin és Maróti Katalin fia: Vince, Bencsics Péter és Lakatos Veronika fia: Bálint Máté, Csepregi Kálmán Róbert és Wallner Adrienn leánya: Lilla Klára, Tavaszi Márk István és Varga Orsolya leánya: Liliána, Vámos Erik és Töreki Vivien leánya: Dorka Stella, Kiss Tamás és Kópis Bernadett Klaudia leánya: Luca, Péter László és Mátyás Renáta fia: Bence, Andó Mátyás és Rabi Kitti fia: Ádám, Kis Béla és Atkári Tímea Noémi leánya: Adél Ella, Komláti Dávid és Varga Gabriella fia: Marcell, Varga Tamás és Nyirvári Brigitta fia: Máté, Gángó László és Herczeg Éva Anna leánya: Mira Sára, Gombás Károly Tamás és Balikó Anita leánya: Laura Anna, Skrapits Zoltán és Ferencz Éva leánya: Violett, Németh Tamás és Dienes Nóra fia: Gergő, Váczi István és Németh Eszter fia: Dorián, Neisz Krisztián és Görcsi Dominika leánya: Emma Nara, Lajos Gábor Ferenc és Kuglics Andrea fia: Gábor Noel, Végh Balázs és dr. Péter Nóra leánya: Kitti Léna, Grabarics Dávid Ferenc és Horváth Dalma fia: Kristóf, Török András János és Sümeg Szandra fia: Levente András, Kovács Tamás és Bognár Veronika fia: Olivér, Bede Márk Mihály és Lőrincz Kinga fia: Márk István, Varga Zsolt és Hankó Bernadett fia: Zsolt, Vidos Norbert és Polák Nikoletta fia: Armandó Norbert, Devecseri Árpád József és Ámon Anita leánya: Anna, Dicső Kevin és Kiss Judit leánya: Adrienn

HÁZASSÁG:

Geröly Péter és Paróczi Nóra, Varga Gábor és Cauchois Marion Charlotte Lydia

HALÁLESET:

Bernáth Zoltán, Hédi János Róbertné Szanyi Anna, Gerencsér István, Varga Miklós, Tőke András, Pászner Jenő, Vöcsei Mihály, Kovács Mária Terézia, Horváth László, Cser Gézáné Csepek Rozália, Farkas Miklós, Szakály Sándorné Horváth Anna, Józsa Lajosné Németh Erzsébet, Boda Edina, Kovács Miklós Jánosné Gergely Szabina, Guzmics Károlyné Szalay Ilona, Vörös Mária, Vaspöri József, Kiss István, Bencze Ákos, Hoós Sándorné Szanati Fülöp Margit, Németh Miklós, Mihály Sándor, Vincze László, Kemény Jánosné Magyorósy Erzsébet, Farkas Jánosné Kiss Erzsébet, Horváth György Marcel, Kovács János, Tóth Józsefné Suborics Veronika

Szólj hozzá!

Elkötelezte magát a felügyelő bizottság felállításában az SZKKA

Legkorábban május végén, június elején kezdheti meg működését a FEB. 55 millió forint sorsa lóg a levegőben.

Kiss & Go táblákat tesznek ki több győri óvoda és bölcsőde közelébe

Reggel és délután pár percig parkolójegy váltása nélkül lehet várakozni.

1,4 millióval kopasztották meg, pedig elsőre nem hitte el a csalók meséjét

Az elkövető első telefonhívását megszakította, másodjára azonban a tettesek mégis meg tudták győzni arról, hogy bankszámláját támadás érte.

Kihelyezett hulladékudvar lesz Gyirmóton szombaton

A MOHU Zrt. kérésére a beszállítani kívánt hulladékot a kihelyezett gyűjtőhelyen hulladék fajtánkként mérlegelni szükséges.

Szétverte a börtöncellát egy férfi a szombathelyi börtönben

Cselekményével közel 200 ezer forint kárt okozott.

Napos, gomolyfelhős idő várható pénteken

A legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 20 fok között valószínű.

Bebes István, körmendi polgármester feljelentést tesz, mert közadatokat jelentetett meg az Ugytudjuk.hu

A város első embere szerint üzleti titok egy közpénzből felújított, nemzeti vagyonnak minősülő épület üzemeltetésére tett pályázati ajánlat.

MÁV: Szombattól folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

A Budapest–Győr–Hegyeshalom vonalon a karbantartás második fázisa érinti az S10-es, S12-es és G10-es járatokat, a szombathelyi Savaria IC-ket és a soproni InterCityket.

„Rohadjon meg minden kék!” – 80 nap elzárás jár a szombathelyi rendőr fenyegetéséért

Bíróságról börtönbe szállítás közben fenyegetőzött a rab.

A szentiváni civil jelölt Pintér Bence polgármesterjelöltségét támogatja

Pintér Bence egyesülete pedig úgy támogatja dr. Balog-Farkas Renátát, hogy nem indulnak el a szentiváni körzetben.

Kapott-e fizetést Jagodits Zsuzsa?

A szombathelyi Fidesz képviselőjelöltje annak a Haladásnak a kommunikációs vezetője, ahol hónapok óta nem volt fizetés. A városi közgyűlésben megint téma volt a foci.

Ököllel mellkason ütötte volt párját a szombathelyi férfi

A nő nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett.

Szakadozik a felhőzet csütörtökön, de lehet zápor

A legmagasabb nappali hőmérséklet 10 és 17 fok között valószínű.

Mire számíthat a cserbenhagyó ittas vezető?

Magyarországon a KRESZ egyértelműen tiltja a járművezetők számára az alkohol fogyasztását, illetve a járművezetést ilyen esetekben.

Elküldték Kuznyecovot az ETO-ból

Két hónapig volt vezetődedző.

Péntektől teljesen lezárják a szombathelyi Rumi utat

A Szőlős utca és a "mozaikos" kereszteződés között fognak aszfaltozni.