Helga és Maja Szombathely legújabb ikerpárja

Vágvölgyi Bálint 2019-11-19 15:20:00
Anyakönyvi hírek.

SZÜLETÉS:

Králler Róbert és Horváth Szonja fia: Olivér, Kocsis Róbert és Kóbor Eszter leánya: Boglárka, Biczó Roland Lajos és Pásti Dóra fia: Berárd, Kovács László Gergő és Szalay Nikoletta fia: Valentin László, Baróczi Lóránt és Vályi Krisztina fia: Zénó, Papp István és dr. Kovács Borbála fia: István, Smidéliusz Ferenc és Papp Noémi fia: Noel, Régvári Roland és Reczetár Zsófia Mária leánya: Anna, Hompasz Péter és Roman Viktória fia: Márk, Pezenhófer Krisztián és Farkas Edit fia: Noel, Horváth Mátyás és Szatay Cintia fia: Ármin, Nagy Tamás György és Horváth Szandra leánya: Zsófia Léna, Demeter Richárd és Csatlós Szabina Piroska leánya: Zafira Zoé, Katavics Tamás Gábor és Hegyi Éva leánya: Kata, Burka Zsolt és Pupp Krisztina fia: Medox Zsolt, Kiss Benjamin és Balogh Szandra fia: Zétény, Bánhidai Márk Gyula és Nagy Andrea fia: Nimród, Soós Imre és Sebestyén Judit fia: Imre Mór, Déri Zoltán és Somogyi Anikó fia: Hunor Mátyás, dr. Polgár Tamás és dr. Pap Viktória fia: Gergely Kálmán, Hausner Vilmos Richárd és Molnár Alexandra fia: Erik Vilmos, Bendik Balázs Márton és Szigeti Renáta leánya: Anna Luca, Kovács Péter és Major Mónika Barbara leánya: Hilda, Bilics Zoltán és Aranyi Tünde fia: Kilián Ádin, Miskolci Ferenc és Csiki Melinda fia: Csanád, Lakihegyi Kornél István és Gyimesi Szabina Andrea leánya: Emília, Kovács Norbert és Kiss Patrícia Anna leánya: Szofi, Tangl Zoltán és Kovács Jusztina fia: Olivér, Hábetler István Dénes és Puss Ildikó Dorottya fia: Ákos Zoltán, Sebők Péter és László Kitti leánya: Liza, Györgyi Zoltán és Paukovits Annamária leányai: Helga és Maja (ikrek), Ács Levente és Nausch Krrisztina leánya: Léna, Horváth András Bálint és Bukovics Eszter leánya: Eliza, Steirich Dávid István és Martin Krisztina leánya: Léna, Sebestyén Gábor Norbert és Szekér Natália fia: Levente Bence

HÁZASSÁG:

Németh Norbert és Koller Mária Lídia, Kurcz Tamás és Káldi Nóra, Horváth Ádám és Berki Dalma 

HALÁLESET:

Paukovics Mária Terézia, Vörös Győző, Varga Jánosné Bognár Gizella, Petrőczy Györgyné Lakosi Erzsébet, Vamper József, Németh Lászlóné Balazatics Mária Magdolna, Gerencsér István Dezső, Farkas Gyula, Csonka Gábor, Agócs László Rudolf, Szakály Nándor István, Horváth István, Horváth Istvánné Horváth Ilona, Szalai Sándorné Németh Valéria Rozália, Lipták József, Horváth Jánosné Kirchknopf Julianna, Lorbert Józsefné Ódor Ilona, Szalai Ferencné Németh Márta, Biczó István, Bakó Béláné Németh Ilona Klára, Ipsits Péter, Schögl Ferencné Szova Mária Terézia, Zalkó Imréné Kustos Mária Magdolna, Kecskés Ferenc József, Mércz Ferencné Nagy Erzse, Pintér Józsefné Nagy Klára, Szalay József, Csapó Lajos, Klis Józsefné Tar Mária, Kopcsándi Lajosné Markó Rozália

Szólj hozzá!

Bebes István, körmendi polgármester feljelentést tesz, mert közadatokat jelentetett meg az Ugytudjuk.hu

A város első embere szerint üzleti titok egy közpénzből felújított, nemzeti vagyonnak minősülő épület üzemeltetésére tett pályázati ajánlat.

MÁV: Szombattól folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

A Budapest–Győr–Hegyeshalom vonalon a karbantartás második fázisa érinti az S10-es, S12-es és G10-es járatokat, a szombathelyi Savaria IC-ket és a soproni InterCityket.

„Rohadjon meg minden kék!” – 80 nap elzárás jár a szombathelyi rendőr fenyegetéséért

Bíróságról börtönbe szállítás közben fenyegetőzött a rab.

A szentiváni civil jelölt Pintér Bence polgármesterjelöltségét támogatja

Pintér Bence egyesülete pedig úgy támogatja dr. Balog-Farkas Renátát, hogy nem indulnak el a szentiváni körzetben.

Kapott-e fizetést Jagodits Zsuzsa?

A szombathelyi Fidesz képviselőjelöltje annak a Haladásnak a kommunikációs vezetője, ahol hónapok óta nem volt fizetés. A városi közgyűlésben megint téma volt a foci.

Ököllel mellkason ütötte volt párját a szombathelyi férfi

A nő nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett.

Szakadozik a felhőzet csütörtökön, de lehet zápor

A legmagasabb nappali hőmérséklet 10 és 17 fok között valószínű.

Mire számíthat a cserbenhagyó ittas vezető?

Magyarországon a KRESZ egyértelműen tiltja a járművezetők számára az alkohol fogyasztását, illetve a járművezetést ilyen esetekben.

Elküldték Kuznyecovot az ETO-ból

Két hónapig volt vezetődedző.

Péntektől teljesen lezárják a szombathelyi Rumi utat

A Szőlős utca és a "mozaikos" kereszteződés között fognak aszfaltozni.

Nyomoz a rendőrség a csepregi önkormányzat körül

Ismeretlen tettes ellen sikkasztás vétsége miatt tettek feljelentést.

Első körben nem kapott licencet a Haladás

A zöld-fehérek április 25–től május 3-ig pótolhatják a hiányzó dokumentumokat, és bizonyíthatják a Klublicenc Szabályzatnak való megfelelésüket.

Három új gyalogátkelőhelyet terveztetnek meg Szombathelyre

Az elképzelés szerint a Markusovszky kórházzal szemben, a Dolgozók útján és a Körmendi úton is egy-egy új zebra létesül hamarosan.

LMP: minél több zöld képviselőre van szükség az EP-ben

Akik aláírásukkal az LMP-t támogatják, egyúttal nemet mondanak az akkumulátor-gyártásra - jelentette ki Tetlák Örs, az ellenzéki párt országos elnökségi tagja kedden Budapesten.

Rács mögött a győri "pikó báró"

55 éves kábítószerdílert fogtak el a Győr-Moson-Sopron vármegyei nyomozók.