Megszületett Milla, Berill és Dorián

Vágvölgyi Bálint 2019-09-24 14:29:00
Szombathelyi anyakönyvi hírek.

SZÜLETÉS:

Mizda Bálint és Tolnai Szabina leánya: Milla, Kiss Rainhard és Csordás Eszter Ilona fia: Noel Levente, Varga József és Péntek Adrienn fia: Nimród Hubertusz, Hende Árpád és Tóth Katalin leánya: Bori, Kiss Gábor és Papp Hajnalka leánya: Kála Dorka, Horváth Márk Ákos és Kálmán Ildikó Anna leánya: Helga, Bödő Milán és Doktor Doroti leánya: Berill, Szőlősi Alfréd és Wurst Nikolett leánya: Lizbett Lana, Bognár Péter és Bárdosi Edit leánya: Emília, Jóna Attila és Horváth Lilla fia: Dorián, Tóth Zoltán és Nagy Nikolett leánya: Zengő, Nagy Attila és Csilinkó Marianna fia: Ákos, Takács Marcell és Czenki Krisztina Éva fia: Áron, Kovács Szabolcs János és Gáspár Szilvia leánya: Korinna, Tóth Miklós Benjámin és Lakatos Gyöngyi fia: Benjámin, Takács Zsolt és Póczek Enikő fia: Zsolt, Korpics Csaba és Horváth Zsuzsanna fia: Attila, Wittinger Balázs és Drinóczi Mónika fia: Bálint, Bonifert Ervin és Török Zsófia Orsolya leánya: Mia, Dr. Koczka Dániel és Dr. Zboznovits Dóra fia: Domonkos, Császár Zoltán Ádám és Doma Diána leánya: Molli, Komondi Ákos és Mogyoróssy Bianka fia: Marcell, Kupó István Zsolt és Bene Barbara Éva leánya: Blanka Mária, Jakab Szabolcs és Ladó Gyöngyvér leánya: Hanna, Csutak Ádám és Pados Barbara leánya Milana, Becsei Ádám Szabolcs és Hirschl Lucia leánya: Dóra, Horváth András és Vinkó Gabriella fia: Soma, Vida Csaba és Maróthy Eszter fia: Zalán, Nagy Balázs és Puskás Anita Katalin fia: Ákos Kornél, Bakonyi Christopher és Szentgyörgyvári Alexandra Juliett leánya: Elena Laura

HÁZASSÁG:

Tolnai Gergely László és Gerencsér Nikoletta, Horváth Tamás és Németh Nikoletta Teréz, Csepregi Kálmán Róbert és Wallner Adrienn, Kiss Tamás és Bene Klaudia, Seregi Dávid és Takács Georgina, Huszár Zoltán és Nagy Dóra, Soós Gábor és Rozmán Violetta, Pék Krisztián és Szabó Noémi Bernadett, Takács Attila és László Nikoletta

HALÁLESET:

Molnár György, Sámson Béla,Dániel Lajosné Czotter Anna, Szalai László, Füzi Péter, Bakos János Gyula, Tóth László, Kulcsár Tamás Tibor, Kiss Lászlóné Vámos Mária Magdolna, Szabó István, Misik Tibor, Misik Gyula, Kovács Imréné Téczely Hedvig, Vörös Kálmán Attiláné Szijj Ibolya Ilona, Varga Józsefné Király Hermin, Székely Rezsőné Farkas Ilona, Csóka Mihály, Geröly Istvánné Szitár Ilona, Robán Imre, Nagy Zsuzsanna, Kaczor Gábor, Nagy István, Horváth Dávid, Böröndi Gézáné Kovács Gizella, Tóth István, Takács Józsefné Doncsecz Mária, Pados János, Pétervári Vince, Szibler Lajosné Papp Karolin, Czakker Ferencné Berta Ilona, Gerstenberger Józsefné Szivos Erzsébet, Bosits Istvánné Németh Ilona Teréz, Farkas István

Szólj hozzá!

Pénteken nyit Szombathelyen a húsvéti vásár

A gyerekprogramok lesznek a középpontban.

Campbeltown, a világ egykori whisky fővárosa

Campbeltown városa egykor a világ whisky fővárosa, virágzó metropolisz volt, ám idővel meggyengült. Így 2010-ben már csak két lepárló, a Springbank és a Glen Scotia működött itt. Azonban egy harmadik aktiválásával ismét feljövőben van ez a régió. Érdemes megismerni Campbeltownt, és megkóstolni a nemes párlatait. 

TSZV: Felszólítjuk Dézsit, hogy közös események szervezése helyett határolódjon el a viperával támadó biztonságiaktól

Az ETO-Kispest meccsen történtek kapcsán adott ki közleményt az egyesület polgármester-jelöltje.

Megújul a szombathelyi Akacs Mihály utca legkritikusabb szakasza

Jövő hét hétfőn bőgnek fel a munkagépek.

Reggeli fagyra derű jön kedden

A Nyugat-Dunántúlon egész nap derült idő valószínű.

Hogyan válaszd ki a számodra ideális szakmát?

Sok olyan ember van, aki nap mint nap mással foglalkozik, mint amit valójában szeretne.

Másfél milliárd forintnyi adót csalt el egy szójadarával üzletelő banda, a szálak Sárvárra vezetnek

A brazil szójadara olasz, szlovén és osztrák cégeken keresztül érkezett Magyarországra, fiktív belföldi cégek beiktatásával.

Két díszpolgári címet vonna vissza a kőszegi önkormányzat

1945-ben két szovjet katona kapta meg a kitüntetést. 

A svéd Per Johansson a győri kézilabdacsapat új vezetőedzője

A holland női kézilabda-válogatottat is ő irányítja.

Kijutott a párizsi olimpiára a magyar férfi kézilabda válogatott

Fordulatos játék és hatalmas küzdelem után, megérdemelten

Vajon hogyan látják a színeket az állatok?

Abban biztosak lehetünk: nem úgy, mint mi.

Gyermekpornográfia elkövetésével vádolnak egy 14 éves győri fiút

12 év alatti gyerekekről szerzett felvételeket.

Lehűléssel indul a jövő hét

A hét második felében melegedés kezdődik, a jellemzően erősen felhős idő mellett hétvégén akár 20 fok is lehet.

Ájurvédikus gyógyítás egy hévízi egészségközpontban

Vannak országok, ahol a test, a lélek és a szellem hármasának egyensúlya alapvető fontosságú az emberek mindennapjaiban, és ennek harmonikus megtartása az élet legfőbb célja. Ilyen hely India is, amely már több, mint 5.000 éve holisztikus szemlélettel közelíti meg és gyógyítja az embert. 

Külső és belső aranyér: mi a különbség köztük?

Akinek volt már kitüremkedett aranyeres csomója, az tudja, mennyire fájdalmas ez. Feszít, szorít, viszket, nehézzé teszi az ülést és a székelést is. Nem is csoda, hogy a legtöbben próbálják visszahelyezni a kikandikáló darabot a végbélnyíláson keresztül. De vajon ez a jó megoldás? Cikkünkből kiderül, mit lehet tenni ilyen esetben.

Patonay Imre ismét elindul Körmend polgármesteri székéért

Ő a Változás a Városért Egyesület első bejelentett jelöltje.

Tökéletes erotikus eszköz a profi ligára szabva

Míg egyesek sosem próbáltak erotikus eszközöket, akár idegenkednek is tőlük, mások előszeretettel alkalmazzák őket a hálószobában töltött idő alatt. Utóbbinál a gyártók igyekeznek mindent megtenni azért, hogy a lelkesedés hosszú távon megmaradjon.