Áron és Zalán Szombathely legújabb ikerpárja

Vágvölgyi Bálint 2019-09-17 14:40:00
Anyakönyvi hírek.

SZÜLETÉS:

Varsányi Krisztián és Bebesi Dalma leánya. Sára Léna, Gyulai Csanád és Szilvágyi Eszter fiai: Áron és Zalán (ikrek), Novák József és Kóbor Katalin leánya: Karina, Vermes Olivér és Hegedüs Hajnalka leánya: Zsóka, Belencsák Zoltán és Németh Darinka Magdolna leánya: Emília, Balázs Szabolcs és Kalász Adrienn fia: Bulcsú, Macdonald Christopher John és Berghoffer Szilvia Katalin leánya: Gabriella Anna, Dávid Tamás és Horváth Réka Mónika leánya: Hanna, Csóka Tibor és Poropatich Réka fia: Gergely András, Keller Gergely János és Varga Ildikó fia: Ádám János, Unger Szabolcs József és Biró Anna fia: Ádám, Varga Elek Balázs és Tamás Eszter fia: Elek Benett, Oláh Daniel és Szakály Judit leánya: Rebeka, Poropatich Ádám és Sebestyén Anita fia: Dániel, Ábrahám Péter és Szöllösi Krisztina Anna leánya: Letícia, Horváth Szilárd és Ávár Dóra fia: Noel, Horváth Ferenc és Jeczó Bernadett Katalin leánya: Jázmin, Szücs Gábor és Pethő Alexa leánya: Anna Róza, Gazsó Ervin és Czetter Renáta leánya: Annabell, Wehoffer József és Mészáros Magdolna fia: József, Peresztegi Szabolcs és Simon Dóra leánya: Alíz, Török Dávid és Magyar Viktória fia: Kristóf Noel, Balogh István és Tasnádi Beáta leánya: Eszter, Horváth Sándor Imre és Majoros Erika leánya: Lilla, Tangl András és Zentai Eszter leánya: Orsolya, Firisz Pál és Mátis Krisztina fia: Pál, Bogdán Dávid és Horváth Laura fia: Dávid, Schrammer József és Németh Jennifer leánya: Aletta, Gombor Krisztián és Szabó Bettina Helga leánya: Lia, Vadász Gábor és Horváth Melinda fia: Medox, Sarang Norbert és Racker Éva fia: Benett Norbert

HÁZASSÁG:

Rácsik Alex Gábor és Géczy Brigitta, Balázs Béla és Pesti Orsolya, Venczel Milán és Vörös Imola, Kajus István és Kővári Dóra, Busa Gergely György és Németh Anita, Saly Balázs és Németh Csilla Ilona, Gombkötő Krisztián és Fülei Barbara, Tóth Zoltán és Poór Terézia, Zugonics Szabolcs Gyula és Pathy Szilvia, Kiss Levente és Horváth Alexandra Éva, Krizmanich Krisztián és Kampós Henrietta, Kelemen János és Kristóf Zsófia Anna, Rozner György és Zséder Dalma Szidónia, Gyurácz András és Krausz Melinda, Szemes István és Sárközi Renáta Margit, Simon Gyula és Rostás Elizabet

HALÁLESET:

Söptei Józsefné Horváth Margit, Forgó Ernőné Nagy Erzsébet, Dalos József, Horváth Lajosné Unger Ildikó, Bencsics Elek, Gyarmati Elekné Juhász Julianna, Gáspár László, Döbörhegyi Istvánné Birkás Margit, Helényi Mihályné Őri Margit Erzsébet, Szele József, Kondor László, Boros László, Mihály László Istvánné Nyári Éva, Pásti Józsefné Horváth Mária Magdolna, Horváth Lajosné Unger Ildikó, Németh János, Horváth Róbert Pál, Bencsics Elek, Pálos Dezsőné Nagy Mária,  Pinti György, Pajorné Vlasich Andrea, Szatmári Jánosné Bicskei Teréz, Horváth Ferencné Parapatics Margit, Tőke Gyuláné Nagy Julianna, Monek Attila János, Csapó Péter

Szólj hozzá!

Campbeltown, a világ egykori whisky fővárosa

Campbeltown városa egykor a világ whisky fővárosa, virágzó metropolisz volt, ám idővel meggyengült. Így 2010-ben már csak két lepárló, a Springbank és a Glen Scotia működött itt. Azonban egy harmadik aktiválásával ismét feljövőben van ez a régió. Érdemes megismerni Campbeltownt, és megkóstolni a nemes párlatait. 

TSZV: Felszólítjuk Dézsit, hogy közös események szervezése helyett határolódjon el a viperával támadó biztonságiaktól

Az ETO-Kispest meccsen történtek kapcsán adott ki közleményt az egyesület polgármester-jelöltje.

Megújul a szombathelyi Akacs Mihály utca legkritikusabb szakasza

Jövő hét hétfőn bőgnek fel a munkagépek.

Reggeli fagyra derű jön kedden

A Nyugat-Dunántúlon egész nap derült idő valószínű.

Hogyan válaszd ki a számodra ideális szakmát?

Sok olyan ember van, aki nap mint nap mással foglalkozik, mint amit valójában szeretne.

Másfél milliárd forintnyi adót csalt el egy szójadarával üzletelő banda, a szálak Sárvárra vezetnek

A brazil szójadara olasz, szlovén és osztrák cégeken keresztül érkezett Magyarországra, fiktív belföldi cégek beiktatásával.

Két díszpolgári címet vonna vissza a kőszegi önkormányzat

1945-ben két szovjet katona kapta meg a kitüntetést. 

A svéd Per Johansson a győri kézilabdacsapat új vezetőedzője

A holland női kézilabda-válogatottat is ő irányítja.

Kijutott a párizsi olimpiára a magyar férfi kézilabda válogatott

Fordulatos játék és hatalmas küzdelem után, megérdemelten

Vajon hogyan látják a színeket az állatok?

Abban biztosak lehetünk: nem úgy, mint mi.

Gyermekpornográfia elkövetésével vádolnak egy 14 éves győri fiút

12 év alatti gyerekekről szerzett felvételeket.

Lehűléssel indul a jövő hét

A hét második felében melegedés kezdődik, a jellemzően erősen felhős idő mellett hétvégén akár 20 fok is lehet.

Ájurvédikus gyógyítás egy hévízi egészségközpontban

Vannak országok, ahol a test, a lélek és a szellem hármasának egyensúlya alapvető fontosságú az emberek mindennapjaiban, és ennek harmonikus megtartása az élet legfőbb célja. Ilyen hely India is, amely már több, mint 5.000 éve holisztikus szemlélettel közelíti meg és gyógyítja az embert. 

Külső és belső aranyér: mi a különbség köztük?

Akinek volt már kitüremkedett aranyeres csomója, az tudja, mennyire fájdalmas ez. Feszít, szorít, viszket, nehézzé teszi az ülést és a székelést is. Nem is csoda, hogy a legtöbben próbálják visszahelyezni a kikandikáló darabot a végbélnyíláson keresztül. De vajon ez a jó megoldás? Cikkünkből kiderül, mit lehet tenni ilyen esetben.

Patonay Imre ismét elindul Körmend polgármesteri székéért

Ő a Változás a Városért Egyesület első bejelentett jelöltje.

Tökéletes erotikus eszköz a profi ligára szabva

Míg egyesek sosem próbáltak erotikus eszközöket, akár idegenkednek is tőlük, mások előszeretettel alkalmazzák őket a hálószobában töltött idő alatt. Utóbbinál a gyártók igyekeznek mindent megtenni azért, hogy a lelkesedés hosszú távon megmaradjon.