Megszületett Amélia, Szofi és Lénárd!

ugytudjuk.hu 2018-09-11 10:20:00
Ezek itt a legfrissebb szombathelyi anyakönyvi hírek.

SZÜLETÉS:

Balogh Norbert és Németh Anett leánya: Mirtill, Petrásovics András és Németh Klaudia fia: Bence András, Tóth András Attila és Németh Viktória leánya: Liza, Németh Norbert és Bálint Elizabet fia: Norbert László, Sali Milán és Pintér Anett Andrea fia: Noel, Maximovics Martin Ferenc és Bernáth Andrea fia: Benedek, Kiss Ádám és Gálovics Zita fia: Csanád , Varga Tibor és Szalai Mónika fia: Zalán Belián, Derdák Ferenc és Olman Fruzsina fia: Máté, Orsós Zsolt és Szőnye Nikoletta leánya: Maja, Tóth Géza és Peresznyei Krisztina leánya: Amélia, Szalai Tibor Gergely és Szakonyi Hajnalka leánya: Dóra, Verebélyi Sándor Zsolt és Prédli Tímea leánya: Gréta, Zsankó Péter József és Bányai Eszter leánya: Zsófia, Szendrő Tamás Tibor és Fehér Diána fia: Vince Balázs, Andor Ferenc Vladimir és Horváth Renáta leánya: Szofi, Kalányos János Ferenc és Kiss Bernadett fia: Lénárd, Mészáros Károly és Rumi Katalin Veronika leánya: Izabella, Geller Norbert és Tóth Andrea fia: Ákos, Böcskei László Milán és Kurucz Diána fia: Levente László, Csontos Péter és Sárik Edit fia: Benedek, Magyar Ádám és Bárdos Barbara leánya: Izabella,

HÁZASSÁG:

Telek András és Bába Katalin, Nagy Bence József és Kósa Eszter, Nagy Gertrúd és Böröcz Tamás Géza,   Sebestyén Gábor Mátyás és Pozsonyi Laura, Kohut Gábor és Major Barbara, Pathy Dóra és Osváth László, Horváth Andrea és Szép László, Braunstein Csilla és szabó István

HALÁLESET:

dr. Nagy Bálintné Lenkey Mária Éva, Kovács Attila, Pörneci János Lajosné Németh Erzsébet Katalin, Puskás György József, Bálint Józsefné Tóth Ilona, Papp Istvánné Móricz Márta, Horváth Istvánné Horváth Mária, Kristály Pálné Farkas Irén Gyöngyi, Kiss Lászlóné Flór Bernadett, Kálmán István József, Kovács Istvánné Molnár Klára, Botfa Jánosné Bartha Mária, Takács Imre, Molnár Jánosné Horváth Erzsébet, Horváth Miklós, Bokkon Józsefné Albert Mária Magdolna, Novák Katalin Őszi Katalin, Koroknai Péter Attila, Szabó Mihály, Mikovics-Krancz Eszter, Baán Mária Melinda, Kovács Borbála, Horváth László András, Csizmazia Zoltán, Bartók Kálmán János, Vörös Istvánné Horváth Mária teréz, Kontó Józsefné Németh Mária, Kenedli Ferencné Bognár Margit, Kálmán Árpád József, Nagy Péter, Kunovics Istvánné Körmendi Mária, Szatmáry Ferencné Németh Györgyi Juliánna, Grosz Ferenc

Szólj hozzá!

Legyen egy szuper okosóra a legújabb kiegészítőd

Gondoltál már arra, hogy beszerezz egy páratlan okosórát? Ha eddig halogattad a döntést, akkor ezt most tekintsd egy jelnek és üdvözölj a gyűjteményedben egy efféle újdonságot. Nemcsak dekoratív kiegészítő, hanem számtalan előnnyel is bír.

Quentin Tarantino mégsem filmkritikusról forgatja utolsó filmjét

A rendező várhatóan tizedik filmje elkészítése után is folytatja a kreatív munkát. Korábban többször célzott rá, hogy minisorozatok és színdarabok rendezése is érdekli.

A performance marketing jelentősége a vállalkozások életében

Minden vállalkozás számára alapvető fontosságú, hogy folyamatosan, méghozzá profitábilisan termeljen új ügyfeleket, vásárlókat. A performance marketing elengedhetetlen a sikerhez, egy laikus számára azonban rengeteg nehézséget okozhat a fizetett hirdetések nyereséges menedzselése, éppen ezért sok esetben a legjobb döntés szakértőket segítségül hívni.

Ütötte, rúgta ismerősét egy körmendi férfi

Még a mobilját is földhöz vágta.

Milyen tényezőket vegyünk figyelembe, ha bútorkárpitot választunk?

A különféle anyagokkal bevont, párnázott bútorok esetében a kárpit színe, textúrája meghatározó jelentőségű az enteriőr stílusa, valamint a tartósság és a tisztíthatóság szempontjából, ezért a választásnál körültekintőnek kell lenni.

Azonnali hatállyal rúgta ki a Vas Népe az újságíróját, miután bejelentette, hogy civilként elindul képviselőnek

Tóth Judit Körmenden szerezne mandátumot. Frissítve a Vas Népe közleményével!

Sulyok Tamás jáki látogatása miatt komoly biztonsági intézkedésekre lehet számítani

A vasárnapi avatón ingyen lehet megtekinteni a templomot és templomkertet is.

Egy győzelemre az elődöntőtől a Falco

Lemosták a Honvédet a pályáról

Már a bíróságon is kamuzik Mirkóczki Ádám, Eger polgármestere

Nem csak adatokat nem adna ki, hanem tényleg nem ad ki.

Pedofil fotós is dolgozott a Little Miss Hungary gyermekszépségversenyen

A gyerekszépségverseny szervezője csalás miatt áll bíróság elé.

A szakember szerint nem indokolt a szúnyoggyérítés Győrben

Hiába jelentek meg a szúnyogok, az élő vizeinkben még nem kezdtek el növekedni a lárvák

Kalapáccsal verte fejbe kutyáját az ittas sárvári férfi

Az állatnak különös szenvedést okozott, és alkalmas volt arra is, hogy a pusztulását okozza.

Megérkezett a balkonszezon

Itt a tavasz, a jó idő, a melegedő időjárás, ideje feldíszíteni az erkélyt. A cikkel ehhez a feladathoz szeretnénk hasznos tippeket adni. Összeszedtük a legfontosabb teendőket, valamint minden hasznos tudnivalót, és eláruljuk, hogy melyek a nélkülözhetetlen szerszámok. 

Havazott az Írott-kőn

Nyárból a télbe.

Megállapodtak a bérekről az Audiban

650 ezer forintos egyszeri kifizetésben is megegyeztek a gyár és a szakszervezet képviselői.