Amire feltétlenül szüksége van Szombathelynek: fedett polgármesteri parkoló 23 millió forintért

Farkas Bazsi 2018-12-15 11:35:00
Más már nem is hiányzik.

A szeptemberi közgyűlésen szavazta meg magának Fideszes városvezetés, hogy 23 millió forintból felújítják a polgármesteri parkolót. Csak, hogy tiszta legyen, ez az a parkoló a szombathelyi Városháza mellett ahová a polgármesteren kívül, a három alpolgármester parkolhat még be, rajtuk kívül másnak nincs bejárása a területre. A parkoló mindössze 10 férőhelyes. 

Hogy mennyire volt szükség a felújításra, azt mindenki döntse el maga, ezt a fotót még a felújítás előtt készítettük.

A mostani állapot pedig jól mutatja, hogy lassan kész a parkoló, ami aszfalt helyett térburkolatot kapott, sőt, készül egy tető is, ami még nincsen teljesen készen, de ha ilyen ütemben halad a kivitelezés, akkor karácsony előtt ez is készen lesz.

Tavaly egy sportkomplexumot, idén egy parkolót hozott Szombathelyre a Jézuska, mert úgy látszik, idén is jól viselkedtünk.

Azt csak érdekességképpen jegyzem meg, hogy amíg a fideszes többség a polgármesteri parkolót csont nélkül szavazta meg, addig ugyanezen a közgyűlésen az ellenzéki képviselők hiába kértek a lakótelepekre járdát, parkolót, akadálymentesítést, játszótéri játékokat a közgyűlés nem szavazza meg.

Szólj hozzá!

A kerékpározás hatékonysága a klímaválság közepette

Miközben küzdünk a hanyatló társadalmi egészség és a Föld leépülésének egymást keresztező válságai ellen, egy vészjósló valóság bontakozik ki a hőmérsékletben, amely hatással van a kerékpáros közlekedésre is. A biciklizés integrált megközelítést valósít meg a környezeti és társadalmi kihívások mérséklésében.

Vitézy Dávid: Határidőig kezdeményezzük a szavazatok újraszámlálását

76-szor annyi érvénytelen szavazat született, mint amennyi a különbség köztük Karácsony Gergellyel.

2 millió forintra büntettek egy sárvári kutyatartót, mert az állat kiszökött és megtámadott egy nőt

Kötelezték arra is, hogy a kutyát szigorúbb körülmények között tartsa.

Hasznos tippek, ha évforduló alkalmából ajándékozod meg a párod

A hírekben gyakran hallani olyan eseteket, amikor egy-egy évfordulós ajándékozás rosszul sült el. Ha el akarjuk kerülni a hasonló szituációkat, akkor mindenképp érdemes elég időt és energiát rászánni arra, hogy megtaláljuk a párunknak a tökéletes meglepetést. 

Nem úgy tűnik a szavazási adatok alapján, hogy Győr „fideszes város” lenne

A Fidesz 40, a képviselőjelöltjei 37, Dézsi 30 százalékot szerzett vasárnap a városban. A Tisza is nagyon közel volt a kormánypárthoz.

Így hagyta ott Magyar Péter az ATV stúdióját

Rónai Egon műsorvezető szerint Magyar nem mondott igazat azzal kapcsolatban, hogy a csatorna nem számolt be folyamatosan a politikus kampányáról.

Kalandozás Törökországban

Törökország az úgynevezett tömegturizmusnak is kedvelt helyszíne, hiszen az emberek ezrével hevernek a török riviéra strandjain, élvezik az all inclusive hotelek szolgáltatásait, az ország kultúráját pedig legfeljebb egy isztambuli city breaken szívják magukba.

A Békéscsaba indul a Haladás "helyén" az NB II-ben

A MLSZ felkérését a klub "tisztelettel és köszönettel" el is fogadta.

Donáth Anna lemondott a Momentum éléről

A választási kudarc miatt döntött így.

Továbbra is fideszes fellegvár marad Sárvár

Kondora István polgármester újrázott, 4 ellenzéki képviselő ül be a testületbe.

Pintér Bence két vállra fektette Dézsit, új polgármestere van Győrnek

A testület azonban fideszes többséggel áll fel. Dézsi és Borkai is önkormányzati képviselőként segítheti Pintér munkáját.

Hogyan lehet valaki tűzvédelmi főelőadó?

Vannak olyan szakmák, amelyek speciális tudást igényelnek – és valószínűleg a legtöbb embernek gyerekkorában eszébe sem jutna, hogy ezt tanulja ki. Ha megkérdezünk egy kisfiút, mi szeretne lenni, a tűzoltó lehet, hogy szerepelni fog a listáján, de a tűzvédelmi főelőadó biztosan nem.