A Zaporozsec feltankolva, hamarosan ismét tövig nyomják a gázt

ugytudjuk.hu 2020-02-25 09:52:00
Új dal, új turné, új élet és egy aranylemez.

A Zaporozsec zenekar az év elején sem pihen, gőzerővel folynak a 2020-as turné, és az azt nyitó Akvárium koncert előkészületei. Emellett Varga Bence is készül élete eddigi legnagyobb élményére, valamint az immáron aranylemezes zenekar a Dal című műsorba is bekerült. Így kell kezdeni egy évet.

Találj rám címmel már hallható a Zaporozsec legújabb dala, amivel a zenekar közel 600 nevező közül bejutott az ország legnépszerűbb dalversenyébe, a Dal 2020-ba, amelyben a Duna Televízió idén is nézőivel közösen keresi az év magyar slágerét. A zenekar az első válogatóban sajnálatos módon kiesett, de még versenyben van az év akusztikus felvétele és az év dalszövegírója díjért.

Zaporozsec: Találj rám - A DAL 2020 Akusztik

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

Addig viszont a zenekar háza táján történik még egy, s más. A Találj rám szövegét az első szívdobbanás inspirálta, amit hónapokkal először hallott Varga Bence, a Zaporozsec énekes-gitárosa. Februárban születő kislányának első életjelei voltak ezek, és így már a dal szövege is sokkal jobban érthető. 

Szintén friss hír, hogy a ko recordsnál megjelent Pixelek című album (a zenekar második nagylemeze) az év végén aranylemez lett, amivel a Zaporozsec megmutatta, hogy napjainkban is van még létjogosultsága a fizikai hanghordozóknak. Nyilván szükséges ehhez az is, hogy minőségi hallgatnivalót hordozzanak. 

2020-ban ismét útra kel a Zaporozsec, a tavasszal induló turné első állomása március 14-én az Akvárium klub lesz Budapesten, ahová az Early Bird jegyek már el is fogytak. A koncerten vadonatúj dalokat is hallhat a közönség, és persze a Találj rám is elhangzik. A zenekar egy teljesen megújult műsorral készül, amibe eddig még nem hallott dalok is kerülnek és a régi dalokat sem a jól megszokott módon adják elő. A fűszerezésben segítenek majd vendégzenészek, barátok, és lesz olyan pillanata a koncertnek, amikor a Zaporozsecen kívül még nagyon sokan lesznek a színpadon. Ezzel egy eddig nem látott új szintre emeli a koncertélményt a Zaporozsec. A készülő 3. nagylemezről eddig négy dal látott napvilágot, ami el is hangzik majd a turnényitó eseményen. 

Szólj hozzá!

Megválasztotta köztársasági elnökké Sulyok Tamást a parlament

A szavazás előtt a DK, a Momentum, az MSZP, a Jobbik és a Párbeszéd képviselői kivonultak az ülésteremből.

Elfogadta a parlament Novák Katalin lemondását

Jelenleg Kövér László látja el az államfői feladatokat.

Az Éljen Szombathely is Horváth lemondását követeli

Önmagában is felháborító, hogy egy ilyen cselekmény miatt elítélt bűnöző magát mentegető írásának egy önkormányzati képviselő teret ad - írják közleményükben.

A rozáceás bőr ápolása – hasznos tippek, javasolt kozmetikumok

Kipirosodott, égő arc, kínzó viszketés – bizonyára már hallottál róla, de ha jó ideje küszködsz is vele, ez a cikk segíthet néhány hasznos tipp által. 

Megrongálták a Radnóti-szobrot Pannonhalmán

Felfesztítették a rácsot, letörték a szobor fejét.

Ezért:

Pökhendi választ adott Horváth Gábor fideszes szombathelyi képviselő arra a kérdésünkre, hogy miért tűnt el Facebook-oldaláról a K. Endre ártatlanságát bizonygató bejegyzés.

Sorcsere: hét körzetben is új arcot indít a győri Fidesz

Radnóti, Sik, Hajszán, Takács, Rózsavölgyi a távozók között. Szakács István ennek örömére azt írta:„bevált csapaton nem szabad változtatni”.

A Győr-Szol igazgatója szerint nincs nyomozás ellenük, Hajtó viszont kirakott egy dokumentumot, ami szerint igen

Folytatódik a városüzemeltető cég és a volt fideszes képviselő közötti adok-kapok.

Gázolás történt Szombathelyen a Jókai Mór utcában

A gyalogátkelőn ütöttek el egy járókelőt.

Interjút ígért az Ugytudjuk.hu-nak Lenkai Nóra, majd lemondta azt

Egyelőre új időpontot sem adott, amikor feltehetnénk kérdéseinket.

Megfejtették a bálnák énekének titkát

Most már biztos, hogy a hajók megzavarják a cetek kommunikációját.