A Haladás ügyvezetője szerint a tavaszi első három forduló eldöntheti a csapat sorsát

Vágvölgyi Bálint 2018-12-18 11:58:00
Változások is lesznek a keretben.

A Szombathelyi Haladás honlapjának beszámolója szerint rossz hangulatban telt a csapat évzáró vacsorája, amit szombat este, a DVSC elleni vereség után tartottak. A játékosok jó kedvét valószínűleg Tóth Miklós ügyvezető szavai sem hozták meg, aki a csapat előtt tartott beszámolót.

A szezon előtt azt gondoltuk, és most is azt gondoljuk, hogy több van ebben a csapatban - mondta Tóth Miklós, a Haladás ügyvezető igazgatója.  - Azt láttuk az ősszel, hogy a vereségek hatására a játékosok elbizonytalanodtak, ami a játékukon is meglátszott. Olyan hibákat vétettek, amelyeket korábban nem voltak jellemzőek. Például döntetlen állásnál három meccsen három tizenegyest hibáztunk,  ezeken a találkozókon ki is kaptunk. Több alkalommal ellenfelünk kapusa bizonyult a mezőny legjobbjának. Persze mindez csak magyarázat, ettől még az utolsó helyen áll a csapat. Két meccsel pedig nehéz elszámolni, ez pedig a kisvárdai 4-1-es vereség és az MTK elleni idegenbeli 0-4. Ami a folytatást illeti, szeretnénk változtatni, erősíteni a kereten, de tudjuk, januárban nem könnyű igazolni. Azt most még nem tudom megmondani, hány játékos távozik és érkezik, és neveket sem szeretnék mondani. Egy biztos, január 3-án kezdjük a felkészülést.

Aztán az első három bajnoki sok mindenről, szinte mindenről dönthet: fogadjuk a Kisvárdát, megyünk Paksra, jön a Mezőkövesd.

Jómagam a 90-es évek közepén - például Király Gáborral, Szekér Istvánnal, Mikóczi Péterrel - szerepeltem egy olyan Haladásban, amely hét pont hátránnyal volt ilyenkor utolsó. Majd tavasszal nyolc bajnokin veretlen maradt és végül megőrizte NB I-es tagságát. Vagy említhetném az egy évvel ezelőtti szereplésünket, amikor a Fradi, a Puskás Akadémia és a Videoton ellen senki sem várt három győzelmet - és mégis megcsinálták a fiúk.

A klubhonlap kritikákkal illette a magyar játékosok teljesítményét, mint írják "nem szabad figyelmen kívül hagyni a magyar futballisták felelősségét, akik – talán Jagodics Márk kivételével – messze nem tudásukhoz méltóan futballoztak ősszel" - utalva itt arra, hogy sokan a nyáron érkezett légiós tehetnek a gyenge szereplésről.

Szólj hozzá!

Nyakkitekeréssel fenyegette a kalauzt a szombathelyi vonaton egy férfi

Annak ellenére szállított kerékpárt, hogy azon a járaton a kerékpár szállítása tilos volt.

2027-től új villanyvonatok járnak Szombathely és Budapest között

Az óránkénti 160 kilométeres sebességre képes ötrészes járművek hossza 106,2 méter, az ülőhelyek száma a nyári és téli üléselrendezéstől függően rugalmasan változtatható.

Zöld Bajnok díjat nyert Szombathely

Szombathely minden várakozást felülmúlt.

Győrszentivánon két rákkeltő anyag tekintetében veszélyeztetettség áll fenn

Elkészült a civil légszennyezettség-mérés szakmai értékelése.

Homlok ne hazudj! Erzsi takarodj!

Felirat jelent meg a Haladás Sportkomplexum oldalán.

Magyar Péter: Nem úszhatja meg a maffiaállam feje, Orbán Viktor

Több ezer fő vett részt Magyar Péter budapesti tüntetésén.

Átépítik a szombathelyi Sportliget rendre víz alá kerülő sétányát

A tervezésnél a dozmati víztározó kapacitásában bíztak.

Dézsi: Borkai egy tátongó seb Győr lelkén és testén

Mesterséges intelligenciával szerkesztett videók léteznek csak Dézsi szerint, olyan nem, amivel zsarolni lehetne.

A szombathelyi börtönbe akart drogot csempészni a győri férfi

Mobiltelefonok és adathordozók is voltak a csomagban.

„Magukat kihuzatták” – közzétette a hangfelvételt Magyar Péter

Varga Judit volt igazságügyi miniszter beszél a felvételen arról, hogy fideszes politikusok kihúzatták a nevüket a Völner-Schadl-ügy irataiból.

Zebrán gázolt a szentgotthárdi nő

A balesetben a sértett nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett.

Kuznyecov: minden győri álma a feljutás

A második helyen álló győriek hátránya hét pont a listavezető Nyíregyháza mögött, utánuk azonban nagyon szoros a mezőny.

LMP: nem halogatható a béremelés a felsőoktatásban!

Kanász-Nagy Máté értékelése szerint a kormány "magára hagyta" a felsőoktatásban dolgozó oktatókat és kutatókat.

56-57 négyzetméteres ingatlanra futja 30 millió forintból most Szombathelyen

A vármegyeszékhelyek közül, az első két hónap tranzakciói alapján Békéscsabán kapható 30 millió forintból a legnagyobb alapterületű, 103 négyzetméteres használt lakás.