A szombathelyi Weöres Sándor Színház színésznőjével erősít az RTL Klub új sorozata

Fehér Buda
2018. december 31. hétfő, 15:07
Naponta lesznek láthatóak az új részek.

Fekete Linda, a szombathelyi Weöres Sándor Színház színésznője a Facebook-oldalán osztotta meg az RTL Klub legújabb sorozatához készült promo képeit. A fotókkal a Drága Örökösök című napi sorozatot reklámozza, az első részt holnap, január elsején sugározza majd a csatorna.

 

Linda Fekete

Drága örökösök! 2019. január 1-től minden hétköznap 18:50-től at RTL Klubon! #drágaörökösök #egyigazicsaládvalódigyökerekkel Drága Örökösök RTL Klub official #reklam

 

A történet egy olyan család életét mutatja be, akikkel egy hirtelen jött örökség miatt nagyot fordul a világ. A sorozatban egy falusi nagypapa halála után kiderül, hogy az öreg hatalmas vagyont hagyott a vidéki életből már kiszakadt, fővárosban élő három gyermekére és két felnőttkorú unokájára. A 612 millió forint azonban csak úgy lehet az örökösöké, ha vállalják, hogy egy évre visszaköltöznek szülőfalujukba, Ökörapátiba. További feltétel, hogy a visszaköltözést követően a budapesti rokonok egy teljes éven át, 12 óránál tovább nem hagyhatják el a kis falut. Aki ezt megszegi, az kiesik az örökségből, ha pedig egyikőjüknek sem sikerül teljesíteni a feltételeket, úgy a hatalmas vagyon a falusiakra száll.

 

Fekete Linda a főszereplők között van, Ági karakterét formázza majd meg, aki a helyi kocsma pultosa. A sorozatban olyan színészek mellett tűnik majd fel, mint Koltai Róbert, Hajdu Steve, vagy Ullmann Mónika.

 

A sorozat egyébként a a Kud puklo da puklo című horvát sorozat adaptációja, a hazai változat részenként nagyjából egy óráig szórakoztatja majd a nézőket.

 

Az RTL már fel is tett egy kis ízelítőt az első részből, pár másodperc erejéig Fekete Linda is feltűnik benne:

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás