A szombathelyi Fidesz szerint Kelemen Anna jobb polgármesterjelölt lenne, mint Balázsy Péter

Farkas Bazsi 2019-07-27 17:11:00
A párt lapjának legújabb elemzése ugyanis Facebook likekokra alapozza az őszi választás sikerét. Egyébként, nem meglepő módon, teljesen rossz adatokkal dolgoztak.

A hétvége, akkor a postaládákban Puskás Tivadar (Fidesz-KDNP) volt sajtósának gondozásában megjelenő Szombathelyi Hírlap Szombati Helyi Hírlap. A lap most is egy komoly elemzést tett le az asztalra, ami azzal foglalkozik, hogy a két szombathelyi polgármesterjelöltnek mennyi Facbook lájkolója van. 

Mondjuk az maga külön is megérne egy elemző írást, hogy mennyire torz képet mutat egy-egy oldal Facebook tábora, mennyi abból a valós felhasználó, és mi egyáltalán a hozadéka. Mivel azonban ez az adat nyilvános, így hamar vált mércévé a likeok száma, ami egyébként egy teljesen torz képet mutat. 


Na de vissza a Szombathelyi Hírlaphoz Szombati Helyi Hírlaphoz, ami egyébként március 22-i első száma óta úgy jelenik meg, hogy nincsen médiahatósági engedélye. Ez egyébként valószínű annak tudható be, hogy a lapot nem újságírók írják, hiszen szakemberek esetében elképzelhetetlen lenne, hogy ne legyenek tisztába azzal, hogy a hatóság felé bejelentési kötelezettségük van. 

A lap legutóbbi számában azt írja, hogy a Fidesz polgármesterjelöltje nagyobb Facebook táborral rendelkezik, mint az Éljen Szombathely jelöltje Nemény András.

Még kész szerencse, hogy a Facebookon minden adat nyilvános, így ez is, mutatjuk hát a teljesen naprakész statisztikát.

Balázsy egy korábbi nyilatkozatában már bebizonyította, hogy nem ért a számokhoz, hiszen azt mondta, hogy az új ellenzéki többség 30 millió forinttal kevesebb pénzt ad a parkok fenntartására. Ezzel szemben a tény az az, hogy a tavalyi 400 millió forint helyet, 445 millió forintot költ el a város parkfenntartásra. 

Most már a jegyző propagandáját gyártó pártkatonáknak sem sikerül eltalálni két számból a nagyobbat.


Amúgy az is egy érdekes felvetése a Fidesznek, hogy a Facebook aktivitás alapján mérjék be, hogy ki az alkalmasabb jelölt a polgármesteri posztra. Ha ugyanis ez döntene, akkor van egy meghökkentő hírünk, de előtte nézzünk még egy összehasonlítást.

A Fidesz logikája mentén haladva Kelemen Anna a legtökéletesebb jelölt  posztra. A rózsaszín plüss bilincset és cuki szandálokat tessék bekészíteni! 
 

Szólj hozzá!

Az idén sem fizet osztalékot a Rába

Győri ingatlanok érétkesítéséről is döntött a cég.

Azzal fenyegette a sárvári gyámügyest a nő, hogy megöli

„Na te büdös k***a, ha te ezt megtetted, akkor nem fogok veled szépen beszélni!”

Tizenkét gyanúsítottja van már annak az ügynek, amiben letartóztatták a volt győri rendőrkapitányt

A volt kapitányon kívül egy másik gyanúsítottat is fogva tartanak, aki szintén fontos és magas rangú, nyugalmazott rendőr.

Szúnyogok: Győrben kiterjedt biológiai gyérítés egyelőre nem szükséges

A Győr-Szol Zrt. már megtette az előkészületeket a szúnyoggyérítési munkálatok megkezdéséhez.

Legyen egy szuper okosóra a legújabb kiegészítőd

Gondoltál már arra, hogy beszerezz egy páratlan okosórát? Ha eddig halogattad a döntést, akkor ezt most tekintsd egy jelnek és üdvözölj a gyűjteményedben egy efféle újdonságot. Nemcsak dekoratív kiegészítő, hanem számtalan előnnyel is bír.

Quentin Tarantino mégsem filmkritikusról forgatja utolsó filmjét

A rendező várhatóan tizedik filmje elkészítése után is folytatja a kreatív munkát. Korábban többször célzott rá, hogy minisorozatok és színdarabok rendezése is érdekli.

A performance marketing jelentősége a vállalkozások életében

Minden vállalkozás számára alapvető fontosságú, hogy folyamatosan, méghozzá profitábilisan termeljen új ügyfeleket, vásárlókat. A performance marketing elengedhetetlen a sikerhez, egy laikus számára azonban rengeteg nehézséget okozhat a fizetett hirdetések nyereséges menedzselése, éppen ezért sok esetben a legjobb döntés szakértőket segítségül hívni.

Ütötte, rúgta ismerősét egy körmendi férfi

Még a mobilját is földhöz vágta.

Milyen tényezőket vegyünk figyelembe, ha bútorkárpitot választunk?

A különféle anyagokkal bevont, párnázott bútorok esetében a kárpit színe, textúrája meghatározó jelentőségű az enteriőr stílusa, valamint a tartósság és a tisztíthatóság szempontjából, ezért a választásnál körültekintőnek kell lenni.

Azonnali hatállyal rúgta ki a Vas Népe az újságíróját, miután bejelentette, hogy civilként elindul képviselőnek

Tóth Judit Körmenden szerezne mandátumot. Frissítve a Vas Népe közleményével!

Sulyok Tamás jáki látogatása miatt komoly biztonsági intézkedésekre lehet számítani

A vasárnapi avatón ingyen lehet megtekinteni a templomot és templomkertet is.

Egy győzelemre az elődöntőtől a Falco

Lemosták a Honvédet a pályáról

Már a bíróságon is kamuzik Mirkóczki Ádám, Eger polgármestere

Nem csak adatokat nem adna ki, hanem tényleg nem ad ki.