A színház lebontása ellen lép majd fel a közgyűlésben a győri független képviselő, Balla Jenő

Pintér Bence 2020-06-08 18:00:00
Az interneten kérte ki az emberek véleményét az Összefogás Győrért képviselője, és mostantól ezt rendszeresen meg fogja tenni.

Internetes szavazáson kérte ki a győri polgárok véleményét a színház lebontás ügyében Balla Jenő, az Összefogás Győrért nevű civil szervezet független önkormányzati képviselője. Balla a Facebookon, videóban jelentette be az eredményt:

eszerint az ő – nem reprezentatív – szavazásán 2500-an szavaztak, és a válaszolók 75 százaléka mondta azt, hogy inkább maradjon meg a színház.

Az eredmény nagyjából egybevág az Ugytudjuk.hu szintén nem reprezentatív szavazásával, amelyen nagyjából ezren szavaztak, és amelyen a válaszolók 78 százaléka mondta azt, hogy nem bontaná le az épületet, míg 4 százalék úgy szavazott, hogy ugyan lebontanák, de azon a helyen építenének új színházat.

A képviselő a videóban elmondta: ennek megfelelően azt fogja képviselni a közgyűlésben, hogy az épületet ne bontsák le. Ezen felül elmondta: Győriek véleménye néven létrehozott egy Facebook-csoportot, ahol mostantól a hasonló ügyekben meg fogja kérdezni a győriek véleményét, és azt fogja képviselni, amit ott az emberek megszavaznak.

Győriek véleménye Győri Nemzetiszínház

2500 szavazat 75% maradjon meg a Győri Nemzeti Színház Csatlakozz a facebookon a Győriek Véleménye csoporthoz, hogy a véleményed számítson a győri közügyek m...

Szólj hozzá!

Kerékpáron is teljesítenek szolgálatot a szombathelyi rendőrök

A turisztikai szezon végéig lehet találkozni velük.

Illegális "Dacia Clubot" számolt fel a NAV Győr mellett

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy Győr melletti faluban tartott akció során tetten érték azt az illegálisan tevékenykedő autószerelőt, aki különös érdeklődést mutatott az illegális Dacia szoftverek és autódiagnosztikai eszközök iránt.

Telt ház lesz vasárnap a Forma-1 Magyar Nagydíjon

Ismét Herendi porcelánt kapnak a dobogósok.

Betartandó szabályok VISUMAX típusú lézeres szemműtét után

A VISUMAX típusú kétlézeres szemműtét az egyik legkorszerűbb látáskorrekciós eljárás, amely precízen formálja át a szaruhártyát, ezzel jelentős mértékben javítva a látás minőségét.

Nyaralás autóval? Így készítsünk fel az autót indulás előtt!

Megérkezett a nyár, sokan pedig már alig várják, hogy útra keljenek, és a megérdemelt pihenésüket élvezhessék. Rengetegen indulnak el nyaralni autóval, viszont sokan vannak, akik az autó felkészítése alatt csak a csomagok bepakolását értik. Pedig ennél lényegesen többről van szó. 

Az újraszámolás után is Karácsony Gergely maradt a főpolgármester

293 szavazattal kapott többet, mint Vitézy Dávid.

Környezetbarát és energiahatékony fűtés kondenzációs kazánnal

Ahogy távolodunk a szezontól, egyre kevésbé lesz központi kérdés, hogy milyen fűtési technológiával a tudunk leghatékonyabban meleget teremteni otthonunkban. Ilyenkor már a napsugarak kellemes hőfokot teremtenek a lakásban, így kisebb gondunk is nagyobb annál, hogy a fűtőtestek működését figyeljük. 

Hamis vagyonőri igazolvánnyal sefteltek Sárváron

De hát az éjjeliőr is megbukhat nappal.

Mentőautó karambolozott Szombathelyen

A Thököly utcában kell fennakadásra számítani.

Danka Lajos lett a Mi Hazánk Mozgalom szombathelyi szervezetének elnöke

Már a 2026-os választásokra készül a párt helyi sejtje.

Marvin Clark visszatért a Falcoba!

A kosárlabdázó egy éves szerződést írt alá.

Háztartási gépek vásárlása cégek számára: kisokos a garanciával kapcsolatban

Amennyiben cég számára vásárolunk háztartási berendezést, abban az esetben nem feledhetjük el, hogy ilyenkor nem érvényes a gyári garancia.

Rendszeresen verte párját egy szombathelyi férfi

Féltékenysége miatt a párját személyi szabadságában is gyakran korlátozta, nem engedte elmenni otthonról, megakadályozta, hogy a családjához elutazzon vagy orvosi ellátást vegyen igénybe.

LMP: kezdődhet az aláírásgyűjtés a kiemelt beruházások ellen

Ez nem pártügy, ez nemzeti ügy - hangsúlyozta Csárdi Antal, a párt parlamenti képviselője.

A hőség miatt a legmagasabb fokozatú figyelmeztetést adták ki tizenkét vármegyére csütörtökre

Győr-Moson-Sopronban és Vasban másodfokú figyelmeztetés lesz érvényben.