A Szájer-botrány még az egész országban érezhető földrengésnél is jobban érdekelt mindenkit

Fehér Buda 2020-12-30 18:46:59
Ezek voltak a legfelkapottabb témák az év végén.

Lassan elérünk 2020 végére. Nem volt ez az év se nem rövid, se nem könnyű, viszont rengeteg olyan cikkel jelentkeztünk nap mint nap, amelyek talán segített egy kicsit átvészelni ezt a történelmi időszakot. Szilveszterhez közeledve úgy döntöttünk, hogy minden nap összeszedjük nektek, hogy melyik anyagaink tetszettek a legjobban az olvasóinknak egy adott hónapban. Decemberrel zárjuk a sorozatunkat.

1. Szájer, Szájer mindenütt

Az egész internet lázban égett, amikor kiderült, hogy a brüsszeli rendőrség lecsapott egy szexpartira, amin részt vett egy magyar EP-képviselő is. Mint kiderült, az illető Szájer József volt, aki közleményben ismerte be, hogy a helyszínen tartózkodott. Az internet népét sosem látott formában ihlette meg az a botrány, ami még a világsajtó címlapjaira is felkerült:

 

Orgia és ereszcsatorna: itt vannak a legjobb Szájer-mémek

Landol a poénbomba!

 

Időközben a gigaorgia helyszíne is hírhedtté vált, az a hírünk is rengeteg olvasónkat érdekelte, amiben arról írtunk, a 100 fős összejövetel sem volt elképzelhetetlen a brüsszeli bárban, ahol rajtakapták Szájer Józsefet:

 

Általában 100-an szoktak orgiázni azon a helyen, ahol Szájeren rajtaütöttek

A pénteki, Szájer József által is meglátogatott, brüsszeli buli házigazdája, David Manzheley szólalt meg a katalán La Vanguardiának - a videóinterjút a Partizán szúrta ki. A 29 éves férfi elmondta, hogy ez most csupán egy kisebb party volt, általában olyan orgiákat rendez, ahol 100-an vannak jelen.

 

2. Ausztria ismét beszigorít a határokon

A koronavírus-járvány berobbanása óta szinte nem telt el úgy hét, hogy ne írtunk volna az osztrák határok állapotáról. Decemberben is sokan kattintottatok arra a cikkre, amiben azt mutattuk be, hogyan alakul majd a beutazási korlátozás a szomszédban a karácsonyi időszakban.

 

Szombattól beutazási korlátozás lép életbe Ausztriában

Megjelentek a karácsonyi időszakban érvényes beutazási korlátozások részletszabályai. December 19-től a Magyarországról és a környező országokból érkezők alapszabályként 10 napos karanténra számíthatnak. Az ingázók és az Ausztrián átutazók viszont továbbra is kivételt képeznek. A határon elrendelt házi karantént legkorábban az 5. napon lehet feloldani saját költségre elvégeztetett negatív antigén- vagy PCR-teszttel.

 

3. Hatalmas kocsit ajándékozott Győr városa

Kilenctagú családnak adományozott kilencszemélyes autót Győr. A polgármester döntése nyomán a város partnerei az év végén nem a hagyományos formában kapnak ajándékot. A reprezentáció helyett a valós segítségként kapott egy új autót egy kilenc fős család, így végre mindenki elfért egy járműben.

 

Kilenctagú családnak adományozott autót Győr

Kilenctagú családnak adományozott kilencszemélyes autót Győr. Az erről küldött közlemény a városháza: „A polgármester döntése nyomán a város partnerei az év végén nem a hagyományos formában kapnak ajándékot. A reprezentáció helyett a valós segítség az igazi ajándék... „Az év során igyekeztünk minél több győrinek segíteni.

 

4. 2020-ban már az a menő, ha Tiktokon jelentjük be: új párunk van

Valahogy így tett Gécsek Fanni is, akinek a Tiktok profiljára került ki egy montázs, amiben a válogatott focista, Szoboszlai Dominik is szerepel. Ebből persze még nem következik, hogy a teniszező és a labdarúgó egy párt alkotnak, ám több forrásból úgy értesültünk, hogy valóban "összejött" a két sportoló. 

 

Exkluzív - TikTok videó buktatta le Szoboszlait: gyönyörű teniszezőnő rabolta el a szívét

Gécsek Fanni a focista friss szerelme. Alig egy órája került ki Gécsek Fanni Tiktok profiljára egy montázs, aminben a válogatott focista, Szoboszlai Dominik is szerepel. Ebből persze még nem következik, hogy a teniszező és a labdarúgó egy párt alkotnak, ám több forrásból úgy értesültünk, hogy valóban "összejött" a két sportoló.

 

5. 2020 utolsó ajándéka: földrengés, amit még Szombathelyen is éreztünk

Meglepődtünk volna, ha az idei év csendesen zárul. 2020 azonban még a szombathelyieknek is tartogatott meglepetéseket, kedden délelőtt egy akkora földrengés pattant ki a horvátországi Zágráb közelében, hogy még a vasi megyeszékhelyben is táncot jártak a csillárok. 

 

Földrengés van Szombathelyen

HIVATALOS: A CSFK GGI Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatórium közleménye szerint 2020. december 29-én 12 óra 19 perckor 6,3-es magnitúdójú földrengés keletkezett Horvátországban, mintegy 5 kilométeres mélységben. A rengés epicentruma Zágrábtól körülbelül 42 kilométerre délkeletre, a magyar országhatártól közelítőleg 100 kilométerre volt. A fő rengés után várhatók utórengések, amelyek között erősek is lehetnek.

Szólj hozzá!

Hiába kérdezte Ungár Péter a kormányt arról, hogy egyetértenek-e Hende Csaba „aki nem dolgozik, ne is egyék” szavaival, választ nem kapott

Az sem derült ki, hogy 2009 óra miért változatlan a családi pótlék összege, miközben 70%-os volt azóta az infláció.

Mégis lehet népszavazást tartani a kiemelt beruházási törvény eltörléséről

Zöld utat kapott az LMP – Magyarország Zöld Pártja népszavazási kezdeményezése.

300 méteren újult meg a szombathelyi Bocskai István körút

Közel 100 millió forintot költöttek el a fejlesztésre.

37 millió forintot kap vissza a hőcserélők cseréjére a győri önkormányzattól a Rába Quelle

A 23 milliárdból felújított fürdőben még ezt is cserélni kell, nagy vita volt belőle a közgyűlésben.

Az Éljen Szombathely listájának 5. helyére került Koczka Tibor

Testületbe jutása esetén azonban nem lesz az ÉSZ frakció tagja a képviselő. Függetlenként segítené a városvezetés munkáját.

Egy szombathelyi parkolóban verte meg volt barátnőjét a férfi

A vádlott büntetőjogi felelősségéről a Szombathelyi Járásbíróság fog dönteni.

Zápor, zivatar lehet csütörtökön Győrben és Szombathelyen is

Helyenként intenzív, nagyobb mennyiségű csapadék is előfordulhat.

Videó - Büntetőfékezés az M85-ösön

Csüccs vissza és mennyé' már!

Ittasan csattant a betonhídfőnek egy sofőr Körmendnél

Könnyű sérülésekkel úszta meg az esetet.

LMP: A magyar kormány meddig szolgáltatja ki a magyar munkavállalókat a távol-keleti multiknak?

A párt szerint a munkavállalói jogok korlátozása Dél-Koreában lehetséges, hogy elfogadott, de Magyarországon ez elfogadhatatlan.

Hatodikas lány késelt a bőnyi iskolában

Túl van az életveszélyen az a lány, akit tanulótársa szúrt meg a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában hétfőn.

Nőt futtatott, négy és fél év börtönt kapott a körmendi férfi

A férfi a helyszín biztosításával és a neki dolgozó nő szállításában való közreműködéssel teremtette meg a prostitúciós tevékenység feltételeit.

LMP: A DK olyan dolgokkal támadja Vitézyt, amelyek Karácsonyra is igazak

„Érdemes lenne a DK-nak olyan érveket találnia Vitézy Dávid ellen, amelyek nem igazak Karácsony Gergelyre” – írta az LMP.

Napos, meleg hétfővel indul a hét

A legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 28 fok között várható.

Elkötelezte magát a felügyelő bizottság felállításában az SZKKA

Legkorábban május végén, június elején kezdheti meg működését a FEB. 55 millió forint sorsa lóg a levegőben.