A Star Wars univerzumában folytatná Amerika Kapitány

ugytudjuk.hu 2019-09-28 07:41:00
A Bosszúállók producerét követné a csillagok közé.

A Star Wars univerzumáért felelős Kathleen Kennedy nemrég jelentette be, hogy a Marvel Filmes Univerzumának keresztapja hamarosan egy új Star Wars filmen fog dolgozni. Keving Feige, aki már több mint tíz éve gyártja a Marvel-filmeket, egy teljesen új Csillagok Háborúja történettel fog előállni, ami nem lesz része a Skywalker sagának. Nem is nagyon lehetne, hiszen az űropera utolsó fejezete most decemberben kerül a mozikba.

Ám ezzel a Disney még nem mondott le a Star Wawrs világáról, hamarosan érkezik a Mandalorian nevű sorozat a Disney+ streaming szolgáltatásra, amit egy ismerős arc, John Favreau fog rendezni. Többek között neki köszönhető az első két Vasember. De Mickey egér cége már több más projektet is bejelentett, hamarosan két teljesen új trilógiát is a mozikba küldenek, az egyiket Az utolsó Jediket jegyző Rian Johnson viszi majd, a másikat pedig a Trónok Harca készítői, David Benioff és D. B. Weiss gyártják le a Disneynek.

Feige filmje eddig úgy néz ki, hogy különáll majd ezektől a sztoriktól, aminek a rajongók kifejezetten örültek. Egy amerikai lap a Twitteren azt a kérdést tette fel ezeknek a rajongóknak, hogy melyik színészt látnák szívesen a legújabb Star Wars filmben,

erre az Amerika Kapitányt megformáló Chris Evans odakommentálta, hogy saját magát.

Chris Evans on Twitter

@Collider Me.

Feige és Evans közös filmjei eddig mind sikeresek voltak a mozikban, kíváncsiak lennénk, hogy mit tudnának összehozni a Csillagok Háborúja világában.

Szólj hozzá!

Prostitúció Szentgotthárdon

Élettársát kényszerítette testének árulására egy férfi.

Megbüntette a Médiatanács a Győr+ Rádiót

Nem sugároztak elegendő közszolgálati műsort.

Miért előnyös a vezeték nélküli porszívó?

Bár még nagyon messze van karácsony, az üzletekben már készülnek az ünnepi dekorációk, olykor-olykor felcsendül egy-egy téli dallam is, és a híradásokban is egyre több cikk szól arról, mit érdemes vásárolni ajándékba.

Kiszökött és emberre támadt egy moszkvai őrkutya Katafán

Az állat maradandó sérüléseket okozott.

19 fa menekült meg Szombathelyen a kivágástól

És még így is elkészül a csapadékelvezető az Erdei Iskola úton.

Másodfokon is elítélték a betegektől plusz pénzt beszedő Vas megyei orvost

A vádlott a rokonoktól összesen 4 millió 53 ezer 707 forintot kapott.

Milyenek a tökéletes, ünnepi eseményekhez illő bankettbútorok?

A rendezvényhelyszínek tulajdonosai, üzemeltetői számára komoly fejtörést okoz, hogy milyen konferenciabútorokat szerezzenek be, amelyek minden igényt kielégítenek, és a hétköznapiak mellett díszes eseményekre is megfelelőek lehetnek. 

Parkoló autókat tört egy részeg sofőr Szombathelyen

Két napra rá - ekkor már jogsi nélkül - megint részegen vezetett.

A körzeti megbízottat hívogatta a Győr-Moson-Sopron megyei fiatalkorú zaklató

A telefonba egyetlen esetben szólt bele, közölve, hogy „még nem tudod, kivel kezdtél ki, meglesz még ennek a következménye.”

Törzsvendégnek lenni kiváltság!

Utazni, kiszakadni a megszokott mókuskerékből alapvetően csodálatos élmény, de mégiscsak megnyugtatóbb, ha a szálláshely, ahol ritka pihenőidőt tölti, régi ismerősként fogadja.

Vádat emeltek a szombathelyi Fő téren garázdálkodó fiatal fiúval szemben

Gyermekkorú társaival együtt bántalmazott egy kiskorú sértettet.