HIRDETÉS

Fotó: Vágvölgyi Bálint

A Siófok elleni meccs előtt búcsúzik a Hali-tábor Schimmer Szabolcstól

Vágvölgyi Bálint
2019. augusztus 6. kedd, 18:45
A zöld-fehérek legendás focistája 21 év után távozik a csapattól.

A Merkanti Bank Liga 2. fordulójában szerdán 19 órakor a Szombathelyi Haladás a BFC Siófokot látja vendégül. A vendégeknél több ismerős arc is található, hiszen a Balaton-partiak vezetőedzője az a Gál István, aki korábban Mészöly Géza segítője volt a Haladásnál. A játékosok között is vannak ismerősök: Jagodics Bence, Jánvári Gábor és Zamostny Balázs is játszott korábban Szombathelyen.

 

A Haladáshoz és a Siófok is döntetlennel kezdte a bajnokságot - előbbi Gyirmóton, utóbbi hazai pályán a Balmazújváros ellen ikszelt.

 

- Nem foglalkozunk azzal, hogy az elmúlt fordulóban mit játszott a Siófok, nekünk elsősorban magunkkal kell törődnünk – mondta Supka Attila, a Szombathelyi Haladás vezetőedzője a klubhonlapnak a mérkőzés előtti bevezetőcikkben. – Természetesen tudjuk, hogy a Siófok egyáltalán nem rossz csapat, tele van korábbi NB I-et megjárt futballistával. Jánvári Gábor, Jagodics Bence, Szakály Dénes, Horváth Péter, Magasföldi József, Zamostny Balázs mind-mind első osztályú múlttal rendelkezik. Nekünk azonban arra kell koncentrálnunk, hogy amit a felkészülés során felépítettünk, begyakoroltunk, azt viszontlássuk a Siófok ellen is. Gyirmóton az első negyedórát leszámítva a védekezésünk rendben volt, támadásban vezettünk néhány olyan akciót, ami kimondottan jól nézett ki. Ráadásul akadt három-négy ziccerünk, ezeket sajnos nem tudtuk kihasználni. A felkészülési mérkőzések nagy részén jól futballoztunk, így a gyirmóti találkozót megelőzően bizakodó voltam, és nem lepett meg csapatom jó teljesítménye. Ugyanazt a hozzáállást akarom viszontlátni a Siófok ellen is, mint Gyirmóton tapasztaltam, de ezúttal nem elégszünk meg a döntetlennel – fontos, hogy hazai pályán győzelemmel mutatkozzunk be. Yuriy Habovda és Tóth-Gábor Kristóf sérült.

 

A Hali Tábor Facebook-oldalon található egy felhívás, amiben mindenkit arra kérnek, hogy időben érkezzen a stadionba, ugyanis látványos koreográfiával készül a tábor. Ha már a vezetőségnek nem sikerült, a szurkolók ezzel szeretnék méltó módon elbúcsúztatni Schimmer Szabolcsot, aki 21 éven keresztül viselte a Haladás mezét.

 

Hali Tábor

Figyelem! A szerdai meccsen látvánnyal készülünk! Szeretnénk méltó ... módon elköszönni Schimmer Szabitól , aki 21 éven keresztül viselte csapatunk mezét! Kérünk mindenkit , hogy legkésőbb 20 perccel a kezdés előtt legyetek a szektorban! A kirakott látványelemeket ott használjátok, ahol ki lesznek helyezve. Ne vigyétek el máshova! Kövessétek az előénekesek utasításait.


comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás