HIRDETÉS

Fotó: Pixabay

A sárvári Fidesz annyira biztos a polgármesterjelöltjük győzelmében, hogy már most az ő nevével fémjelezik a választás utáni programokat

ugytudjuk.hu
2019. október 9. szerda, 17:34
Az ellenzéki összefogás jelöltje szerint ez már tisztességtelen.

Nemrég érkezett szerkesztőségünkhöz Németh Zsolt, a sárvári ellenzéki összefogás polgármesterjelöltjének közleménye, amiben arra reagál, hogy Kondora István, a Fidesz jelöltjének neve úgy szerepel egy program leírásában, mint Sárvár polgármestere. Pedig a programot a választás utáni hétvégére szervezik. A teljes közlemény itt olvasható

 

Megdöbbentő, és egyben ijesztő a hatalom arroganciája, álszentsége, és egyben ragaszkodása a pozíciókhoz. Egyrészről látjuk a működésmódokat, kapjuk az országból a híreket, és a jóérzésű emberek is csak kapkodják a fejüket, hogy mi történik. Ahelyett, hogy ügyekről, az egészségügytől, az utak állapotán túl, az idősek otthonán keresztül, a parkolással foglalkoznának, előre meghirdetnek programokat, amelyek biztosan sok-sok adófizetői forintba fognak kerülni. Ezeken a programokon már eleve október 18-án Kondora Istvánt hozzák ki polgármesterként, miközben még meg sem történt a választás. 

 

 

Lehet, hogy így lesz, de ezt nem korrektségnek és sportszerűségnek, hanem erőszakos pofátlan arroganciának hívják. És talán még egy apró adalék: a hatalom ismételten feljelentette az összefogást, mert egyáltalán közleményt, cikket és tudósítást juttattak el a városlakókhoz. Szó szerint félelmetes az a viselkedés, hogy az egyik szervezetet és embereket szinte teljesen meg kell semmisíteni, míg mások azt teszik, amit csak akarnak. Akár adóforintokon is. 

 

Sajnos ez a rendszer legnagyobb problémája, és ezen mindenképpen előbb vagy utóbb változtatni kell, mert ez már nem az emberek érdekét szolgálja, hanem csak egy szűkebben értelmezett csoportnak lehet előnyös.

 

Továbbra is dolgozunk Sárvárért, a városért!

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás