Fotó: Teen Vogue

A saját apja tanúskodhat Meghan Markle ellen a bíróságon

ugytudjuk.hu
2020. január 16. csütörtök, 07:03
Kemény találkozás előtt állhat a hercegné.

A bíróságon találkozhat legközelebb édesapjával Meghan Markle, a sussexi hercegné. Markle ugyanis októberben beperelte az egyik brit lapot, a Mail on Sunday-t, miután lehozták a hercegné egyik eléggé személyes levelét, amit az édesapjának írt. Markle ezen annyira felhúzta magát, hogy egyszerre a bíróságra vitte az ügyet, de arra valószínűleg nem számított, hogy az újság ügyvédjei pont az édesapjával fogják szemközt állítani.

 

A Mail on Sunday ügyvédjei ugyanis szemtanúként akarják beidézni Meghan apját, Thomas Marklet. Sőt, a brit sajtóértesülések szerint Thomas lenne az ügy egyik kulcsfigurája, az újság pedig arra építené a védelmét, hogy Meghan már a brit királyi család tagja, így a nyilvánosságnak joga van tudni a magánéletéről is. Az ő álláspontjuk szerint tehát nem gondolhatta azt a hercegné, hogy egy privát levél tényleg privát is marad, ha ő a rivaldafényben éli az életét.

 

A levélben egyébként tényleg személyes dolgokról ír Meghan, például arról, hogy az édesapja megbántotta, és olyan fájdalmat okozott, amit nem fog egyhamar megbocsájtani neki. 

 

A hercegnének nem ez az első csatája a brit bulvárlapokkal, már jóval az esküvője előtt az ő arcképével voltak tele a szigetország újságai. Ehhez pedig hozzájárult az apja is, aki fizetséget remélve rendszeresen osztott meg háttér információkat a lányáról, közben pedig egyfolytában magát fotóztatta a paparazzikkal. Meghan végül a levéllel próbálta meg rávenni az édesapját, hogy a jövőben ne tegyen ilyet, de a próbálkozása visszafelé sült el.

 

(Mirror)

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás