Őrületes beszédet mondott Trump fiának barátnője az amerikai republikánusok jelölögyűlésén

Fehér Buda Pintér Bence 2020-08-26 06:40:05
Alig lehet eldönteni, hogy paródia vagy komoly. Az a pár is felszólalt, akik korábban fegyvert fogtak a békés tüntetőkre.

Az évszázad eddigi legszórakoztatóbb kampánybeszédét adta elő Kimberly Guilfoyle volt ügyész, tévés személyiség és Donald Trump kampánycsapatának fontos tagja és az elnök fiának barátnője a republikánosok jelölőgyűlésén, ahol Trump hivatalosan is elfogadta az elnökjelöltséget. Egyelőre nem is mondunk ennél többet, angolul nem tudóknak is érdemes belenézniük a videóba:

WATCH: Kimberly Guilfoyle's full speech at the Republican National Convention | 2020 RNC Night 1

Kimberly Guilfoyle, the National Chair of Trump Victory Finance Committee, spoke on the first night of the Republican National Convention on Aug. 24, 2020. T...

A videón Guilfoyle néha üvöltve fejtette ki, hogy csak Trump lehet választás, hiszen a demokrata jelölt, Joe Biden nagyjából maga az ördög, míg szerinte a demokraták természetesen tönkre akarják tenni Amerikát. Szerinte Donald Trump a törvény és a rend elnöke, aki megcsinálta a világ legnagyszerűbb gazdaságát. A tartalom szinte mindegy is, maga az előadás már önmagában elég kemény.

Videóüzenetben szólalt meg aztán az a házaspár is, akik fegyvert fogtak a George Floyd halála miatt tüntetőkre. Mark és Patricia McCloskey azért szólalt meg, mert problémának tartják, hogy a rendőrség most éppen őket gyanúsítja, nem pedig az „elszabadult” demonstrálókat, akik a videó tanúsága alapján egyébként az ő házuk előtt is békésen vonultak el.

A McCloskey házaspár ellen azért indult eljárás, mert törvénytelen módon használták a fegyvereiket, amikor a házuk elé lépve a tüntetőknek mutogatták őket. A házaspár akkor még azt mondta, azért kapták elő a fegyvereket, mert attól tartottak, a tüntetők direkt vonulnak a házuk elé, hogy meglincseljék őket. A tüntetők viszont nem McCloskey-ék másfél millió dollárt érő házát vették célba, hanem a hatóságok épületeit, amemelyek előtt békésen tüntettek a rendőrségi túlkapások ellen.

WATCH: Mark and Patricia McCloskey defend right to firearms | 2020 RNC Night 1

Mark and Patricia McCloskey, who drew national attention after pointing guns at Black Lives Matter protesters outside of their St. Louis home, defended the r...

A videóban Mark azt mondja, ezek a radikális tüntetők nem elégednek majd meg a tüntetéssel, hanem az amerikai kongresszusba is be akarnak jutni. A férfi végül a demokrata elnökjelölt, Joe Biden csapatára is azt mondta, hogy baloldali radikálisok. 

Patricia McCloskey már azt kifogásolta, hogy a demokraták állítólag meg akarnák reformálni a lakóövezeteket annak érdekében, hogy színesebbé tegyék a kertvárosokat. Ezzel a szegregációt lehetne csökkenteni, ezen kerszetül pedig a rasszizmust is. Patricia szerint viszont ezzel szétvernék azokat a kertvárosokat, ahol többnyire jómódú, fehér emberek laknak, többek közt az ő kerületüket is. A demokraták állítólagos tervéről Trump is beszélt, az ellenzői akkor azzal gyanúsították meg az elnököt, hogy bújtatva rasszista üzeneteket próbál meg a szavazók felé közvetíteni. 

Forrás: The Independent

Szólj hozzá!

Árokba hajtott egy autó Halászi és Darnózseli között

Árokba hajtott és a tetejére borult egy személyautó a Halászi és Darnózseli közötti úton.

Még mindig nem érti mindenki, hogy a buszsáv a buszoké

A buszsávok szabálytalan használata ellen küzdenek Budapesten.

Még Dévai sem tudja, hogy milyen sérülése van, jogi lépéseket fontolgat a személyiségi jogai megsértése miatt

A szombathelyi tornász nem érti, Sóvágó Lajos volt szövetségi kapitány miért írta azt, hogy az elszakadt a keresztszalagja.

Ismét megpróbálják kiadni a szombathelyi víztorony kávézóját

Egyszer már sikertelenül próbálták hasznosítani.

A zebrán előzte a sort a nap tahója Győrben

A magyar utak viszonyait nap mint nap megtapasztalók jól ismerik a piros lámpánál feltorlódó sor elejére tévedő, magát bekönyörgő autósokat.

Jövő márciusban tér vissza a piac a Dunakapu térre Győrben

A polgármester szerint március elseje lesz a nagy nap.

Új gyorstesztet használnak a mentők

Antigén gyorsteszteket használnak a mentők az új koronavírus kimutatására, amely 97 százalékos hatékonysággal működik - közölte az Országos Mentőszolgálat főigazgatója szerda reggel a köztévében.

Háton haraptak egy nőt a mosonmagyaróvári vasútállomáson

Egy pár férfi tagja nyomatékosította a véleményét.

A NASA-nak sikerült a nagy találkozás a Bennu aszteroidával

A naprendszerünk keletkezését vizsgálják az amerikai űrkutatók.

Meghalt a nyíregyházi kórház koronavírusos főigazgatója

Elhunyt Adorján Gusztáv, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház főigazgatója szerda hajnalban.

Ilyen sem volt még: Müller Cecília nélkül tájékoztat az operatív törzs

Mindenki nyugodjon meg, bokros teendői miatt hagyta ki az országos tiszt főorvos az operatív törzs szerdai sajtótájékoztatóját.

A fiúk a vágányban dolgoznak – ismét vágányzár lesz Csorna felé

Ismét vonatpótlózásra készülhet az utazóközönség.

Bill Gates könyvet írt arról, hogyan lehetne megállítani a globális felmelegedést

A milliárdos szerint 2100-ra a klímaváltozás ötször halálosabb lesz, mint a koronavírus-járvány.

Koronavírus: 1423 új fertőzött, 48 halott az elmúlt 24 órában

2023 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 201-en vannak lélegeztetőgépen.

Győr-Moson-Sopron és Vas megyében is házaltak olcsó paplanokkal a csalók

Nyugdíjasokat csaptak be, a rendőrök elkapták őket.

Az amerikai titkosszolgálat akár erővel is eltávolíthatja Trumpot a Fehér Házból, ha a jelenlegi elnök veszít Biden ellen

Donald Trump nem hajlandó azt mondani, hogy békés lesz a hatalomátadás, ha ő veszít.

van még itt cikk a témában: