Őrületes beszédet mondott Trump fiának barátnője az amerikai republikánusok jelölögyűlésén

Fehér Buda Pintér Bence 2020-08-26 06:40:05
Alig lehet eldönteni, hogy paródia vagy komoly. Az a pár is felszólalt, akik korábban fegyvert fogtak a békés tüntetőkre.

Az évszázad eddigi legszórakoztatóbb kampánybeszédét adta elő Kimberly Guilfoyle volt ügyész, tévés személyiség és Donald Trump kampánycsapatának fontos tagja és az elnök fiának barátnője a republikánosok jelölőgyűlésén, ahol Trump hivatalosan is elfogadta az elnökjelöltséget. Egyelőre nem is mondunk ennél többet, angolul nem tudóknak is érdemes belenézniük a videóba:

WATCH: Kimberly Guilfoyle's full speech at the Republican National Convention | 2020 RNC Night 1

Kimberly Guilfoyle, the National Chair of Trump Victory Finance Committee, spoke on the first night of the Republican National Convention on Aug. 24, 2020. T...

A videón Guilfoyle néha üvöltve fejtette ki, hogy csak Trump lehet választás, hiszen a demokrata jelölt, Joe Biden nagyjából maga az ördög, míg szerinte a demokraták természetesen tönkre akarják tenni Amerikát. Szerinte Donald Trump a törvény és a rend elnöke, aki megcsinálta a világ legnagyszerűbb gazdaságát. A tartalom szinte mindegy is, maga az előadás már önmagában elég kemény.

Videóüzenetben szólalt meg aztán az a házaspár is, akik fegyvert fogtak a George Floyd halála miatt tüntetőkre. Mark és Patricia McCloskey azért szólalt meg, mert problémának tartják, hogy a rendőrség most éppen őket gyanúsítja, nem pedig az „elszabadult” demonstrálókat, akik a videó tanúsága alapján egyébként az ő házuk előtt is békésen vonultak el.

A McCloskey házaspár ellen azért indult eljárás, mert törvénytelen módon használták a fegyvereiket, amikor a házuk elé lépve a tüntetőknek mutogatták őket. A házaspár akkor még azt mondta, azért kapták elő a fegyvereket, mert attól tartottak, a tüntetők direkt vonulnak a házuk elé, hogy meglincseljék őket. A tüntetők viszont nem McCloskey-ék másfél millió dollárt érő házát vették célba, hanem a hatóságok épületeit, amemelyek előtt békésen tüntettek a rendőrségi túlkapások ellen.

WATCH: Mark and Patricia McCloskey defend right to firearms | 2020 RNC Night 1

Mark and Patricia McCloskey, who drew national attention after pointing guns at Black Lives Matter protesters outside of their St. Louis home, defended the r...

A videóban Mark azt mondja, ezek a radikális tüntetők nem elégednek majd meg a tüntetéssel, hanem az amerikai kongresszusba is be akarnak jutni. A férfi végül a demokrata elnökjelölt, Joe Biden csapatára is azt mondta, hogy baloldali radikálisok. 

Patricia McCloskey már azt kifogásolta, hogy a demokraták állítólag meg akarnák reformálni a lakóövezeteket annak érdekében, hogy színesebbé tegyék a kertvárosokat. Ezzel a szegregációt lehetne csökkenteni, ezen kerszetül pedig a rasszizmust is. Patricia szerint viszont ezzel szétvernék azokat a kertvárosokat, ahol többnyire jómódú, fehér emberek laknak, többek közt az ő kerületüket is. A demokraták állítólagos tervéről Trump is beszélt, az ellenzői akkor azzal gyanúsították meg az elnököt, hogy bújtatva rasszista üzeneteket próbál meg a szavazók felé közvetíteni. 

Forrás: The Independent

Szólj hozzá!

Milyen tényezőket vegyünk figyelembe, ha bútorkárpitot választunk?

A különféle anyagokkal bevont, párnázott bútorok esetében a kárpit színe, textúrája meghatározó jelentőségű az enteriőr stílusa, valamint a tartósság és a tisztíthatóság szempontjából, ezért a választásnál körültekintőnek kell lenni.

Azonnali hatállyal rúgta ki a Vas Népe az újságíróját, miután bejelentette, hogy civilként elindul képviselőnek

Tóth Judit Körmenden szerezne mandátumot. Frissítve a Vas Népe közleményével!

Sulyok Tamás jáki látogatása miatt komoly biztonsági intézkedésekre lehet számítani

A vasárnapi avatón ingyen lehet megtekinteni a templomot és templomkertet is.

Egy győzelemre az elődöntőtől a Falco

Lemosták a Honvédet a pályáról

Már a bíróságon is kamuzik Mirkóczki Ádám, Eger polgármestere

Nem csak adatokat nem adna ki, hanem tényleg nem ad ki.

Pedofil fotós is dolgozott a Little Miss Hungary gyermekszépségversenyen

A gyerekszépségverseny szervezője csalás miatt áll bíróság elé.

A szakember szerint nem indokolt a szúnyoggyérítés Győrben

Hiába jelentek meg a szúnyogok, az élő vizeinkben még nem kezdtek el növekedni a lárvák

Kalapáccsal verte fejbe kutyáját az ittas sárvári férfi

Az állatnak különös szenvedést okozott, és alkalmas volt arra is, hogy a pusztulását okozza.

Megérkezett a balkonszezon

Itt a tavasz, a jó idő, a melegedő időjárás, ideje feldíszíteni az erkélyt. A cikkel ehhez a feladathoz szeretnénk hasznos tippeket adni. Összeszedtük a legfontosabb teendőket, valamint minden hasznos tudnivalót, és eláruljuk, hogy melyek a nélkülözhetetlen szerszámok. 

Havazott az Írott-kőn

Nyárból a télbe.

Megállapodtak a bérekről az Audiban

650 ezer forintos egyszeri kifizetésben is megegyeztek a gyár és a szakszervezet képviselői.

Nagy mennyiségű csapadék várható kedden

A északnyugatira forduló szelet a front mentén erős, viharos széllökések kísérik.

Újabb induló jelentkezett be a szombathelyi polgármesteri székért

Mind a 12 városi körzetben lesz indulója a Konzervatívok Egy Jobb Városért Egyesületnek. Balassa Péter a polgármesterjelöltjük.

Győr-Moson-Sopron és Vas megyében is heves zivatarokra figyelmeztet a meteorológiai szolgálat

Az előrejelzés szerint hétfőn késő délutántól előbb az északnyugati, majd az esti, késő esti órákban az északi megyékben is kialakulhatnak helyenként zivatarok.

Tévében a Falco Honvéd elleni rájátszás meccse

A keddi összecsapást az M4 Sport sugározza.