Milák Kristóf és Kenderesi Tamás a férfi 200 méteres pillangóúszás elődöntője után a 18. vizes világbajnokságon a dél-koreai Kvangdzsuban. Fotó: Kovács Tamás / MTI

A rendőrség hátsó bejáratán kellett kimenekíteni a szexuális zaklatással vádolt Kenderesi Tamást

ugytudjuk.hu
2019. augusztus 1. csütörtök, 15:49
A magyar úszók szövetségi kapitánya, Sós Csaba árult el újabb részleteket.

Sós Csaba, a magyar úszók szövetségi kapitánya aránytalannak tartja azt a nemzetközi médiaérdeklődést, ami Kenderesi Tamás ügyét kísérte figyelemmel Dél-Koreában. A válogatott szövetségi kapitánya erről a Hír TV Magyarország élőben című műsorában beszélt. Mint mondta, a kihallgatás után a rendőrség hátsó kijáratán kellett kimenekíteni Kenderesit a rengeteg kamera és hatalmas tömeg miatt.

 

Egy biztos, itthonról nagyon komoly gondozásban részesült, ami több volt, mint megnyugtató. Ha hibázott, akkor azt tudomásul kell venni és annak lesz folytatása itthon is, de az már Wladár elnök úr hatáskörébe tartozik – tette hozzá Sós Csaba.

 

Bár Kenderesi nem szerzett érmet Dél-Koreában, a szövetségi kapitány szerint nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy sérüléssel bajlódott. Nem mellesleg, a fiatal magyar úszó Rióban kétszer legyőzte Michael Phelpst.

 

Nekem ez a gyerek kell

 

– zárta szavait Sós Csaba.

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás