Illusztráció / fotó: Lakatos Péter / MTI

A reggeli M1-esen történt baleset miatt várakozó autóban indult be a szülés, egy szintén ott veszteglő rendőrnő segített

Nagy Donát
2020. február 12. szerda, 21:36
A leendő apa kétségbeesetten kért segítséget.

Egy baleset és egy ugyanakkor zajló útfelújítás miatt leállt a forgalom az M1-es autópályán az Óbarok pihenőnél a Budapest felé vezető oldalon 2020. február 12-én délelőtt.

 

Torlódik a forgalom az M1-esen Budapest felé, Óbaroknál halálos baleset történt

Nagy Donát Frissítés: újra járható az autópálya. Öt kilométeren torlódik a forgalom az M1-es autópályán Budapest felé, az Óbarok pihenőhely közelében baleset miatt - közölte az Útinform szerda délelőtt a honlapján. A balesetben kamion és személyautó ütközött, utóbbi sofőrje meghalt a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint.

 

Egy kétségbeesett férfi kért segítséget nem sokkal 9 óra után egy rendőrnőtől - aki szintén a torlódásban vesztegelt-, hogy a feleségénél beindult a szülés, mielőbb kórházba kellene jutniuk - írja a police.hu. Budainé Vas Natália r. zászlós a Készenléti Rendőrség Nyugat-magyarországi Határrendészeti Igazgatóság XV. Határvadász Bevetési Osztály munkatársa azonnal segített, így megkülönböztető fény- és hangjelzéssel felvezette a leendő szülőket a budapesti Szent Imre Kórházig.

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás