"A magán autonómiám sérült, ezért polgári jogi védelemben szeretnék részesülni" - levelet kaptunk a Citistartól

ugytudjuk.hu 2018-11-20 13:58:00
A Citistar-díjakkal foglalkozó cikkeink nyomán megérkezett a reakció.

A napokban többször is foglalkoztunk a Citistar Selencion díjakkal kapcsolatban (előbb Hende Csaba, majd Czeglédy Csaba kapcsán), ezért Németh Imre, a Citistar.hu főszerkesztője levelet írt, melyet változtatás nélkül közlünk:

Tisztelt ugytudjuk.hu szerkesztőség!


Amikor elolvastam cikküket, folyamatosan megdöbbenek!

Önök írták:


MÁR MEGINT SZÍVATJÁK CZEGLÉDYT


Az előzetesben ülő politikustól most egy rangos díjat akarnak elvenni.
Most azonban nem a hatóságok, hanem a szombathelyi Citistar Celention akarja megbüntetni Czeglédyt. Mint azt a díjat odaítélő N. Imre Facebook-oldalára írta, rendkívüli elnökségi ülést hívtak össze, megvitassák, visszavegyék-e a 2010-ben Czeglédynek ítélt év politikusa díjat.

Választ a kérdésre! 


Hamis az állításuk, mert működési szabályzatban nincs olyan, hogy a díjat elvennénk. Díjazottjaink sem tudnak ilyen rendeletről.

Önök írták:

Rendkivüli gyűlés a Szakmai Elnökség részéről!

Választ a kérdésre! 

Hamis az állításuk mert, Szakmai Elit díjátadó Elnökségének az ülés időpontját megelőzően 15 nappal kell kiértesíteni napirendi pontok közlésével. Elnökség nem kapott ilyen megbízást.

Önök írták:

Így csak további kérdések maradtak:

  • Elveszik-e Czeglédytől a Citistar Selencion 2010-es Év Politikusa Díjat?
  • Ha igen, kinek ítéli oda helyette a szakmai zsűri?

Mivel működési szabályzatunkban nincs ilyen pont, Elnökség nem kapott ilyen megbízást, ezért nem is vesszük vissza adományozott díjat.

Kérdésem a szerkesztőség felé? Várnám a szerkesztőség válaszát a kérdéseimre:

Alapos a gyanú, hogy bűncselekményt követtek el a saját személyes Facebook-oldalam részére, feltörték. Tudomásuk van e arról ki járhatott engedélyen nélkül az oldalamon, ki csinálta a képet?

Kérdésem, hogy ki küldte Önöknek a képet, mert Tiltott adatszerzés bűncselekmény elkövetése miatt rendőrség meg fogja hallgatni a tanút!

Kérdésem Farkas Bazsi főszerkesztő felé?

Tudja e mi a Citistar Selencion jelentése, megnevezése?

Válasz a kérdésre!

Citistar Selencion jelentése, megnevezése: Online magazin szakmai csillagrendszer válogatásainak egységes osztályozási rendszere.

Kérdésem Farkas Bazsi főszerkesztő felé?

Önök írták!

Az előzetesben ülő politikustól most egy rangos díjat akarnak elvenni. Ezt Ön írta?

Válasz a kérdésre!

Ön egy csalás szagú díjátadóról beszél hamisan! Hogy is van ez?

Várnám a szerkesztőség válaszát a kérdéseimre:

Kérdésem a Farkas Bazsi főszerkesztő felé!

Milyen kapcsolatban áll a Citistar Selencion tulajdonosaival? Perben haragba állnak e?

Dolgozott ön, vagy hozzátartozója Citistar Selencion díjátadó munkálataiban?

Kérdésem Farkas Bazsi főszerkesztő felé, aki korábban a Nyugat.hu oldalon dolgozott?

Korábbi években Ön írta a hamis állítást?

Közismert, hogy pénzért megvásárolható, semmit sem érő, a jelentkezőhöz igazított kamudíjakat adnak át itt!

Választ a kérdésre!

Kijelentem, hogy hamis az állítás soha nem vettem át senkitől sem pénzt díj megvásárlás címen! Milyen bizonyítékaik vannak a hamis állításról

Kérném a számlákat az összeg átvételéről, pénzátadás átvételéről, ha vannak hangfelvételek azt is várnánk!

Ön írta a hamis állítást?

Hende Csaba az országgyűlés alelnöke, Szombathely országgyűlési képviselője volt a díjátadó védnöke, és ő adta át az úgynevezett szakmai díjakat.

Választ a kérdésre!

Dr. Hende Csaba az országgyűlés alelnöke, Szombathely országgyűlési képviselője volt a díjátadó védnöke, és a megnyitó után egyéb elfoglaltsága miatt távozott a rendezvényről! Hamis az állításuk, Dr Hende Csaba nem adott át díjat, és nem is vett át semmilyen díjat a rendezvényen!

Ön írta a hamis állítást?

2009-ben indította egy házaspár, a lényege, hogy vállalkozókat, szakembereket keresnek meg, és közlik, hogy a szakmai zsűri őket választotta saját területük legjobbjának. (Arról, hogy kik alkotják ezt a szakmai zsűrit, semmit nem tudni.)

Választ a kérdésre!

Hamis a kijelentésük a díjátadó gála Szakmai bizottsága tagjai olyan személyiségek, akik maguk is ismertek és elismertek a városban. Emailben minden rendezvényen kiküldjük a díjazottaknak a szakmai bizottságot képekben is! Várnánk a választ, hogy ki nem látta a szakmai bizottságunkat, mert a rendezvényen személyesen be is lettek mutatva! Rendezvényen készült képek (szakmai bizottság és a díjazottak) mindenki számára nyilvánosan elérhetőek! A díjazottak kihirdetéséről jegyzőkönyv készül, amit aláír a rendezvény tulajdonosa, szakmai bizottság elnöke és a 2 alelnök.

Kérem nyilvánosságra hozni:

Prémium rendezvényünkön az egyes szakmák legjobbjai, az ország összes különböző városaiból, falvaiból kapnak elismerést egy kellemes bál keretén belül, ahol színvonalas műsorok, neves előadók, helyi sztárok szórakoztatják a nagyérdeműt.

A rendezvény szervezőjeként nem nonprofit szervezet vagyunk, hanem vállalkozásként üzemeltetjük a díjátadót és az üzleti találkozókat!

Szakmai Elit díjátadó, üzleti találkozó

A díjátadó, üzleti találkozó, megszervezése és lebonyolítása során az alábbiak teljesítését vállaljuk.

Szervezés területén teljeskörű szolgáltatást kínálunk:

Résztvevőknek, a szállásfoglalástól az étkezésekig, a tervezéstől a végrehajtáson át, professzionális szolgáltatásokat kínálunk.

  • Szakmai Elit díjátadó, üzleti találkozó, konferencia helyszínfoglalás
  • Regisztráció, akkreditáció
  • Nyomtatványok (meghívók, regisztrációs lapok, stb.) elkészíttetése és postázása
  • Fogadások, étkezések koordinálása 
    Háromfogásos vacsora vagy ebéd egy alkalommal
  • Hostessek, biztonsági személyzet, fotós szolgálat
  • Rendezvény technika biztosítása: Hangtechnika, konferenciatechnika
    Vetítéstechnika és speciális effektek
  • A kongresszusi felszerelés összeállítása (toll, jegyzetblokk, táska, kitűző, információs anyagok, reklám-ajándéktárgyak)

A díjátadón fellépő költségek miatt (vacsora, fellépők, adminisztrációs költségek, terembér, műsorok, hangosítás, stb. miatt a rendezvények belépősök.
Mindenki tudomást is vesz róla, ennek a fényében vesz részt a rendezvényen önkéntesen, saját akaratából! Mindenkinek módjában áll eldönteni a rendezvényen való részvételt!

Az eddigiek során egy alkalommal sem fordult elő, hogy bármely résztvevő,  akár díjazott, akár csak szórakozni vágyó – kritikával élt volna felénk akár a szervezés, akár a műsorok, akár a menüt illetően.

Ön írta a hamis állítást?

Azt írják a korábbi megjelenésben, hogy mi is az a Citistar Selencion szombathelyi díjátadó?

Választ a kérdésre!

A nyugat.hu nem tudta mi az a Citistar Selencion díj? Több évig jártam emiatt a Nyugat Rádió irodájába egyeztetni, hogy a rendezvény színvonalas legyen! Média partnerei voltak a rendezvénynek, folyamatosan kapták a reklámokat a rendezvény helyszínén! Elmondtuk és megismertettük a Nyugat vezetőségével, hogy vállaljuk a díjak alapítását, a díjazási metodológia kidolgozását, a jelölési eljárás kidolgozását, továbbá a díjátadó rendezvény megszervezését. Elmondtuk, hogy kik jelölhetők szakmai díjra.

Korábban interjú készült a www.citistar.hu oldalon Horváth Zoltán volt Nyugatrádió ügyvezető igazgatójával. Lásd interjú


LINK

Kérdésem a szerkesztőséghez!

A cikk írója elfeledkezett arról a tényről, hogy 3 kollegája is díjazott volt korábbi rendezvényeken, illetve egy alkalommal egyikük védnöke is volt a rendezvénynek Horváth Zoltán személyében!

Név szerint:

Két alkalommal díjban is részesültek:

Képek nyilvános Citistaros rendezvényen készültek, ezért publikálom!

MÉDIA A TÁRSADALOMÉRT 2010 DÍJ Horváth Zoltán Nyugatrádió Ügyvezető igazgatója

ÉV FOTÓRIPORTERE 2010 DÍJ - Táncos Mihály - Nyugat.hu

ÉV POLITIKUSA 2010 DÍJ DR. CZEGLÉDY CSABA – MSZP

Szakmai Elit sikeressége, hitelessége miatt Horváth Zoltán Nyugatrádió ügyvezető igazgatója volt a Szakmai Elit rendezvény védnöke az egyik díjátadón, amire méltón voltunk büszkék.

A képet az ügyvezető igazgató küldte mint a Citistar Selencion rendezvény védnöke!

A díj alapításában segédkeztek és kaptam információt a rendezvény színvonalának jobbá tételére és a belépőjegyek összegének meghatározására!

Kérdésem a főszerkesztő felé!

Milyen kapcsolatban áll a Citistar Selencion tulajdonosaival? Perben haragba állnak e?

Dolgozott ön, vagy hozzátartozója Citistar Selencion díjátadó munkálataiban?

Jó hírnevünket a médiában nagy nyilvánosság előtt rágalmazták.

Televízióban, és már a parlamentben is valótlan tényt híreszteltek, a tényeket hamis színben mutatták be a szakmai díjátadóról!

Személyes Facebook-oldalamról Tiltott adatszerzés bűncselekmény elkövetésével több alkalommal fényképeket vettek le. Tudniuk kell, hogy más magánszférájába nem léphetnek be meghívás nélkül. A magán autonómiám sérült, ezért polgári jogi védelemben szeretnék részesülni. Kezdeményezem és sérelem díjra tartok igényt!

Tisztességtelen piaci magatartás és a versenykorlátozás tilalmáról szóló 1996. évi LVII. törvény is kimondja, hogy tilos valótlan tény állításával, vagy híresztelésével, valamint valós tény hamis színben feltüntetésével, vagy egyéb magatartással a versenytárs jóhírnevét, vagy hitelképességét sérteni, illetőleg veszélyeztetni. Partnercégeinket elvesztettük, díjátadó résztvevők több esetben lemondják a részvételt. A hírnévrontás helyrehozhatatlan károkat okozott egy online magazin életében, így fontos a gyors jogérvényesítés. Sérelem díjra tartunk igényt.

Szólj hozzá!

Első körben nem kapott licencet a Haladás

A zöld-fehérek április 25–től május 3-ig pótolhatják a hiányzó dokumentumokat, és bizonyíthatják a Klublicenc Szabályzatnak való megfelelésüket.

Három új gyalogátkelőhelyet terveztetnek meg Szombathelyre

Az elképzelés szerint a Markusovszky kórházzal szemben, a Dolgozók útján és a Körmendi úton is egy-egy új zebra létesül hamarosan.

LMP: minél több zöld képviselőre van szükség az EP-ben

Akik aláírásukkal az LMP-t támogatják, egyúttal nemet mondanak az akkumulátor-gyártásra - jelentette ki Tetlák Örs, az ellenzéki párt országos elnökségi tagja kedden Budapesten.

Rács mögött a győri "pikó báró"

55 éves kábítószerdílert fogtak el a Győr-Moson-Sopron vármegyei nyomozók.

Szózene est Pajor Tamással és Varga Bencével (Zaporozsec)

Április 25-én 19 órától a szombathelyi Weöres Sándor Színház Márkus Emília termében.

Hogyan alakíthatunk ki egy kis magánszférát a kertben?

Akinek nagy kertje és esetleg még medencéje is van, az tudja nagyon jól, hogy néha meglehetősen nehéz elrejtőzni a kíváncsi szemek elől.

Saját szurkolóira hívta a rendőröket a Haladás vezetősége

A hétfői futsal meccsre mentek ki a foci csapat drukkerei kinyilvánítani a véleményüket.

Szombathelyi pedofilt fogott az ügyészség

Gyermekeket ábrázoló pornóképeket töltött fel egy netes tárhelyre.

Szombathelyi, Jókai utcai gázolás: Semmiféle eltussolás a kapitányság részéről nincs

Megszólalt a szombathelyi rendőrkapitány a kettős gázolás ügyében.

Keresőoptimalizálás: hogy valóban azt kapjuk, amit látni szeretnénk

A keresőoptimalizálás, azaz a SEO szerves része az online marketingnek. Az a lényege, hogy a weboldalakat, illetve azok tartalmait a lehető legelőrébb rangsoroljuk a keresőmotorok találati listáin.

100 nyugtatót beszedve vezetett egy férfi, Kapuvár mellett szenvedett balesetet

Összeveszett az asszonnyal, ezt a megoldást választotta.

Pintér Bence fizetetlen szabadságra megy a kampány ideje alatt

A győri Tiszta Szívvel a Városért Egyesület polgármesterjelöltje felfüggeszti újságírói tevékenységét.

Az idén sem fizet osztalékot a Rába

Győri ingatlanok érétkesítéséről is döntött a cég.

Azzal fenyegette a sárvári gyámügyest a nő, hogy megöli

„Na te büdös k***a, ha te ezt megtetted, akkor nem fogok veled szépen beszélni!”