A Kowalsky meg a Vega sosem pihen 

Jutányos Áron
2019. november 8. péntek, 17:09
2018 februárjában a 15 éves jubileumuk alkalmából a Papp László Sportarénába rendezett telt házas koncerten 13.000 ember énekelt együtt a zenekarral.

Azóta már Debrecenben is volt egy hasonló nagyszabású bulijuk. És hamarosan ismét az Aréna következik. De a nagy bulik előtt és után sem ültek a babérjaikon, tulajdonképpen mondhatjuk, hogy a folyamatos egész éves turné jellemzi a csapatot.

 

És nincs megállás a lemezkiadás terén sem, mivel a mondanivalójuk kifogyhatatlan. Újabb és újabb dalok, klipek, lemezek ez a Kowalsky meg a Vega programja. A koncertek közti napokon pedig jó szokásuk szerint Debrecenben stúdióznak, már veszik fel az új album anyagát, amelynek gyümölcse hamarosan kézbe fogható, hallgatható formában lesz. Tehát pihenésről szó sincs.

 

Az év vége és eleje is sok meglepetést tartogat a rajongók számára. Hamarosan forog az új klip a Tágas vizeken című dalhoz. A 2020-as év első néhány hónapja pedig igazán izgalmasnak ígérkezik, hiszen egy újdonsággal jön ki a Kowalsky mega Vega. Egy Esszenciák címet viselő verses kötet formájában lehet majd a zenekar eddigi repertoárjának dalszövegeit lapozgatni. És februárban ismét a Papp László Arénába várják a rajongókat egy nagyszabású koncerttel.

 

S, hogy addig sem maradjunk a zenéjük nélkül, eljönnek hozzánk Szombathelyre az Agora Savariába, 2019. november 15-én.

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás