HIRDETÉS

Címlapképünk illusztráció

A következő napokban aszfaltozzák Szombathelyen a Vépi utat, trükkös lesz arra a közlekedés

Vágvölgyi Bálint
2019. július 17. szerda, 14:25
Mutatjuk a részleteket.

A szombathelyi városházától kaptunk az alábbi tájékoztatót a Vépi út felújításával kapcsolatban, amit most változtatás nélkül közlünk.

 


A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében megvalósuló közúthálózat fejlesztés részeként Szombathelyen a Vépi út burkolat felújítási munkálatai folynak.

 

Szombathely Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztálya tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a Vépi út kopóréteg aszfaltozása az alábbi ütem szerint történik:

 

2019. 07. 18. (csütörtök): a Zanati út irányából az első iparvágányig teljes szélességben, illetve a körforgalomtól indulva a Vásártér utca irányába fél pálya (Iqor felőli sáv).
2019. 07. 19. (péntek): A körforgalomtól a Vásártér utca irányába a másik sáv, de a Vásártér utcai csomópontot még nem fogja érinteni az aszfaltozás.
2019. 07.20. (szombat): az első iparvágánytól a Vásártér utca irányába úgy, hogy az ISI Kft bejárata kimarad, az ottani forgalmat az építkezés nem akadályozza.
2019. 07.22 (hétfő): a Vásártér utca környékén a hiányzó részek elkészítése félpályás lezárás mellett.


Kérjük a Tisztelt Lakosságot, hogy pénteken lehetőség szerint kerüljék a körforgalom és Vásártér utcai szakaszt! Szombaton a Vásártér utca és a Falco „új” bejárata között nem lehet közlekedni. Hétfőn a Vépi út a Zanati és Sági út irányából közelíthető meg. Az elkerülő út felől fennakadások lehetnek.

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás