A koronavírusnak köszönhetően Woody Allen újra a bevételi listák élére tört

Fehér Buda 2020-05-15 11:09:00
Igaz, nem kellett hozzá sok pénzt összeszednie.

Woody Allen legújabb filmje, az Egy esős nap New York-ban lehet a koronavírus-járvány egyik legnagyobb nyertese. A filmet ugyanis a forgalmazó a járvány ellenére nekiállta vetíteni azokban az országokban, ahol nem zárták be a mozikat. Dél-Koreában például nemrég nyíltak meg újra a filmszínházak, így Allen munkáját is bemutatták az országban.

A Timothée Chalamet és Selena Gomez főszereplésével készült film végül 340 ezer dollárt tudott összekalapozni a hétvégén. 

A filmipart nézve, elég csekély összegről van szó, viszont járvány idején ez is elég volt ahhoz, hogy a film meglovagolja a globális bevételi listákat. Mögötte kullog a The Wretched című horrorfilm, ami csak 69 ezer dollárt tudott begyűjteni. A számokból jól látszik, hogy a studiók a kisebb költségvetésű filmeket még járvány idején is bemutatják, hiszen ezek akár még profitot is termelhetnek. A nagyszabású filmekre még viszont várni kell, ezeket csak a kijárási tilalom enyhítése után mutatják majd be.

 

A Rainy Day in New York - Official Trailer - Woody Allen Movie

A young couple arrives in New York for a weekend where they are met with bad weather and a series of adventures and misadventures. Directed by: Woody Allen S...

 

Az Egy esős nap New York-ban egyébként majdnem egy az egyben a kukában végezte, miután a rendezőről kiderült, hogy több embert is szexuálisan zaklatott. A film főszereplői nem sokkal később arról nyilatkoztak, hogy bánják, hogy belefogtak a forgatásba, közülük többen a jótékonyságra adták a szereplésükért kapott fizetésüket. Az Egy esős nap New York-bant egyébként itt-ott már csendben bemutatták, így eddig nagyjából 21 millió dollárt sikerült összegyűjtenie. A filmet, ahol lehet, továbbra is mozikba küldi a forgalmazó, az Egyesült Királyságba például június elején érkezik meg. 

Forrás: The Independent

Szólj hozzá!

Az idén sem fizet osztalékot a Rába

Győri ingatlanok érétkesítéséről is döntött a cég.

Azzal fenyegette a sárvári gyámügyest a nő, hogy megöli

„Na te büdös k***a, ha te ezt megtetted, akkor nem fogok veled szépen beszélni!”

Tizenkét gyanúsítottja van már annak az ügynek, amiben letartóztatták a volt győri rendőrkapitányt

A volt kapitányon kívül egy másik gyanúsítottat is fogva tartanak, aki szintén fontos és magas rangú, nyugalmazott rendőr.

Szúnyogok: Győrben kiterjedt biológiai gyérítés egyelőre nem szükséges

A Győr-Szol Zrt. már megtette az előkészületeket a szúnyoggyérítési munkálatok megkezdéséhez.

Legyen egy szuper okosóra a legújabb kiegészítőd

Gondoltál már arra, hogy beszerezz egy páratlan okosórát? Ha eddig halogattad a döntést, akkor ezt most tekintsd egy jelnek és üdvözölj a gyűjteményedben egy efféle újdonságot. Nemcsak dekoratív kiegészítő, hanem számtalan előnnyel is bír.

Quentin Tarantino mégsem filmkritikusról forgatja utolsó filmjét

A rendező várhatóan tizedik filmje elkészítése után is folytatja a kreatív munkát. Korábban többször célzott rá, hogy minisorozatok és színdarabok rendezése is érdekli.

A performance marketing jelentősége a vállalkozások életében

Minden vállalkozás számára alapvető fontosságú, hogy folyamatosan, méghozzá profitábilisan termeljen új ügyfeleket, vásárlókat. A performance marketing elengedhetetlen a sikerhez, egy laikus számára azonban rengeteg nehézséget okozhat a fizetett hirdetések nyereséges menedzselése, éppen ezért sok esetben a legjobb döntés szakértőket segítségül hívni.

Ütötte, rúgta ismerősét egy körmendi férfi

Még a mobilját is földhöz vágta.

Milyen tényezőket vegyünk figyelembe, ha bútorkárpitot választunk?

A különféle anyagokkal bevont, párnázott bútorok esetében a kárpit színe, textúrája meghatározó jelentőségű az enteriőr stílusa, valamint a tartósság és a tisztíthatóság szempontjából, ezért a választásnál körültekintőnek kell lenni.

Azonnali hatállyal rúgta ki a Vas Népe az újságíróját, miután bejelentette, hogy civilként elindul képviselőnek

Tóth Judit Körmenden szerezne mandátumot. Frissítve a Vas Népe közleményével!

Sulyok Tamás jáki látogatása miatt komoly biztonsági intézkedésekre lehet számítani

A vasárnapi avatón ingyen lehet megtekinteni a templomot és templomkertet is.

Egy győzelemre az elődöntőtől a Falco

Lemosták a Honvédet a pályáról

Már a bíróságon is kamuzik Mirkóczki Ádám, Eger polgármestere

Nem csak adatokat nem adna ki, hanem tényleg nem ad ki.