HIRDETÉS

Fotó: Egis Körmend Facebook-oldal / Jene Sándor

A körmendi kosarasok egy lépésre az Alpok Adria Kupa döntőjétől

Vágvölgyi Bálint
2019. március 11. hétfő, 20:06
A vasiak nem akarnak a ZTE hibájába esni.

Egy lépés választja el az Egis Körmend csapatát attól, hogy bejusson az Alpok Adria Kupa 2019-es döntőjébe. A piros-feketék a múlt héten, az elődöntő első felvonásán 105-85-re legyőzték a lengyel első ligás GTK Gliwice csapatát.

 

Matthias Zollner, az Egis Körmend vezetőedzője a BB1-nek nyilatkozott a meccs előtt: Az elődöntő második felvonása következik, az odavágón sikerült egy kisebb előnyt kiépítenünk hazai pályán, de nem dőlünk hátra, hiszen tudjuk, hogy mi történt nem is olyan régen a Zalaegerszeggel Lengyelországban. Ők is nagy előnnyel utaztak, aztán mégis simán kikaptak, és kiestek. Nagyon motivált ellenfélre számítok, amely vélhetően megpróbál majd magas tempót diktálni, gyors kosárlabdával próbálja ledolgozni a különbséget.

 

Nekünk éppen ezért nem szabad kapkodnunk, törekedni kell arra, hogy lelassítsuk az ellenfelet, szeretnénk mi kontrollálni a mérkőzés.

 

Kemény védekezésre lesz szükségünk, figyelni kell arra, hogy ne szórjunk el sok labdát, mert azt a Gliwice könyörtelenül megbosszulja. Jelen állás szerint mindenki rendben van, teljes kerettel állhatunk ki.

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás