A Parlament költségvetési és igazságügyi bizottság tagjával hajrázott rá az ellenzéki összefogás a kampányra Sárváron

ugytudjuk.hu 2019-10-03 19:44:00
Varga-Damm Andrea bemutatta a Szavazz az összellenzéki erőre! programját, majd még egy fórumon is részt vett a városban.

Október másodikán a sárvári ellenzéki összefogás vendége dr. Varga-Damm Andrea volt, aki a Jobbik országgyűlési képviselője és egyben a költségvetési és igazságügyi bizottság tagja. Varga egy lakossági fórumra látogatott a kisvárosba, ám előtte egy flashmobon vett részt az összefogás tagjaival a Petőfi lakótelepen.

Itt a képviselő asszony bemutatta az ő nevével fémjelzett Dália kampányt, majd a Szavazz az összellenzéki erőre! programot is ismertette a helyiekkel. Végül a lakótelepről egy élő Facebook-bejelentkezéssel üdvözölte a sárváriakat. Varga-Damm Andrea megfogalmazta, hogy régóta figyeli a sárvári ellenzék munkáját, és szerinte nemcsak az összefogás példaértékű, hanem mindazon tevékenység is, amit és ahogyan Németh Zsolt csapata végrehajtott a kampány során. 

17 órától aztán a Nádasdy vendéglőben, lakossági fórumon folytatták a beszélgetést, ahol a korábbiakhoz hasonló módon a felszólalók körbejárták az önkormányzati választások tétjét, és megfogalmazták a súlyponti elemeket.

Varga kiemelte, hogy szükségszerű visszaállítani az egészséges demokráciát, a normális, pártatlan és korrekt médiát, ezáltal tájékoztatást, a versenyképes gazdaságot, és egy olyan köztársaságot, ahol az emberek szabadon, félelem nélkül élhetnek a saját országukban. 

Németh polgármesterjelölt többségében a sárvári emberek életminőség javítását célzó gondolatokról beszélt. Emellett hangsúlyozta, hogy a következő ciklusban, illetve ciklusokban a köveken és a matériákon túl olyan fejlesztéseket is szükségszerűen végre kell hajtani a városban, amely az emberek életkörülményeit pozitívan és megfelelő minőségben tudják befolyásolni. Végig vette a fiataloktól, az aktív korosztályon keresztül, az idősek problémáit, és mindazon kérdéseket, amelyek az emberek mindennapjait érintik, az egészségügytől, a tisztaságtól, az utak állapotáról, a parkoláson keresztül a közbiztonság kérdésköréig. 

Németh végül megfogalmazta, hogy a tét sokkal nagyobb, mint valaha is volt, hiszen a kontroll és az önkontroll kérdéséről, a működtetéséről, és tarthatóságáról is szól ez a választás. Németh biztos abban, hogy október 13-a után egy erős, egységes frakcióval fognak részt venni a következő időszak önkormányzati munkájában.
 

Szólj hozzá!

A szentiváni civil jelölt Pintér Bence polgármesterjelöltségét támogatja

Pintér Bence egyesülete pedig úgy támogatja dr. Balog-Farkas Renátát, hogy nem indulnak el a szentiváni körzetben.

Kapott-e fizetést Jagodits Zsuzsa?

A szombathelyi Fidesz képviselőjelöltje annak a Haladásnak a kommunikációs vezetője, ahol hónapok óta nem volt fizetés. A városi közgyűlésben megint téma volt a foci.

Ököllel mellkason ütötte volt párját a szombathelyi férfi

A nő nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett.

Szakadozik a felhőzet csütörtökön, de lehet zápor

A legmagasabb nappali hőmérséklet 10 és 17 fok között valószínű.

Mire számíthat a cserbenhagyó ittas vezető?

Magyarországon a KRESZ egyértelműen tiltja a járművezetők számára az alkohol fogyasztását, illetve a járművezetést ilyen esetekben.

Elküldték Kuznyecovot az ETO-ból

Két hónapig volt vezetődedző.

Péntektől teljesen lezárják a szombathelyi Rumi utat

A Szőlős utca és a "mozaikos" kereszteződés között fognak aszfaltozni.

Nyomoz a rendőrség a csepregi önkormányzat körül

Ismeretlen tettes ellen sikkasztás vétsége miatt tettek feljelentést.

Első körben nem kapott licencet a Haladás

A zöld-fehérek április 25–től május 3-ig pótolhatják a hiányzó dokumentumokat, és bizonyíthatják a Klublicenc Szabályzatnak való megfelelésüket.

Három új gyalogátkelőhelyet terveztetnek meg Szombathelyre

Az elképzelés szerint a Markusovszky kórházzal szemben, a Dolgozók útján és a Körmendi úton is egy-egy új zebra létesül hamarosan.

LMP: minél több zöld képviselőre van szükség az EP-ben

Akik aláírásukkal az LMP-t támogatják, egyúttal nemet mondanak az akkumulátor-gyártásra - jelentette ki Tetlák Örs, az ellenzéki párt országos elnökségi tagja kedden Budapesten.

Rács mögött a győri "pikó báró"

55 éves kábítószerdílert fogtak el a Győr-Moson-Sopron vármegyei nyomozók.

Szózene est Pajor Tamással és Varga Bencével (Zaporozsec)

Április 25-én 19 órától a szombathelyi Weöres Sándor Színház Márkus Emília termében.

Hogyan alakíthatunk ki egy kis magánszférát a kertben?

Akinek nagy kertje és esetleg még medencéje is van, az tudja nagyon jól, hogy néha meglehetősen nehéz elrejtőzni a kíváncsi szemek elől.

Saját szurkolóira hívta a rendőröket a Haladás vezetősége

A hétfői futsal meccsre mentek ki a foci csapat drukkerei kinyilvánítani a véleményüket.

Szombathelyi pedofilt fogott az ügyészség

Gyermekeket ábrázoló pornóképeket töltött fel egy netes tárhelyre.