A helyszínről elpucoló vétkes sofőröket keres a rendőrség Győrben

Papp László Tamás 2020-09-22 14:40:00
Balesetet okozó autósok lógtak meg - a hatóság a lakosság segítségét kéri.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság kéri mindazon szemtanúk jelentkezését, akik az alábbi közúti közlekedési baleseteket látták, vagy arra vonatkozóan bármilyen információval tudnak szolgálni.A felhívások kapcsán bejelentést tehetnek személyesen a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, Győrben, a Zrínyi út 54. szám alatt vagy az 520-092 telefonszámon, illetve 520-094-es telefonszámon – áll a rendőrségi felhívásban.

Győrben, a Szövetség utcában közlekedett 2020. szeptember 19-én 17 óra 30 perc körüli időben egy – vélhetően szürke vagy fekete színű – személygépkocsival a Hédervári út irányába egy ismeretlen személy. A Hédervári-Szövetség úti körforgalomba történő behajtása során nem biztosított áthaladási elsőbbséget a már körforgalomban haladó Opel típusú személygépkocsi részére, és annak nekiütközött. A baleset okozója a helyszínről adatai hátrahagyása nélkül távozott.

Ismeretlen személy 2020. szeptember 12-én 20 óra és szeptember 14-én 8 óra közötti időben, ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú, feltehetően tehergépkocsival Győrben, a Lehel utca 8. szám előtt, az úttest mellett kialakított várakozóhelyen hátramenetet hajtott végre, amelynek során a mögötte álló Toyota típusú személygépkocsinak nekiütközött. A baleset következtében a gépkocsikban anyagi kár keletkezett. Az ütközés után az ismeretlen sofőr a helyszínt adatai hátrahagyása nélkül elhagyta.

Győrben, a Rónai Jácint utcában a Kossuth híd felől a Szövetség utca irányába közlekedett 2020. szeptember 14-én 9 óra 22 perc és 9 óra 37 perc közötti időben egy ismeretlen személy, ismeretlen honosságú és típusú gépjárművel. Haladása során, a Rónai Jácint utca 4. szám előtt, az úttestre párhuzamosan kialakított várakozó helyre történő beállásakor – feltehetően figyelmetlensége okán – nekiütközött az ott várakozó Citroen típusú személygépkocsinak, amelynek következtében a gépkocsikban anyagi kár keletkezett. A baleset okozója a helyszínről adatai hátrahagyása nélkül távozott.

Ismeretlen személy 2020. szeptember 14-én 14 óra 50 perckor, ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú személygépkocsival Győrben, a Móricz Zsigmond rakpart 5. szám előtt található parkolóban szabálytalan hátramenetet hajtott végre, amelynek során a mögötte szabályosan várakozó fekete színű Audi Q8 típusú személygépkocsinak ütközött. A baleset következtében az Audi gépkocsiban anyagi kár keletkezett.

 

 

Szólj hozzá!

Láttad már a Covid kaput?

Mész gyanútlanul, aztán egyszer csak hsss!

Anderson szerint a Falcónak jó esélye van továbbjutni a BL-csoportból

A Falco irányítója nagy csatára számít a novgorodi nyitányon.

A kosárszövetsége elnöke visszaszólt Okorn ötletére a bajnokság átszervezését illetően

Szalay Ferenc szerint a Falco edzője a csapatával foglalkozzon egy ilyen nehéz helyzetben, az átszervezést pedig hagyja az elnökségre.

Elmarad az SZKKA szerdai, idegenbeli bajnokija is

Most az ellenfélnél lett pozitív teszt.

A járványhelyzet miatt elmarad a Szent Márton-napi vásár Szombathelyen

A Vasi Skanzen pedig az idén október 31-ig tart nyitva.

Berobbant a koronavírus az ETO FC-nél!

Ettől függetlenül a mai, Haladás elleni meccs nem marad el.

Túl alacsonynak tartja a fizetését, le akar mondani a brit miniszterelnök

Néhány konzervatív szerint Boris Johnson tavasszal jelenti be, hogy otthagyja a miniszterelnöki posztot.

A szentgotthárdi Zaporozsec zenekar ad ma akusztikus koncertet az M2 Petőfi TV-n

A fiúk szerint az utóbbi időben egyre többen hallgatnak akusztikus zenét.

Megfújtak egy gázkazánt Győrben

A szemtanúknak gyanús lett, hogy hiába épül a ház, nem be-, hanem kifelé viszik a szerkezetet.

Megszületett Orbán Viktor legújabb unokája

Azt írja, "Gyűlik a focicsapat". Mármint a miniszterelnök.

Ma talán megússzuk az esőt

Egyelőre fagyra sem kell számítani.

van még itt cikk a témában:

Befejeződött a "Zöld város kialakítása Győrben" projekt

Teljesen felújították a Hermann Ottó utcai vásárcsarnokot, igaz, kicsit többért, mint amennyibe eredetileg került volna.

Váczi Attila győri rendőrkapitány: Egy bűncselekmény is sok, nekem rendőrként már az is túl van a tűréshatáron

Drogok, biciklilopások, erőszak. A győri rendőrkapitányt kérdeztük a város alvilágáról, bűnözésről, de az autós duhajkodás is szóba került.

Megfújtak egy gázkazánt Győrben

A szemtanúknak gyanús lett, hogy hiába épül a ház, nem be-, hanem kifelé viszik a szerkezetet.