Fotó: haladas.hu

A Haladás tagadja, hogy 160 millió forintot fizetne a frissen szerződtetett bolgár válogatott támadónak

ugytudjuk.hu
2019. február 11. hétfő, 20:06
Galin Ivanov másfél évre írt alá Szombathelyre.

A Szombathelyi Haladás csapatánál a hivatalos honlapon jelentették be, hogy Holdampf Gergő, Saláta Kornél, Mohl Dávid, Rui Pedro és Oleg Golodiuk után megvan az együttes hatodik téli igazolása, a bolgár válogatott támadó, Galin Ivanov személyében. Ivanov legutóbb a Slavia Sofiában játszott, hétfőn másfél évre írt alá Szombathelyre.

 

A 30 esztendős csatár hazájában a Levszki Szófiában, a Beroe Sztara Zagorában, a Liteksz Lovecsben, a Burgaszban, a Szlavia Szófiában, Németországban az Arminia Bielefeldben, Kazahsztánban a Lankaranban, Törökországban a Samsunsporban focizott. Legutóbbi klubja a Szlavia Szófia volt, a fővárosiakkal a 2017/2018-as idényben Bolgár Kupát nyert – ősszel 25 bajnokin nyolc gólt szerzett. Pályafutása során 172 bolgár első osztályú mérkőzésen 36 gólig jutott. Az Európa Ligában négy meccsen három gól a mérlege - olvasható az összefoglaló a klubhonlapon.

 

Ivanov kétszer játszott az U19-es, három alkalommal az U21-es válogatottban – emellett négyszeres felnőttválogatott. Ősszel három alkalommal lépett pályára a Nemzetek Ligája-selejtezőjében, ezeken a meccseken egyszer talált be az ellenfél hálójába.

 

– Ivanovval már egy hónapja megkezdődtek a tárgyalások, amelyek végül most vezettek eredményre – mondta Tóth Miklós, a Haladás ügyvezető igazgatója a hivatalos honlapon. – Minőségi játékossal erősítettünk, aki remélhetőleg segítségünkre lesz – csakúgy mint a többi télen érkezett futballista. Amíg ugyanis van matematikai esélyünk az NB I-es tagságra, addig nem adjuk fel. Több játékost viszont már nem igazolunk.

 

Tegnap megjelent sajtóinformációk szerint másfél év alatt 160 millió forintot, azaz havonta közel tíz milliót keres Ivanov. Tóth Miklós erre is kitért:

 

– Ezek nem valós adatok, ennél kevesebbet kap a támadó.

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás