A győri útkezelő szerint a MÁV hétfőn elkezdi kijavítani a Nádor-aluljáróban bűzt okozó hibát

Papp László Tamás 2020-12-18 19:44:00
Lentebb közöljük a szervezet kérdésünkre adott válaszát.

December 12-i cikkünkben foglalkoztunk azzal, hogy Nádor-aluljáróban vízátfolyás tapasztalható, (melyről tábla is tájékoztat) s ennek érezhető szaga, bűze is van. Érdeklődtünk a városi útkezelőnél, mi ennek az oka, a forrása, mikor lesz elhárítva, valamint ki az illetékes az ügyben?

Akkor az Útkezelő úgy tájékoztatott, hogy a Nádor aluljáró járda-kerékpárút szakaszán a falon átszivárgó víz az aluljáró vasbeton szerkezete felett és mögött elhelyezkedő csatornavezeték hibájából jelent meg. A csatornavezeték az aluljáró feletti sínpályák környezetében van, a csővezeték a MÁV tulajdona. Mint az Útkezelő illertékese akkor elmondta: a MÁV megkezdte a hiba forrásának felkutatását. A vasúti pályatestek környezetében korlátozottak a beavatkozási lehetőségek, ennek ellenére ígéretet kaptunk a vasúttársaságtól a hiba minél előbbi feltárására és megszüntetésére. 

Mi ez a bűz a győri Nádor aluljáróban? Utánajártunk!

A Nádor aluljáróban napok óta vízátfolyás tapasztalható, (melyről tábla is tájékoztat) s ennek érezhető szaga, bűze is van. Érdeklődtünk a városi útkezelőnél, mi ennek az oka, a forrása, mikor lesz elhárítva, valamint ki az illetékes az ügyben? Fotó: Papp László Tamás „A Nádor aluljáró járda-kerékpárút szakaszán a falon átszivárgó víz az aluljáró vasbeton szerkezete felett és mögött elhelyezkedő csatorna vezeték hibájából jelent meg.

Újra érdeklődtünk, hol tartanak a munkálatok? „A MÁV december 21-én kezdi el javítani a vasúti pálya és az aluljáró közötti csatornaszakasz aknáját. Bízunk benne, hogy a hiba javítása ezzel befejeződik. Ha továbbra sem szűnik meg a folyás, akkor újabb javítást kérünk a vasúttársaságtól” – felelte Máthé-Tóth Péter műszaki vezető, Győr Megyei Jogú Város Útkezelő Szervezete sajtószóvivője.

Szólj hozzá!

Ezek a kültéri párnák passzolnak egy modern teraszhoz

Egy hosszú nap után mindenkinek jólesik, amikor egy kényelmes és puhán párnázott kerti kanapén ejtőzik a családdal, a barátokkal.

Ötmillió forint gyorssegéllyel támogatja a Katolikus Karitász a vihar sújtotta településeket

Narda, Felsőcsatár, Horvátlövő, Vaskeresztes, Pornóapáti, Szentpéterfa részesül az adományból. Várják a további felajánlásokat.

A kerékpározás hatékonysága a klímaválság közepette

Miközben küzdünk a hanyatló társadalmi egészség és a Föld leépülésének egymást keresztező válságai ellen, egy vészjósló valóság bontakozik ki a hőmérsékletben, amely hatással van a kerékpáros közlekedésre is. A biciklizés integrált megközelítést valósít meg a környezeti és társadalmi kihívások mérséklésében.

Vitézy Dávid: Határidőig kezdeményezzük a szavazatok újraszámlálását

76-szor annyi érvénytelen szavazat született, mint amennyi a különbség köztük Karácsony Gergellyel.

2 millió forintra büntettek egy sárvári kutyatartót, mert az állat kiszökött és megtámadott egy nőt

Kötelezték arra is, hogy a kutyát szigorúbb körülmények között tartsa.

Hasznos tippek, ha évforduló alkalmából ajándékozod meg a párod

A hírekben gyakran hallani olyan eseteket, amikor egy-egy évfordulós ajándékozás rosszul sült el. Ha el akarjuk kerülni a hasonló szituációkat, akkor mindenképp érdemes elég időt és energiát rászánni arra, hogy megtaláljuk a párunknak a tökéletes meglepetést. 

Nem úgy tűnik a szavazási adatok alapján, hogy Győr „fideszes város” lenne

A Fidesz 40, a képviselőjelöltjei 37, Dézsi 30 százalékot szerzett vasárnap a városban. A Tisza is nagyon közel volt a kormánypárthoz.

Így hagyta ott Magyar Péter az ATV stúdióját

Rónai Egon műsorvezető szerint Magyar nem mondott igazat azzal kapcsolatban, hogy a csatorna nem számolt be folyamatosan a politikus kampányáról.

Kalandozás Törökországban

Törökország az úgynevezett tömegturizmusnak is kedvelt helyszíne, hiszen az emberek ezrével hevernek a török riviéra strandjain, élvezik az all inclusive hotelek szolgáltatásait, az ország kultúráját pedig legfeljebb egy isztambuli city breaken szívják magukba.

A Békéscsaba indul a Haladás "helyén" az NB II-ben

A MLSZ felkérését a klub "tisztelettel és köszönettel" el is fogadta.

Donáth Anna lemondott a Momentum éléről

A választási kudarc miatt döntött így.