A Győr Sharks taszította le Divízió I-es trónjáról a Crusherst

ugytudjuk.hu 2020-11-28 14:47:00
A Cápák veretlenül húzták be a bajnokságot.

Az Absolute Live Divízió I-es amerikafutball-bajnokságot az a két csapat zárta, amely elkezdte. A döntőben a Győr Sharks Nyúlon fogadta az NBA Crushers gárdáját.

A szombathelyiek szerettek volna visszavágni a szezonnyitó összecsapáson elszenvedett vereségért. Nem mellesleg, a Crushers volt a Divízió I. címvédője, így sorozatban harmadik bajnoki elsőségükre hajtottak.

Az első támadások egyik csapatnál se hoztak pontot. A második negyed elején azoban megszerezte a vezetést a Győr, Ráthonyi Kende két yardos TD futásával és a sikeres extra ponttal 7-0-ra vezettek. A Crushers Tóth Barnabás remek visszahordásával az ellenfél 46 yardosáig jutott el. Baranyai Bence pedig az első játékból megtalálta Trevin Howardot egy hosszú TD passzal. Az extra is sikerült így az állás 7-7 volt.

Az ütésváltás folytatódott, szinte rögtön válaszolt a Győr, Benedek húzott le egy hosszú paszt, ismét egy TD előnye volt a hazai csapatnak (14-7). A következő Crushers-támadás nem hozott pontokat, újra jöhetett a Győr támadósora. Egy hosszú futásból ugyan beértek a végzónába, ám a bírók visszfújták egy holding miatt. A szombathelyiek védelme ezután állta a sarat, ám a Sharks egy trükkös punt felállásból egy 4. kísérletet is megoldott, így támadhattak tovább. Cserepivszkij újabb TD-passzával már 14 ponttal vezetett a Győr (21-7). A vendégek következő támadása egy interceptionnel ért véget, sajnos fegyelmezetlenség miatt a bírók 30 yard büntetéssel ajándékozták meg a következő támadósorozatra a Sharksot. A félidő utolsó másodperceiben ismét Benedeket találta meg a végzónában Cserepivszkij. A TD után az extra pont ugyan blokkolva lett, amit sajnos a Győr szedett fel és vitt be az end zone-ba, ami plusz két pontot ért nekik. A hazai csapat meggyőző előnnyel mehetett a szünetre (29-7).

A második játékrészt a szombathelyi gárda kezdte, 4. kísérletre interceptiont dobott Trevin Howard. A harmadik negyed gyorsan lepörgött, a Crushers támadói nem igazán tudtak előre haladni, a Győr pedig égette az időt.

A negyedik negyedben egy szép visszahordás után jó mezőnypozícióból támadhatott a Crushers, akik agreesszív, hosszú játékokkal próbálkoztak, ám Howard megint inerceptiont dobott, a Győr a végzónájukban szerezte meg a labdát.

Sokáig kellett várni a második félidő első pontjaira. Öt perccel a meccs vége előtt a Győr egy mezőnygóllal növelte az előnyét (32-7). A meccs utoló pillanataiban Trevin Howard futott egy TD-t, ami után a két pontos kísérlet nem iskerült (32-13). A maradék pár másodpercet a Győr kitérdelte, akik nagyon a döntőben nagyon magabiztos játékkal, amúgy veretlenül nyerték meg az Absolute Live Divízió I-es amerikafutball-bajnokságot.

"Sajnos ez a mai nem jött össze, a győri csapat volt a jobb. Másodikak lettünk egy erős mezőnyben. Van mit javítani, de az biztos, hogy jövőre még erősebbek leszünk. Megpróbálunk egy edzőt szerezni mert úgy gondolom, már olyan szinten vagyunk, amihez egy edző elengedhetetlen. Ezt az ezüstérmet fogom kirakni a falra, hogy minden nap emlékeztessen, többet kell edzeni és dolgozni a győzelemért! Köszönjük a szurkolóknak, hogy oly sok meccsen töretlenül szurkoltak nekünk. Gratulálok a Sharksnak a győzelemhez! Jövőre találkozunk! Goo Crushers!" -értékelte a találkozót és a szezont Tatár István, a Crushers csapatkapitánya.

Győr Sharks – NBA Crushers 32-13

Szólj hozzá!

Az idén sem fizet osztalékot a Rába

Győri ingatlanok érétkesítéséről is döntött a cég.

Azzal fenyegette a sárvári gyámügyest a nő, hogy megöli

„Na te büdös k***a, ha te ezt megtetted, akkor nem fogok veled szépen beszélni!”

Tizenkét gyanúsítottja van már annak az ügynek, amiben letartóztatták a volt győri rendőrkapitányt

A volt kapitányon kívül egy másik gyanúsítottat is fogva tartanak, aki szintén fontos és magas rangú, nyugalmazott rendőr.

Szúnyogok: Győrben kiterjedt biológiai gyérítés egyelőre nem szükséges

A Győr-Szol Zrt. már megtette az előkészületeket a szúnyoggyérítési munkálatok megkezdéséhez.

Legyen egy szuper okosóra a legújabb kiegészítőd

Gondoltál már arra, hogy beszerezz egy páratlan okosórát? Ha eddig halogattad a döntést, akkor ezt most tekintsd egy jelnek és üdvözölj a gyűjteményedben egy efféle újdonságot. Nemcsak dekoratív kiegészítő, hanem számtalan előnnyel is bír.

Quentin Tarantino mégsem filmkritikusról forgatja utolsó filmjét

A rendező várhatóan tizedik filmje elkészítése után is folytatja a kreatív munkát. Korábban többször célzott rá, hogy minisorozatok és színdarabok rendezése is érdekli.

A performance marketing jelentősége a vállalkozások életében

Minden vállalkozás számára alapvető fontosságú, hogy folyamatosan, méghozzá profitábilisan termeljen új ügyfeleket, vásárlókat. A performance marketing elengedhetetlen a sikerhez, egy laikus számára azonban rengeteg nehézséget okozhat a fizetett hirdetések nyereséges menedzselése, éppen ezért sok esetben a legjobb döntés szakértőket segítségül hívni.

Ütötte, rúgta ismerősét egy körmendi férfi

Még a mobilját is földhöz vágta.

Milyen tényezőket vegyünk figyelembe, ha bútorkárpitot választunk?

A különféle anyagokkal bevont, párnázott bútorok esetében a kárpit színe, textúrája meghatározó jelentőségű az enteriőr stílusa, valamint a tartósság és a tisztíthatóság szempontjából, ezért a választásnál körültekintőnek kell lenni.

Azonnali hatállyal rúgta ki a Vas Népe az újságíróját, miután bejelentette, hogy civilként elindul képviselőnek

Tóth Judit Körmenden szerezne mandátumot. Frissítve a Vas Népe közleményével!

Sulyok Tamás jáki látogatása miatt komoly biztonsági intézkedésekre lehet számítani

A vasárnapi avatón ingyen lehet megtekinteni a templomot és templomkertet is.

Egy győzelemre az elődöntőtől a Falco

Lemosták a Honvédet a pályáról

Már a bíróságon is kamuzik Mirkóczki Ádám, Eger polgármestere

Nem csak adatokat nem adna ki, hanem tényleg nem ad ki.