A Fidesz szerint kézi vezérlés alá került a szombathelyi közmédia

ugytudjuk.hu
2019. október 1. kedd, 14:59
Sajtóközlemény

Felháborító és egyben szomorú bizonyíték jelent meg a helyi médiában  arról, hogyan került szocialista kézi vezérlés alá a szombathelyi  közmédia. A levélben olvashatók szerint a Szombathelyi Médiaközpont -  Nemény András által kinevezett - ügyvezetője, Halmágyi Miklós  utasítást ad arra, hogy egy politika közleménnyel kapcsolatban Balázsy  Pétert, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltjét ne kérdezzék meg. Eddig is  nyilvánvaló volt, hogy a városi közmédia teljes mértékben a  szocialisták politikai irányítása alatt áll, ám most vált teljesen  egyértelművé.

 

Úgy gondoljuk, hogy egy ilyen esemény után a nyilvános bocsánatkérés  lenne a legkevesebb a szocialista Nemény Andrástól és kinevezettjétől.  Valamint tartoznak annyival a szombathelyi embereknek, hogy  lemondásukat is benyújtják. Nemény Andrást pedig felszólítjuk, hogy  hagyjon fel a politikai ámokfutásaival, hazugságaival.

 

Fidesz Szombathelyi Szervezete

 

*a bizonyítékul szolgáló képernyőmentést tartalmazó link:
http://www.szombathelyihirlap.hu/aktualis/kezi-vezerles-minden-szinten-avagy-nemenyek-cenzuraznak?fbclid=IwAR1XDPz9oyECLpR8qHRntQ-jFRAYBOiODnvkx-597n5O43x0PCFdlvgvVKU

 

Nem mellékesen tesszük hozzá, hogy egy sajtóközleménnyel kapcsolatban nem megszólaltatni a másik felet az újságírásban egy teljesen bevett dolog. Mint, ahogy jelen esetben mi sem reagáltattuk sem Nemény Andrást, sem a Szombathelyi Médiaközpontot.

 

Ugyanakkor az, hogy egy szerkesztőségnek a vezetője a beosztottjainak utasítást, azaz feladatot, munkát ad, azt nem kézi vezérlésnek, hanem munkahelynek hívjuk.

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás