HIRDETÉS

Fotó: deacbasket.hu

A Falco lehet a Szolnok legnagyobb ellenfele a sárga-feketék volt játékosa szerint

Vágvölgyi Bálint
2019. február 7. csütörtök, 10:38
Bognár Kristóf pénteken a DEAC játékosaként látogat Szombathelyre.

A Falco-Vulcano Energia KC Szombathely együtteséhez látogat pénteken a DEAC a 19. fordulóban. Az utóbbi hetekben nagyszerű formába lendült Berényi Sándor együttese, a hatodik helyen állnak a bajnokságban a debreceni kosarasok.

 

A sárga-feketék korábbi játékosa, Bognár Kristóf a a DEAC honlapjának nyilatkozott a pénteki meccs előtt. Szóba került a hajdúságiak két előző meccse is.

 

"A TF ellen azt gondolom, hogy leginkább saját magunkkal kellett megküzdenünk. Papíron mi voltunk az erősebbek, de az, hogy előtte még nem sikerült idegenben nyernünk, az nagy nyomást helyezett ránk. Szerintem ez átszakított egy gátat mindenkiben, és ez a Szeged elleni mérkőzésen látszott is, a vártnál jóval könnyebben nyertünk.

 

Ugyanakkor mindkét meccsen előjöttek a hibáink is, amik biztosan nem fognak beleférni Szombathelyen."

 

A DEAC-hoz hasonlóan a Falci is rendkívül kétarcú csapat benyomását kelti eddig, hiszen odahaza mind a kilenc mérkőzését megnyerte, míg idegenben eddig csak kétszer hagyta el győztesen a pályát. Ez a tendencia már évek óta jellemző a sárga-feketékre, melyet a DEAC szombathelyi nevelésű csapatkapitánya nem rég még a saját bőrén is tapasztalt.

 

"Szombathely mindig is egy különleges hely lesz számomra, de közel másfél év telt már el a távozásom óta, így emiatt nem lesz rajtam nyomás. Jó lesz az egykori barátokkal, csapattársakkal találkozni, de a feldobás után már csak azon leszek, hogy megnyerjük a mérkőzést. Odahaza nagyon stabil teljesítményt nyújtanak, de ez nem szabad, hogy befolyásoljon bennünket, nem fogunk feltett kézzel pályára lépni" – folytatta az erőcsatár.

 

A Falco kerete az alapszakasz közepén tovább erősödött, ugyanis a sérüléséből felépülő Evan Bruinsma mellett sikerült hazacsábítani a magyar válogatott két kiválóságát, Perl Zoltánt és Darrin Govenst.

 

"Magyar szinten eddig is kiemelkedő volt a játékoskeretük,

 

de a visszatérőkkel azt gondolom, hogy ők lehetnek a Szolnok legnagyobb ellenfelei a bajnoki címért folytatott küzdelemben.

 

Az elmúlt meccseiken azért látszott, hogy kis időre még szükségük van, hiszen az említett játékosoknak még formába kell lendülniük, és még össze kell rázódnia a keretnek. Remélem ez még nem ellenünk fog bekövetkezni, és egy jó mérkőzésen meglepetést tudunk majd okozni" – zárta szavait Bognár

 

(via BB1)

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás