A Copa America döntőjére is befutott volna a BL-finálét megzavaró, lenge öltözetű modell

Vágvölgyi Bálint
2019. július 10. szerda, 13:35
Nem sikerült neki, fogdába is került.

Kinsey Wolanski nevét akkor ismerte meg a világ, amikor nagy felháborodást és érdeklődést keltve pályára rohant a Tottenham–Liverpool (0-2) Bajnokok Ligája-döntőben. A csinos modell mindezt lenge öltözékben csinálta, az esetről készült képek természetesen azonnal bejárták a világhálót.

 

Lenge öltözékben a pályára futó nő lett a BL-döntő sztárja

ugytudjuk.hu Ezek után mondj valaki, hogy nem látványos sport a foci. Madridban csapott össze a Tottenham és a Liverpool Bajnokok Ligája-döntőjében, amelyet végül a Vörösök nyertek 2-0-ra. Mohamed Szalah gyors vezető gólja után túl sok izgalom nem volt a pályán az első félidőben.


Kinsey és párja a múlt vasárnapi Copa América döntőjében is hasonlóval próbálkozott, azonban a lelátón lekapcsolták őket, és rövid időre zárkába is kerültek. A lány Instagram-oldalán maga osztotta meg az elbukott próbálkozás történetét, néhány kép és egy rövidke videó kíséretében.

 

I'll admit Copa America you definitely won but we had one hell of an adventure trying  flew to brazil, dressed up in disguise, made it to our seats and it ended in Vitalys bad ass getting tackled by 20 security guards. We are out of jail and now enjoying our time in Brazil!  @vitalyzdtv

344.7k Likes, 1,843 Comments - Kinsey Wolanski (@kinsey_sue) on Instagram: "I'll admit Copa America you definitely won but we had one hell of an adventure trying  flew to..."


(via Rangadó)

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás