Új üzemeltetővel várja a vendégeit a szombathelyi Wagner Vendégudvar étterem és hotel. A vendéglő a megszokott, a szombathelyiek számára tradicionálisnaknak számító környezetben kínálja menü, alacarte és idény jellegű bisztró ajánlatait.
Ha pedig tavasz van, akkor adottnak érezték, hogy azok az első zsenge gyümölcsök, zöldségek adják az idényjellegű fogások alapanyagait, amiket mindenki szerint, és amik igazi vitamin bombaként robbannak a szervezetbe.
Leves, főétel, és desszert fogásként is megjelenik az eper, a spárga és a rebarbara.
A kókuszos eperkrémleves üdít, a roston sült csirkemellfilé, pecsenyakacsmájjal töltve, baconos, spárgás mártással felpörget, az eperrel töltött túrógombóc fekete köntösben, bodzás tejfölhabbal pedig kényeztet.
De akinek esetleg más lenne az izlése, mutatjuk, a tavaszi étlapot máris:
Fontos hangsúlyozni, hogy az idényjellegű étlap mellett a szokásos alacarte étlap fogásai is elérhetőek. A Wagner pedig a korábban megszokott nyitvatartással 11 órától este 21 óráig várja a vendégeket.
Szállás, és különtermi szolgáltatás szintén elérhető. Ez utóbbi céges és családi rendezvényeknek ideális helyszín, 70 fős befogadó képességével.
Délután 14:00-tól 18:00-ig süti-kávé akció, házi szörpök, házi limonádé, palacsinta kínálat!
Az étterem ingyenes parkolási lehetőséget kínál a vendégeknek a belváros szívében.
A jó időben pedig kerthelyiséggel vár a Wagner!
Wagner Vendégudvar étterem és hotel Szombathely, Kossuth Lajos utca 15. Tel.: 94/322-208 Kövesd be Facebook-oldalt a legfrissebb hírekért! |
Szponzorált tartalmat olvastál!