Félpucérra vetkőzve akart egy férfi lopni Győrben

Farkas Bazsi 2024-10-21 09:26:00
Barkácsgépeket takart el a levetett ruhájával.

A Győri Járási Ügyészség három rendbeli lopás miatt emelt vádat egy büntetett előéletű férfival szemben, aki félmeztelenre vetkőzött annak érdekében, hogy a levetett ingével az ellopni szándékozott termékeket eltulajdonítsa.

A vádirati tényállás szerint a 62 éves férfi idén februárban szabadult utolsó szabadságvesztés büntetéséből. Ezt követően idén nyáron egy üzletlánc különböző üzleteiből három esetben, egy vegyesboltban még egy alkalommal követett el lopást. Az eltulajdonított termékek köre széles: élelmiszer, alkoholos termékek és ruhaneműk is ide tartoznak 82.528 forint értékben.

A negyedik alkalommal a férfi egy győri barkácsáruházban eltulajdonított egy tapétavágót, majd magához vett egy dekopírfűrészt és egy ütvefúrót. Ezt követően levetette az ingét és azzal takarta el a termékeket, majd – a lopott dolgokkal együtt – távozott az üzletből.

A biztonsági őrök azonban távozását követően feltartóztatták, így az okozott 55.549 forintos kár megtérült.

Az ügyészség a vádiratban szabadságvesztés kiszabására tett indítványt a többszörös és különös visszaesőnek számító vádlottal szemben.

Az érdemi döntést az ügyben várhatóan a Győri Járásbíróság fogja meghozni.

Szólj hozzá!

CDP, CRM, DMP - mi a különbség?

Jellemzően több webáruház még mindig CRM szoftvert alkalmaz, ritkább esetekben Data Management Platformot (DMP). A cikkben bemutatjuk a CRM szoftverek hiányosságait, és azt is eláruljuk, hogy ezeket hogyan oldja meg a CDP. 

Ezért fontos, hogy megfelelő olaj- és levegőszűrőt válasszunk motorkerékpárunkhoz

A motorkerékpár megbízható működése és élettartama nagyban függ attól, hogy milyen alkatrészeket használunk. Az olaj- és levegőszűrők cseréje fontos a megfelelő működés érdekében, és nem elhanyagolható szempont a megfelelő alkatrész kiválasztása.

Magyar Klipszemle: Pogány Induló videója kapta a fődíjat

Pogány Induló Úgy hiszem című dalához készült kisfilm kapta a fődíjat a 8. Magyar Klipszemle-gálán. A nyertesek között van Azahriah, a Carson Coma és Krúbi is.

Prostitúció Szentgotthárdon

Élettársát kényszerítette testének árulására egy férfi.

Megbüntette a Médiatanács a Győr+ Rádiót

Nem sugároztak elegendő közszolgálati műsort.

Miért előnyös a vezeték nélküli porszívó?

Bár még nagyon messze van karácsony, az üzletekben már készülnek az ünnepi dekorációk, olykor-olykor felcsendül egy-egy téli dallam is, és a híradásokban is egyre több cikk szól arról, mit érdemes vásárolni ajándékba.

Kiszökött és emberre támadt egy moszkvai őrkutya Katafán

Az állat maradandó sérüléseket okozott.

19 fa menekült meg Szombathelyen a kivágástól

És még így is elkészül a csapadékelvezető az Erdei Iskola úton.

Másodfokon is elítélték a betegektől plusz pénzt beszedő Vas megyei orvost

A vádlott a rokonoktól összesen 4 millió 53 ezer 707 forintot kapott.