Továbbra is az Egis Gyógyszergyár Zrt. a körmendi kosárlabdacsapat névadó partnere

Farkas Bazsi 2024-10-20 10:45:00
Tíz éve működik együtt a cég és a klub.

Újabb egy évre meghosszabbította együttműködését a vasi város piros-fekete együttese és az egyik legnagyobb hazai gyógyszergyár. A csapat továbbra is Egis Körmend néven szerepel a bajnokságban.

A megállapodást Poroszlai Csaba, az Egis Gyógyszergyár Zrt. vezérigazgatója és Gál László, a klub ügyvezetője írta alá. A bejelentés értelmében a legendás csapat a 2024-2025-ös idényben is a gyógyszergyár nevét viseli. Mint ismert, az Egist évtizedek óta szoros kapcsolat fűzi Körmendhez, ahol nemcsak a város, hanem a régió meghatározó nagyvállalata. A gyógyszergyár a térség egyik legnagyobb munkaadójaként körmendi üzemének folyamatos korszerűsítése mellett számos helyi kezdeményezést karolt föl, a saját eszközeivel hozzájárulva Körmend fejlődéséhez.

„Hatalmas örömmel tölt el bennünket, hogy idén is Egis Körmendként léphetünk pályára. Az Egis Gyógyszergyár Zrt. immáron tizedik éve névadó partnere csapatunknak – mondta el Gál László, az Egis Körmend új ügyvezetője. – Reméljük, hogy ez a szoros kapcsolat a két fél között megmarad a következő években is. Mindent elkövetünk annak érdekében, hogy az elkövetkezendő időszakban tovább tudjuk öregbíteni az Egis Körmend csapatnevet. Hajrá, Egis, hajrá, Körmend!”

„2014-ben indult az együttműködésünk, és egy évtized alatt bebizonyosodott, hogy stabil partnerre találtunk egymásban – mondta el Poroszlai Csaba, az Egis Gyógyszergyár Zrt. vezérigazgatója. – Számos nagy pillanatot élhettünk át együtt: ilyen volt 2016-ban a kupagyőzelem, a 2022-es magyar bajnoki döntő, amikor végül ezüstéremmel zárta a csapat az idényt, rá egy évre pedig bronzérmesként fejezte be a bajnokságot. Idén lett 55 éves körmendi üzemünk, ahol az utóbbi években is számos nagy beruházást hajtottunk végre. Mindez azt mutatja: itthon vagyunk Körmenden, fontos számunkra az itt élők közössége, sikere és a sport iránti szeretete.”

Az együttműködés bejelentésének tiszteletére a DEAC elleni mérkőzés elején Király István, az Egis Gyógyszergyár Zrt. körmendi telephelyének vezetője végezte el a labdafeldobást.

Szólj hozzá!

CDP, CRM, DMP - mi a különbség?

Jellemzően több webáruház még mindig CRM szoftvert alkalmaz, ritkább esetekben Data Management Platformot (DMP). A cikkben bemutatjuk a CRM szoftverek hiányosságait, és azt is eláruljuk, hogy ezeket hogyan oldja meg a CDP. 

Ezért fontos, hogy megfelelő olaj- és levegőszűrőt válasszunk motorkerékpárunkhoz

A motorkerékpár megbízható működése és élettartama nagyban függ attól, hogy milyen alkatrészeket használunk. Az olaj- és levegőszűrők cseréje fontos a megfelelő működés érdekében, és nem elhanyagolható szempont a megfelelő alkatrész kiválasztása.

Magyar Klipszemle: Pogány Induló videója kapta a fődíjat

Pogány Induló Úgy hiszem című dalához készült kisfilm kapta a fődíjat a 8. Magyar Klipszemle-gálán. A nyertesek között van Azahriah, a Carson Coma és Krúbi is.

Prostitúció Szentgotthárdon

Élettársát kényszerítette testének árulására egy férfi.

Megbüntette a Médiatanács a Győr+ Rádiót

Nem sugároztak elegendő közszolgálati műsort.

Miért előnyös a vezeték nélküli porszívó?

Bár még nagyon messze van karácsony, az üzletekben már készülnek az ünnepi dekorációk, olykor-olykor felcsendül egy-egy téli dallam is, és a híradásokban is egyre több cikk szól arról, mit érdemes vásárolni ajándékba.

Kiszökött és emberre támadt egy moszkvai őrkutya Katafán

Az állat maradandó sérüléseket okozott.

19 fa menekült meg Szombathelyen a kivágástól

És még így is elkészül a csapadékelvezető az Erdei Iskola úton.

Másodfokon is elítélték a betegektől plusz pénzt beszedő Vas megyei orvost

A vádlott a rokonoktól összesen 4 millió 53 ezer 707 forintot kapott.

Milyenek a tökéletes, ünnepi eseményekhez illő bankettbútorok?

A rendezvényhelyszínek tulajdonosai, üzemeltetői számára komoly fejtörést okoz, hogy milyen konferenciabútorokat szerezzenek be, amelyek minden igényt kielégítenek, és a hétköznapiak mellett díszes eseményekre is megfelelőek lehetnek. 

Parkoló autókat tört egy részeg sofőr Szombathelyen

Két napra rá - ekkor már jogsi nélkül - megint részegen vezetett.