A velúr csizmák mindig divatosak! Mely modellekkel érdemes a ruhatáradat gazdagítani?

ugytudjuk.hu 2024-10-17 11:18:02
A velúr csizmákat puhaságuk, eleganciájuk és egyedi textúrájuk kiemeli a többi anyagból készült modellek közül, azaz a tömegből. Akár elegáns eseményre, akár a mindennapi viselethez keresel csizmát, a velúr mindig jó választás. Az őszi-téli periódus meg pláne alkalmas arra, hogy ezek a fazonok előkerüljenek, és arassanak!

Mi van a velúrban, amitől annyira különleges? 

A velúr természetes eleganciát közvetít, ugyanakkor puhaságával és egyedi textúrájával kiemelkedik a sorból, ahogy azt már említettük. A velúr különlegesen finom textúrája miatt a belőle remekelt variációk elegánsabbak, mint bőrből készült társaik. Ez a kifinomultság kifejezetten jól mutat hivatalosabb vagy elegánsabb öltözékekkel. A velúr puha anyag, amely kényelmes viseletet garantál egész nap. Nemcsak esztétikai szempontból előnyös, hanem a komfortosság miatt is kedvelt választás, főleg hosszabb távon. A velúr csizmák szinte minden stílushoz illenek, legyen szó hétköznapi ruhákról vagy elegánsabb szettekről. Egyszerű farmerrel és pulóverrel vagy akár divatos szoknyával is remekül mutatnak.

Íme, a 2024-es ősz celebje!

A velúr bokacsizma az egyik legkedveltebb választás az őszi-téli szezonban, mivel sokoldalúan kombinálható, miközben képes feldobni bármilyen egyszerű szettet. A rövidebb szárú fajták határozottan jól néznek ki nadrággal, szoknyával vagy akár hosszabb kabáttal is. A CCC kínálatában kapható variációk a szivárvány sokszínűségét idézik. A klasszikus fekete és barna mellett a világosabb árnyalatok, például a szürke vagy bézs is keresettek. Ha pedig igazán különleges darabot keresel, amely garantáltan felkelti a figyelmet, a térd fölé érő velúr bokacsizma kitűnő választás, ugyanis nemcsak meleg és kényelmes, hanem kifejezetten nőies fellépést is borítékol. A térd fölé érő fazon jól mutat rövidebb szoknyával vagy ruhával, de akár hosszabb kabáttal is összeházasíthatod, hogy elegáns, mégis modern összhatást érj el. A térd fölé érő típusok ideálisak különleges alkalmakra, de a mindennapi viseletben is megállják a helyüket, ha egy kis pluszt szeretnél belevinni az öltözékedbe. A velúr finomsága és a csizma hossza tökéletes harmóniát alkot, ami igazán kihangsúlyozza a lábad vonalát. A CCC online felületén érdemes végigböngészni a lehetőségeket. Ha bizonytalan vagy, akkor pedig a CCC üzleteiben személyesen is meggyőződhetsz arról, hogy melyik fazon a neked befutó.

Milyen törődést igényel a velúr?

A velúr anyag specifikus ápolást igényel, hogy hosszú ideig megőrizze szépségét és minőségét. Mivel érzékenyebb a nedvességre és a szennyeződésekre, lényeges, hogy megfelelően gondoskodj róla. Az első lépés az impregnálás. Használj velúr cipők számára kifejlesztett impregnáló sprayt, hogy megvédhesd a cipőt a nedvességtől és a szennyeződésektől. Ezt érdemes rendszeresen megismételni, különösen esős idő előtt. A velúr modelleket speciális kefével célszerű makulátlanná varázsolni, amely segíthet eltávolítani a port és a kisebb szennyeződéseket. Ha makacsabb folttal találkozol, érdemes velúr tisztítószert alkalmazni, amely kíméletesen távolítja el a foltokat anélkül, hogy károsítaná az anyagot. Amikor nem viseled a velúr csizmákat, tárold őket száraz, hűvös helyen, ahol nem éri őket nedvesség vagy közvetlen napfény. Ha lehet, használj cipőtartót vagy cipővédő dobozt, hogy megőrizd a formájukat és minőségüket.

Szponzorált tartalmat olvastál!

Szólj hozzá!

Megbüntette a Médiatanács a Győr+ Rádiót

Nem sugároztak elegendő közszolgálati műsort.

Közlemény

Korábbi cikkünk kapcsán.

Miért előnyös a vezeték nélküli porszívó?

Bár még nagyon messze van karácsony, az üzletekben már készülnek az ünnepi dekorációk, olykor-olykor felcsendül egy-egy téli dallam is, és a híradásokban is egyre több cikk szól arról, mit érdemes vásárolni ajándékba.

Kiszökött és emberre támadt egy moszkvai őrkutya Katafán

Az állat maradandó sérüléseket okozott.

19 fa menekült meg Szombathelyen a kivágástól

És még így is elkészül a csapadékelvezető az Erdei Iskola úton.

Másodfokon is elítélték a betegektől plusz pénzt beszedő Vas megyei orvost

A vádlott a rokonoktól összesen 4 millió 53 ezer 707 forintot kapott.

Milyenek a tökéletes, ünnepi eseményekhez illő bankettbútorok?

A rendezvényhelyszínek tulajdonosai, üzemeltetői számára komoly fejtörést okoz, hogy milyen konferenciabútorokat szerezzenek be, amelyek minden igényt kielégítenek, és a hétköznapiak mellett díszes eseményekre is megfelelőek lehetnek. 

Parkoló autókat tört egy részeg sofőr Szombathelyen

Két napra rá - ekkor már jogsi nélkül - megint részegen vezetett.

A körzeti megbízottat hívogatta a Győr-Moson-Sopron megyei fiatalkorú zaklató

A telefonba egyetlen esetben szólt bele, közölve, hogy „még nem tudod, kivel kezdtél ki, meglesz még ennek a következménye.”

Törzsvendégnek lenni kiváltság!

Utazni, kiszakadni a megszokott mókuskerékből alapvetően csodálatos élmény, de mégiscsak megnyugtatóbb, ha a szálláshely, ahol ritka pihenőidőt tölti, régi ismerősként fogadja.

Vádat emeltek a szombathelyi Fő téren garázdálkodó fiatal fiúval szemben

Gyermekkorú társaival együtt bántalmazott egy kiskorú sértettet.