Látványos megjelenés minden rendezvényen: a tökéletes roll-up titkai

ugytudjuk.hu 2024-09-27 12:12:47
A marketing világában egyetlen sikeres rendezvény, kiállítás vagy promóciós esemény sem képzelhető el anélkül, hogy a márkánkat ne képviselnénk egyedi, látványos eszközökkel. Az egyik ilyen hatékony és népszerű megoldás a roll-up, amely egyszerűsége és hordozhatósága miatt ideális megoldást jelent a figyelem felkeltésére.

Annak érdekében azonban, hogy működőképes legyen, néhány dologra oda kell figyelnünk a kivitelezése során. Ebben a cikkben hoztunk néhány tippet azzal kapcsolatban, hogy mire érdemes odafigyelni a tökélete roll-up tervezése és kivitelezése során.

Kinek és milyen esetben lehet hasznos egy roll-up?

A Printpix Nyomda roll-up nyomtatás terén kiváló lehetőséget kínál azok számára, akik vállalkozásuknak szeretnének professzionális és látványos megjelenést biztosítani a különböző rendezvényeken, konferenciákon, promóciós eseményeken. Egy jó minőségű roll-up ugyanis szinte minden iparágban a figyelemfelkeltés egyik leghatékonyabb eszköze.

Könnyen hordozható, pillanatok alatt felállítható. Látványosan kommunikálja cégünk előnyeit, professzionális megjelenést kölcsönöz a standunknak, és akár még irodai dekorációként is remekül alkalmazható. Mindezt persze abban az esetben, ha a tervezés és a kivitelezés terén sem hagy kívánnivalót maga után.

Mire érdemes figyelni a tervezés során?

A roll-up hatékonyságának kulcsa a jól átgondolt tervezés. Ennek érdekében pedig több dologra is oda kell figyelnünk. Először is fontos, hogy a reklámhordozón látható szöveg legyen rövid, lényegre törő, és könnyen olvasható, még távolról is. Sose legyen túlzsúfolt az összkép, az eszköz elsődleges célja ugyanis nem más, mint hogy gyorsan és hatékonyan láthatóvá tegye márkánkat, kommunikálja annak üzenetét.

A logók és grafikai elemek esetében mindig használjunk nagy felbontású képeket, nagy hangsúlyt fektetve azok megfelelő elhelyezésére. Figyeljünk továbbá arra is, hogy a roll-upon használt színeknek és betűtípusoknak összhangban legyenek vállalkozásunk arculatával. Ez nemcsak professzionális hatást kelt, de segít a márkaismertség növelésében is.

Mire ügyeljünk a kivitelezés során?

A tervezés után a kivitelezésen áll vagy bukik a roll-up sikeressége. Az első és egyben legfontosabb dolog, hogy mindig olyan megbízható nyomdai szolgáltatót válasszunk, aki képes a magas minőségű, éles és élénk színű nyomatok kivitelezésére.

A reklámhordozó anyaga minden esetben legyen strapabíró és könnyen tisztítható, hogy hosszú távon is megőrizhesse kifogástalan állapotát. Ritkább használat esetén jó döntést jelentenek a PVC alapú banner anyagok, de a legjobb megoldás a film, ami kifejezetten a roll-up szerkezetekhez gyártott, kiváló minőségű és strapabíró anyag. Utóbbi esetben a nyomat minősége is szebb és időtállóbb, éppen ezért hosszú távú, intenzív használatra ez a megoldás javasolt.

Szponzorált tartalmat olvastál!

Szólj hozzá!

A győri Fidesz újabb elképesztő húzása: ellehetetlenítik a város működését

Pintér Bence győri polgármester szerint Fidesz úgy alakítja át a város működtetésének szabályait, mintha egy kistelepülésről beszélnénk, nem pedig egy megyeszékhelyről.

Zöld Minősítést nyert az AGORA Savaria

A díjat azok a szolgáltatók kaphatják meg, akik teljesítik a minimum követelményeket.

Összeverekedtek két szomszéd Szentgotthárdon

A közös udvaron mérkőztek meg.

Rekordot döntött a vonulásra összegyűlt kék vércsék száma a Kárpát-medencében

11 ezer 751 éjszakázó kék vércsét számoltak 49 különböző helyen.

Áldozatsegítő Központ nyílt Győrben

Az áldozatok 20-25 százaléka, vagyis minden negyedik-ötödik ember jut el az áldozatsegítő központokba.

Régi álmunkat válthatjuk valóra egy gondozásmentes kerítés megépítésével

Talán éppen most is azon gondolkodnak páran, hogy miért kell ennyit foglalkozni a kerítések felújításával, javítgatásával. Elképzelhető, hogy akár évente is újra kell csiszolni és festeni. 

Behajtott a vasúti átjáróba a 8-as úton egy külföldi sofőr, letörte a sorompót

A járási ügyészség a vádlottal szemben közúti járművezetéstől eltiltás kiszabását is indítványozta.

Harmincegy ország versenyzői érkeznek a szombathelyi Torna-világkupára

A házigazda magyarokat öt férfi és négy női tornász képviseli majd.

Saját platformján közvetíti a bajnoki mérkőzéseket a kosárszövetség

A pénteken rajtoló 2024/2025-ös szezontól a saját platformján közvetíti a bajnoki mérkőzéseket a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége (MKOSZ).

Kerítésépítéshez válassz gondozásmentes alumíniumot!

A kerítés meghatározó eleme az ingatlanoknak, ezért kialakítására, fenntartására gondot kell fordítani, azonban a hagyományos alapanyagok rendszeres karbantartást igényelnek, ami kevésbé felel meg a mai igényeknek, helyettük az alumínium ajánlott.

20 év, 1000 visszatelepített állat és az 5000. kígyó

Megszületett az újabb generáció a Rákosivipera-védelmi programban.

Több millió forintot csalt el az ügyfelektől egy postavezető

A Győri Járási Ügyészség vádat emelt egy 35 éves nővel szemben, aki postavezetőként több mint 7 millió forintot csalt el az ügyfelektől.

Megtiltják a parkolást a Márton Áron utca egy szakaszán

Kilenc utcában változik meg a forgalmi rend Szombathelyen.

Hogyan tudhatod meg, hogy ki hívott fel telefonon?

Az ismeretlen számokról érkező hívások mindannyiunk számára kellemetlenek lehetnek.

Fellélegezhet a 11-es Huszár úti Waldorf iskola

Egy szülő fizette ki a bérleti díj-tartozást.

Pintér Bence: Botrányos döntésekre készül a leköszönő közgyűlés fideszes többsége

Tiltakozásra hívja kedd délelőttre a győrieket az október elsején hivatalba lépő polgármester.

Október 9-én jön az idei első Vasi El Clasico

18 órakor dobják fel a labdát az Aréna Savariában.