Ezért éri meg a fotónyomtatás – fotókönyv készítéssel együtt

ugytudjuk.hu 2024-09-27 15:28:00
Akár a fotónyomtatás, akár a fotókönyv elkészítése remek lehetőség arra, hogy egy kicsit nosztalgiázzunk, vagy éppen egy maradandó emléket készítsünk. Azonban a fotókönyvvel együtt egy vászonképet is tervezhetünk, amiről még egy kicsit később beszélünk.

Az viszont vitathatatlan, hogy minden kedvenc pillanatunk megérdemelheti, hogy bekerüljön egy olyan helyre, amire a fotókönyv egy tökéletes megoldás. Ettől függetlenül a képkeretbe szánt fényképek is előtérbe kerülhetnek.

Az emlékek megőrzésére tett kísérlet esetében viszont mindkét eset szuper döntésnek bizonyul. A digitális világban már nem olyan könnyű kézzelfogható emléket tenni a polcra, ha nincs egy jó ötletünk erre. A hagyományos fotóalbum pedig nem mindig előnyös.

Hogyan őrizzük meg a pillanatot a digitális világban is?

A digitális képek korszakában nem mindegy, hogy több ezer kép várja az emlékezést a merevlemezen, vagy van lehetőségünk a modern megoldásokra is. A mai nyomtatási technológia és a modern okostelefonok szuper kameráinak világában már nem lehet kérdés, hogy a fénykép megfelelő minőségű-e.

Az viszont sok esetben okozhat fejtörést, hogy hol kerüljön nyomtatásra a kedvenc pillanatunk. Persze “házi” körülmények között is megoldhatjuk ezt a kérdést, de egy profi csapat, mint a myprintpix.hu, mégiscsak jobb megoldásnak tűnik.

Főleg úgy, hogy sokkal olcsóbban elkészítik a fizikai fotókat nagyobb mennyiségben, mintha nekünk kellene megvenni a fotópapírt és a színes patront a nyomtatóba. Emellett pedig a megfelelő minőség kérdése is felmerülhet, ami a nyomtatót illeti.

Miért előnyösebb a fotókönyv, mint a hagyományos album?

Egy fotókönyv esetében jogosan tehetnénk fel azt a kérdést is, hogy: “Miért nem jó a boltokban kapható hagyományos fényképalbum?”. Erre a kérdésre pedig pofonegyszerű a válasz, mert számos jó tulajdonsága van egy egyedi tervezésű fotókönyvnek a “régimódi” albumokkal szemben.

Első körben a legnagyobb előnye a fotókönyveknek, hogy nem kell nyomtatni… majd ragasztani… majd évekig vigyázni arra, hogy ne essenek ki belőle a képek. Emellett pedig az is sokkal jobb lehetőség, hogy nincs méretbeli probléma.

A hagyományos albumok sok esetben standard méretekkel rendelkeznek, ami kötöttséget jelent. Egy egyedi tervezésű fotókönyv viszont megadja nekünk azt a szabadságot, hogy játszhatunk a képek méreteivel és még különböző hatásokkal, maszkokkal és díszítő keretekkel is feldobhatjuk őket. Az előnézetnek hála pedig élőben követhetjük a tervezési folyamatot.

Miért jó választás a fotókönyv és a vászonkép együtt?

Nagyon sokszor fordul elő az a szituáció, amikor tervezünk egy szuper fotókönyvet ajándékba, de közben rájövünk, hogy valamelyik képet szívesen nézegetnénk mi is a falon egy vászonkép formájában. Ilyenkor pedig adja magát a kérdés, hogyan oldhatjuk ezt meg egyetlen megrendeléssel.

Erre a kérdésre ad egy tökéletes választ a myprintpix.hu weboldala, ahol a fotókönyv megrendelés vászonképpel együtt is kivitelezhető, ráadásul szuper kuponkóddal.

Szponzorált tartalmat olvastál!

Szólj hozzá!

A győri Fidesz újabb elképesztő húzása: ellehetetlenítik a város működését

Pintér Bence győri polgármester szerint Fidesz úgy alakítja át a város működtetésének szabályait, mintha egy kistelepülésről beszélnénk, nem pedig egy megyeszékhelyről.

Látványos megjelenés minden rendezvényen: a tökéletes roll-up titkai

A marketing világában egyetlen sikeres rendezvény, kiállítás vagy promóciós esemény sem képzelhető el anélkül, hogy a márkánkat ne képviselnénk egyedi, látványos eszközökkel. Az egyik ilyen hatékony és népszerű megoldás a roll-up, amely egyszerűsége és hordozhatósága miatt ideális megoldást jelent a figyelem felkeltésére.

Zöld Minősítést nyert az AGORA Savaria

A díjat azok a szolgáltatók kaphatják meg, akik teljesítik a minimum követelményeket.

Összeverekedtek két szomszéd Szentgotthárdon

A közös udvaron mérkőztek meg.

Rekordot döntött a vonulásra összegyűlt kék vércsék száma a Kárpát-medencében

11 ezer 751 éjszakázó kék vércsét számoltak 49 különböző helyen.

Áldozatsegítő Központ nyílt Győrben

Az áldozatok 20-25 százaléka, vagyis minden negyedik-ötödik ember jut el az áldozatsegítő központokba.

Régi álmunkat válthatjuk valóra egy gondozásmentes kerítés megépítésével

Talán éppen most is azon gondolkodnak páran, hogy miért kell ennyit foglalkozni a kerítések felújításával, javítgatásával. Elképzelhető, hogy akár évente is újra kell csiszolni és festeni. 

Behajtott a vasúti átjáróba a 8-as úton egy külföldi sofőr, letörte a sorompót

A járási ügyészség a vádlottal szemben közúti járművezetéstől eltiltás kiszabását is indítványozta.

Harmincegy ország versenyzői érkeznek a szombathelyi Torna-világkupára

A házigazda magyarokat öt férfi és négy női tornász képviseli majd.

Saját platformján közvetíti a bajnoki mérkőzéseket a kosárszövetség

A pénteken rajtoló 2024/2025-ös szezontól a saját platformján közvetíti a bajnoki mérkőzéseket a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége (MKOSZ).

Kerítésépítéshez válassz gondozásmentes alumíniumot!

A kerítés meghatározó eleme az ingatlanoknak, ezért kialakítására, fenntartására gondot kell fordítani, azonban a hagyományos alapanyagok rendszeres karbantartást igényelnek, ami kevésbé felel meg a mai igényeknek, helyettük az alumínium ajánlott.

20 év, 1000 visszatelepített állat és az 5000. kígyó

Megszületett az újabb generáció a Rákosivipera-védelmi programban.

Több millió forintot csalt el az ügyfelektől egy postavezető

A Győri Járási Ügyészség vádat emelt egy 35 éves nővel szemben, aki postavezetőként több mint 7 millió forintot csalt el az ügyfelektől.

Megtiltják a parkolást a Márton Áron utca egy szakaszán

Kilenc utcában változik meg a forgalmi rend Szombathelyen.

Hogyan tudhatod meg, hogy ki hívott fel telefonon?

Az ismeretlen számokról érkező hívások mindannyiunk számára kellemetlenek lehetnek.

Fellélegezhet a 11-es Huszár úti Waldorf iskola

Egy szülő fizette ki a bérleti díj-tartozást.

Pintér Bence: Botrányos döntésekre készül a leköszönő közgyűlés fideszes többsége

Tiltakozásra hívja kedd délelőttre a győrieket az október elsején hivatalba lépő polgármester.