Szakmunkások, vendéglátósok – akikre a vidéki Magyarországon is óriási szükség van!

ugytudjuk.hu 2024-09-09 18:08:35
Pécs városa, a Dél-Dunántúl legnagyobb településeként sok-sok álláslehetőséget kínál mind a szakmunkások, mind a vendéglátósok számára. Habár a város leginkább egyetemvárosként, turisztikai központként híres, igazán élhető helyről van szó, festői környezettel – ahol az elhelyezkedési lehetőségek is sok esetben adottak. A munka-magánélet egyensúlyt pedig innentől kezdve jó eséllyel elérhetjük.

Szakmunkák és vendéglátós pozíciók Pécs városában és Baranya környékén

A számok nem hazudnak, nézzük csak meg a helyi álláslehetőségeket. Online rendkívül gyorsan és egyszerűen jelentkezhetünk az aktuálisan meghirdetett munkakörökre. Van például lakatos munkakörben állás Pécsen, de a link alatt vendéglátós pozíciókat is szép számmal találhatunk. Érdemes tehát körülnézni az olyan álláskereső portálokon, mint amilyen a PecsAllas.hu.


 
Hogy miért van ennyi munkalehetőség ezeken a területeken? A válasz egyszerű, nézzük például a lakatosokat: az építőiparban is egyre több projekt indul, ahol szükség van tapasztalt lakatosokra a különféle szerkezetek, fémépítmények és kapuk kivitelezéséhez. A vendéglátós szektort pedig aligha kell magyarázni egy olyan népszerű településen, mint amilyen Pécs városa.

Nemcsak munkahelyet, várost és életet is választ magának az ember

Az ember nem csupán munkát vállal, hanem az életben is próbál teljesen tudatos döntéseket hozni. Egyre fontosabb továbbá a munka-magánélet egyensúlya, a munkavállalói igények is megváltoztak, így ma már sok esetben a munkáltatóknak kell igazodni a tehetséges munkaerőhöz, és nem fordítva. Pécs több szempontból is kiváló hely ahhoz, hogy valaki dolgozzon és éljen is egyben, ne csak túléljen, és jó életminőséget tudjon magának.

Pécs, avagy az élhető város, és ahol a munka-magánélet egyensúly érvényesül

Pécs se nem túl sok, se nem túl kevés – ezért is tökéletes a maga valójában. Van itt minden, amire szükség van, ráadásul a környéken is számos természeti övezetbe el lehet menni strandolni, túrázni, kirándulni, vagy bármi egyéb. A város nem egy zsúfolt metropolisz, hanem úgynevezett emberléptékű város. A helyi közösségek, a megfizethető lakhatás és a rengeteg szabadidős lehetőség mind azt sugallják, hogy ideális hely azok számára, akik szeretnék megtalálni a harmóniát a munka és a magánélet között. A városban élni és dolgozni olyan lehetőség tehát, ami hosszú távon is jó eséllyel megteremti a nyugodt, kiegyensúlyozott élet alapjait.

Szponzorált tartalmat olvastál!

Szólj hozzá!

Vízügy: a torkolati műtárgy Győrben több deciméterrel csökkenti a tetőzést

A Lajtán hétfő 6:00 órától III. fokú árvízvédelmi készültség van érvényben.

Rászállt a versenyhivatal a Sparra

Az üzlet által vállalt kötelezettségek végrehajtását vizsgálják.

Szakítás miatti bosszúból, különös kegyetlenséggel bántalmazta élettársát egy gönyűi férfi

A bántalmazást követően a férfi arra utasította a nőt, hogy menjen a fürdőszobába, tisztálkodjon, lássa el a bántalmazás következtében kialakult sérüléseit, majd távozzon.

Két hidat is lezárnak Győrben az áradás miatt

A Révfalusi (Kossuth) híd és a Petőfi híd is zár alatt az árhullám miatt.

Víz alá kerülhet a Petőfi híd alatti parkoló

Az ingyenes parkolót az üzemeltető 2024. szeptember 13-án pénteken reggel 8 órától lezárja.

Az ÖBB azt javasolja, hogy ne utazzunk vonattal Ausztriába a várható heves esőzések miatt

Az osztrák vasúttársaság a nemzetközi utasok számára az utazáshoz rugalmas jegyhasználatot biztosít.

6 évre ítélték a sárvári "rabszolgatartót"

Másodfokon kapta meg a súlyosabb ítéletet a vádlott.

Pénteken borult idő várható kiadós esővel, záporral

Délutántól délnyugat felől szakadozik a felhőzet.

Az e-rolleres, a gyalogos és kerékpáros közlekedés áll az idei Biztonság Hete középpontjában

Az év első hat hónapjában 319, személyi sérüléssel is járó baleset okozói vagy elszenvedői voltak az e-rollereket használók.

A paleo étrend hatása a testünkre

Az életmódváltás sosem egyszerű, sokszor még a legkisebb változtatásokat is nehéz beépíteni a mindennapokba, ha már egy sok éve megszokott rutint próbálunk elhagyni vagy teljesen felváltani egy másikkal. A legnehezebb a modern étkezést átalakítani és egy egészséges alternatívára váltani.

Tízedannyi mikroműanyag van a Balatonban, mint a Bodrogban

Ezer liternyi Balaton-vízben 21 mikroműanyag található, a Kis-Balatonban 7-8 körül van ez a szám, míg Magyarország egyik legszennyezettebb vizében, a Bodrogban 214,8 műanyagszemcsét számoltak össze a HUN-REN Balatoni Limnológiai Kutatóintézetének kutatói.

Újból csökken az üzemanyagok ára

Azért még így se olcsó!