Elkezdte a felkészülést az új idényre a Győri Audi ETO KC

ugytudjuk.hu 2024-08-22 12:30:56
A következő három-négy hétre vonatkozóan az a cél, hogy az új játékosok beépüljenek az együttesbe.

Elkezdte a felkészülést a 2024/2025-ös idényre a Győri Audi ETO női kézilabdacsapata, és a következő három-négy hétre vonatkozóan az a cél, hogy az új játékosok beépüljenek az együttesbe, hozzászokjanak a labdához és a gyorsasághoz. Per Johansson vezetőedző – aki a holland női válogatott szövetségi kapitánya is egyben – a csapat szerdai sajtónyilvános edzése előtt beszélt erről, hozzátéve, hogy az idény során, ahogy korábban is, minden mérkőzést meg szeretnének nyerni.

Elmondta, hogy az olimpia után nyolc-kilenc napot Svédországban töltött, de már várta, hogy visszatérhessen Győrbe. Jó emlékeket őriz az előző szezon végéről Győrből, és izgatott a következőt tekintve. Emlékeztetett rá, hogy sok új játékost kell beilleszteni a csapatba, de reményei szerint a régiek segítenek majd nekik. A lányok már most keményen dolgoznak – tette hozzá.

Kitért arra, hogy szeptember 3-ra, a magyar bajnokság kezdetére készen kell állniuk, hiszen a Bajnokok Ligája sem sokkal később kezdődik.

A válogatott jobbszélső Győri-Lukács Viktória arról beszélt, hogy az olimpiai szereplés után tíz nap pihenőt kaptak, de akik a bronz-, vagy az aranymeccset játszották, még nem érkeztek meg Győrbe, így egyelőre több az új játékos. Meglátása szerint ez némi könnyebbséget is jelent, mert bár a csapatba könnyű beilleszkedni, nagyon jó a közösség, de így még többet tudnak beszélgetni egymással.

A csapaton belül azt a célt fogalmazták meg, hogy a BL-ben bejussanak a Final Fourba, a magyar bajnokságban pedig visszaszerezzék az aranyat a Ferencvárostól - emelte ki, hozzátéve, hogy a Ferencvárosban is sok az új játékos, így szerinte sok múlik majd azon, melyik csapat tud hamarabb összeállni.

Győri-Lukács Viktória az olimpiáról azt mondta, neki megadatott, hogy Tokió után Párizsba is eljuthatott a nemzeti válogatottal, ahol már nézők is lehettek. „Azt éreztem most a magyar válogatotton, hogy összeálltunk mint csapat” – mondta, hozzátéve, hogy a játékok légköre is jó volt. „Jó volt a csapategység, tényleg együtt dolgoztunk, megbeszéltük, amit meg kellett beszélni, megpróbáltuk megoldani, amit az edző mondott” – fogalmazott.

A Győri Audi ETO KC augusztus 25-én a francia Metz ellen játszik felkészülési mérkőzést az Audi Arénában. A magyar bajnokságban szeptember 3-án a Mosonmagyaróvár ellen kezd hazai pályán, míg a Bajnokok Ligájában szeptember 7-én lép pályára az Esbjerg ellen, szintén hazai pályán.

Szólj hozzá!

Az e-rolleres, a gyalogos és kerékpáros közlekedés áll az idei Biztonság Hete középpontjában

Az év első hat hónapjában 319, személyi sérüléssel is járó baleset okozói vagy elszenvedői voltak az e-rollereket használók.

A paleo étrend hatása a testünkre

Az életmódváltás sosem egyszerű, sokszor még a legkisebb változtatásokat is nehéz beépíteni a mindennapokba, ha már egy sok éve megszokott rutint próbálunk elhagyni vagy teljesen felváltani egy másikkal. A legnehezebb a modern étkezést átalakítani és egy egészséges alternatívára váltani.

Tízedannyi mikroműanyag van a Balatonban, mint a Bodrogban

Ezer liternyi Balaton-vízben 21 mikroműanyag található, a Kis-Balatonban 7-8 körül van ez a szám, míg Magyarország egyik legszennyezettebb vizében, a Bodrogban 214,8 műanyagszemcsét számoltak össze a HUN-REN Balatoni Limnológiai Kutatóintézetének kutatói.

Újból csökken az üzemanyagok ára

Azért még így se olcsó!

Akad olyan szeszes ital, ami sosem fog kimenni a divatból!

Az idők változnak, és az italok világában is markánsan megmutatkoznak különböző trendek, amelyek hatására egyes nedűk korábbi fénye elhalványul, míg mások szinte felragyognak az ismeretlenségből.

Egis Körmend: a begyűrűzött gazdasági válság miatt tovább csökkent a csapat költségvetése

Bebes polgármesternek hiába küldtünk kérdéseket a témában, egyelőre nem válaszolt. 

Új számon lehet elérni a győri kukás céget

A megszokott hívásfogadási időszakokban.

Amit a postai utánvétről tudni érdemes

Sajnos a hírekben és a közvetlen környezetünktől is gyakran hallhatunk olyan esetekről, amikor egy gondosan feladott csomag, aminek az ellenértékét a vásárló előre rendezte, nem érkezett meg a megadott címre vagy a kiválasztott csomagpontra.

Eső után köpönyeg

A Dunántúlon gomolyfelhők zavarják időszakosan a napsütést.

Egy 33 éves férfit fogtak el a rendőrök Győrszabadhegyen, aki engedély nélkül vitt el Pannonhalmáról egy gépkocsit

Érvényes vezetői engedéllyel nem rendelkezett és a kábítószer-gyorstesztje is pozitív eredményt mutatott.