Új tulajdonosa van a Budapest Honvédnak

Farkas Bazsi 2024-08-15 14:03:51
Amely már szerződést is bontott Csertői Auréllal.

Az Arago Sport Kft. lett a labdarúgó NB II-ben szereplő Budapest Honvéd FC új tulajdonosa.

A kispesti klub csütörtöki közleményében kiemeli, hogy a korábbi tulajdonos, a Reditus Equity Zrt. 2019-ben vásárolta meg a klubot és az elmúlt öt évben folyamatosan biztosította a stabil működéshez szükséges gazdasági hátteret.

"A mostani tranzakció célja, hogy a Budapest Honvéd FC hosszútávú jövője és eredményessége biztosítva legyen és a következő években is betölthesse a klub azt a szerepet, amellyel az elmúlt évtizedekben hozzájárult a magyar labdarúgás fejlődéséhez és sikereihez" - olvasható a klub honlapján.

A 14-szeres magyar bajnok Honvéd a 2016/17-es idényben még Marco Rossival volt aranyérmes az élvonalban, tavaly nyáron kiesett az NB II-be, ahol jelenleg egy-egy győzelemmel, vereséggel és döntetlennel a nyolcadik helyen áll.

Nem sokkal a tulajdonosváltást követően a labdarúgó NB II-ben szereplő Budapest Honvéd bejelentette, hogy közös megegyezéssel szerződést bontott Csertői Aurél vezetőedzővel.

Az 58 éves szakember tavaly novemberben érkezett Kispestre és a 15. fordulóban ült először a kispadon. A 2023/2024-es szezonban húsz, míg a mostani kiírásban három bajnokin irányította a Honvédot.

A klub később ad arról tájékoztatás, ki veszi át az együttes irányítását.

Támogasd a hatalomtól független újságírást!

Bár a kormánymédia megpróbálja elhitetni, hogy a tőlük független szerkesztőségek úsznak a pénzben ez közel sincs így.

Amennyiben neked is fontos, hogy sokáig legyen még a hatalmat ellenőrző hang, akkor támogast adománnyal a mi munkánkat is segítő Nemzeti Újságírók Demokratikus Egyesületét.

Adományodat ide utalhatod: 10918001-00000113-44920004.

Köszönjük!

Szólj hozzá!

Az e-rolleres, a gyalogos és kerékpáros közlekedés áll az idei Biztonság Hete középpontjában

Az év első hat hónapjában 319, személyi sérüléssel is járó baleset okozói vagy elszenvedői voltak az e-rollereket használók.

A paleo étrend hatása a testünkre

Az életmódváltás sosem egyszerű, sokszor még a legkisebb változtatásokat is nehéz beépíteni a mindennapokba, ha már egy sok éve megszokott rutint próbálunk elhagyni vagy teljesen felváltani egy másikkal. A legnehezebb a modern étkezést átalakítani és egy egészséges alternatívára váltani.

Tízedannyi mikroműanyag van a Balatonban, mint a Bodrogban

Ezer liternyi Balaton-vízben 21 mikroműanyag található, a Kis-Balatonban 7-8 körül van ez a szám, míg Magyarország egyik legszennyezettebb vizében, a Bodrogban 214,8 műanyagszemcsét számoltak össze a HUN-REN Balatoni Limnológiai Kutatóintézetének kutatói.

Újból csökken az üzemanyagok ára

Azért még így se olcsó!

Akad olyan szeszes ital, ami sosem fog kimenni a divatból!

Az idők változnak, és az italok világában is markánsan megmutatkoznak különböző trendek, amelyek hatására egyes nedűk korábbi fénye elhalványul, míg mások szinte felragyognak az ismeretlenségből.

Egis Körmend: a begyűrűzött gazdasági válság miatt tovább csökkent a csapat költségvetése

Bebes polgármesternek hiába küldtünk kérdéseket a témában, egyelőre nem válaszolt. 

Új számon lehet elérni a győri kukás céget

A megszokott hívásfogadási időszakokban.

Amit a postai utánvétről tudni érdemes

Sajnos a hírekben és a közvetlen környezetünktől is gyakran hallhatunk olyan esetekről, amikor egy gondosan feladott csomag, aminek az ellenértékét a vásárló előre rendezte, nem érkezett meg a megadott címre vagy a kiválasztott csomagpontra.

Eső után köpönyeg

A Dunántúlon gomolyfelhők zavarják időszakosan a napsütést.

Egy 33 éves férfit fogtak el a rendőrök Győrszabadhegyen, aki engedély nélkül vitt el Pannonhalmáról egy gépkocsit

Érvényes vezetői engedéllyel nem rendelkezett és a kábítószer-gyorstesztje is pozitív eredményt mutatott.