Terelőútvonalon közlekednek a buszok a Győrkőcfesztivál alatt

ugytudjuk.hu 2024-07-03 16:51:01
Le lesz zárva a Rába kettős híd.

A 17. Győrkőcfesztivál programjai miatt lezárják a győri belváros egy részét, ami érinti és a közösségi közlekedést. Néhány busz terelőútvonalon halad majd a rendezvény ideje alatt – írja a Kisalföld.

A Volánbusz tájékoztatása szerint csütörtök (július 4) 23:25 és hétfő (július 8.) 04.00 óra között az idei Győrkőcfesztivál miatt teljes szélességében lezárják a Zechmeister utcának a Virágpiactól a Bécsi kapu térig terjedő szakaszát és a Rába kettős hidat.

A lezárás teljes időtartama alatt az 1, 1A, 18, 28, 11, 12Y, 13, 138 14, 14A, 148, 18 és 900 jelzésű buszjáratok mindkét irányban terelőútvonalon, a Petőfi hídon át közlekednek.

Az 1-es, 1A és 1B járatok Újváros irányába a Zechmeister utca - Petőfi híd - Petőfi tér (keleti oldal) - Kossuth Lajos utca útvonalon közlekednek, nem érintik a „Zechmeister utca, Bécsi kapu tér" megállóhelyet, de megállnak a Virágpiacon létesített ideiglenes megállóhelyen.

Marcalváros és Gyirmót irányába az 1, 1A és 1B járatok a Kossuth Lajos utca - Petőfi tér (nyugati oldal) - Petőfi híd - Munkácsy Mihály utca - Szent István út útvonalon közlekednek, nem érintik a „Petőfi tér, zsinagóga" és a „Zechmeister utca, Rába-part" megállóhelyeket, de megállnak a Petőfi téren, a református templom melletti ideiglenes megállóhelyen és a Munkácsy Mihály utca megállóhelyen.

A 28, 11, 12Y és 18-as járatok Bácsa, Egyetem és a Munkácsy Mihály utca irányába a Zechmeister utca - Petőfi híd - Petőfi tér (keleti oldal) útvonalon közlekednek. Nem érintik a Zechmeister utca, Bécsi kapu tér megállóhelyet, de megállnak a Virágpiacon létesített ideiglenes megállóhelyen.

A Révai Miklós utca, Marcalváros és az Audi irányába a 11, 12Y és 18 jelzésű járatok az Erkel Ferenc utca - Róth Emil utca - Petőfi híd - Munkácsy Mihály utca - Szent István út útvonalon közlekednek, nem érintik a „Petőfi tér, zsinagóga" és a „Zechmeister utca, Rába-part'' megállóhelyeket, de megállnak az Erkel Ferenc utcában a jelzőlámpa előtti ideiglenes megállóhelyen és a Munkácsy Mihály utca megállóhelyen.

A 13, 138, 14, 14A, 148 és 900 járatok Sziget, Újváros és Pinnyéd irányába a Zechmeister utca - Petőfi híd- Petőfi tér (keleti oldal) útvonalon közlekednek. Nem érintik a „Zechmeister u., Bécsi kapu tér" megállóhelyet, de megállnak a Virágpiacon létesített ideiglenes megállóhelyen.

Szólj hozzá!

Győr 650 millióval tartozik a Volánnak

„Az ország legnagyobb bliccelői” között emlegette Győrt Lázár János miniszter.

Szomszédját zaklató idős sárvári nőnek kell bíróság elé állnia

Trágár szavak mellett kavicsokat dobált, és több vödör vizet öntött az udvarára.

Álőstermelőket szűrt ki a Nébih Győrben is

Átfogó ellenőrzést tartottak több városban.

Téged is bosszantanak a kis, apró “bogarak”, amik ellepik a lakást, és még csípnek is?

Egy amerikai poloskafaj terjedt el Magyarországon, és éppen a kánikulában érzi legjobban magát.

A professzionális jégkészítő gépek karbantartása

Ahogy a nyarak melegebbé és melegebbé válnak, egyre komolyabb szerep jut az éttermek és bárok üzletmenetében a nagykonyhai jégkészítő berendezéseknek, melyek meghibásodása komoly fennakadást okozhat mind a vendéglátó-ipari egység, mind a hőség elleni enyhülésre vágyó vendégek életében.

Fekete Dávid: A Fidesz-KDNP megnyerte a választást Győrben

Együttműködésre készül Pintér Bencével a Fidesz győri frakcióvezetője.

Az év legforróbb napja jöhet kedden

A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 35 és 42 fok között várható.

Kerékpáron is teljesítenek szolgálatot a szombathelyi rendőrök

A turisztikai szezon végéig lehet találkozni velük.

Illegális "Dacia Clubot" számolt fel a NAV Győr mellett

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy Győr melletti faluban tartott akció során tetten érték azt az illegálisan tevékenykedő autószerelőt, aki különös érdeklődést mutatott az illegális Dacia szoftverek és autódiagnosztikai eszközök iránt.

Telt ház lesz vasárnap a Forma-1 Magyar Nagydíjon

Ismét Herendi porcelánt kapnak a dobogósok.

Betartandó szabályok VISUMAX típusú lézeres szemműtét után

A VISUMAX típusú kétlézeres szemműtét az egyik legkorszerűbb látáskorrekciós eljárás, amely precízen formálja át a szaruhártyát, ezzel jelentős mértékben javítva a látás minőségét.

Nyaralás autóval? Így készítsünk fel az autót indulás előtt!

Megérkezett a nyár, sokan pedig már alig várják, hogy útra keljenek, és a megérdemelt pihenésüket élvezhessék. Rengetegen indulnak el nyaralni autóval, viszont sokan vannak, akik az autó felkészítése alatt csak a csomagok bepakolását értik. Pedig ennél lényegesen többről van szó. 

Az újraszámolás után is Karácsony Gergely maradt a főpolgármester

293 szavazattal kapott többet, mint Vitézy Dávid.

Környezetbarát és energiahatékony fűtés kondenzációs kazánnal

Ahogy távolodunk a szezontól, egyre kevésbé lesz központi kérdés, hogy milyen fűtési technológiával a tudunk leghatékonyabban meleget teremteni otthonunkban. Ilyenkor már a napsugarak kellemes hőfokot teremtenek a lakásban, így kisebb gondunk is nagyobb annál, hogy a fűtőtestek működését figyeljük. 

Hamis vagyonőri igazolvánnyal sefteltek Sárváron

De hát az éjjeliőr is megbukhat nappal.

Mentőautó karambolozott Szombathelyen

A Thököly utcában kell fennakadásra számítani.

Danka Lajos lett a Mi Hazánk Mozgalom szombathelyi szervezetének elnöke

Már a 2026-os választásokra készül a párt helyi sejtje.