Bognár Kristóf visszatért a Falcoba

Farkas Bazsi 2024-07-01 15:12:48
A szombathelyi nevelés újra sárga-feketében lép pályára.

A 2024/2025-ös szezonban a Falco KC Szombathely csapatát erősíti Bognár Kristóf - jelentette be a kosárlabda klub. 

Az 1994-es születésű játékos gimnáziumi éveit is már Szombathelyen töltötte, és végig járta utánpótlás csapatainkat, majd a 2012/13-as szezonban debütált az NBI/A-ban, és a felnőtt csapatunknál még 5 szezont töltött. Ez idő alatt összesen 141 mérkőzésen lépett pályára, és a 2016/17-es szezonban tagja volt a bajnoki ezüstérmet szerző csapatnak.

Fotó: falcokc.com

A Debrecenben eltöltött 3,5 szezon után Szegedre igazolt, ahol egy bajnoki bronzérmet, és egy Magyar Kupa ezüstöt is ünnepelhetett. Bognár a mögöttünk hagyott szezonban 36 mérkőzésen lépett pályára, és 30,4 perc alatt, átlagban 12,5 pontot és 8,1 lepattanót szerzett. A védekezésben is aktív magasember a mögöttünk hagyott kiírásban meccsenként átlagban 1,2 labdát szerzett, és mellette majdnem minden meccsen blokkolt egy dobást (0,9 blokkolt dobás/mérkőzés) - adta hírül a csapat weboldala.

Bognár így nyilatkozott: Örültem, mikor megkeresett a Falco, nyilván nagyon jó érzés egy játékosnak, hogy ha a nevelő egyesülete vissza várja, pláne, ha egyben jelenleg az ország legmeghatározóbb csapatáról van szó. Nagy kihívásnak gondolom ezt a lehetőséget, szeretnék minél jobban élni ezzel. Illetve nagy dolognak tartom, hogy kipróbálhatom magam magasabban jegyzett csapatok ellen is a BL-ben.

 

Szólj hozzá!

Bezárják a győri börtönt

Egy szökési kísérlet után döntöttek így, túl korszerűtlen az épület.

Útlezárásokkal jön a hétvégén a Vasi Vasember

Itt vannak a részletek, hogy merre nem tudsz majd közlekedni!

Elhunyt a szombathelyi Vásárcsarnok sokak által ismert kofája

Magdi néni 50 évig kínálta a savanyúságot a vevőknek.

Balhé volt a vasi mennyei megyeiben

Két szurkoló szóváltásba keveredett a játékvezetővel és két asszisztensével, őket szidalmazta, verekedésre hívta fel, majd a játékvezető és az egyik asszisztens pólóját megrángatta.

Gólyafészket láttál?

Küldd el az MME-nek az adatokat!

Péntek délutántól lehet fürödni Győrben az Aranypart I.-en

Június elsején az árhullám miatt maradt el a nyitás.

Fóliasátrat gyújtott fel egy tűzijáték Győrben

Két és fél millió forint kárt okoztak.

Eladó a szombathelyi Pálma presszó

Hosszú baráti beszélgetések helyszíne.

Ezért nem hiányozhat nyáron egy tetősátor az autós kelléktárból

Nyár, napsütés, szabadság – mi más lenne a tökéletes kombináció egy felejthetetlen kalandhoz? Az autós kempingezés ismét virágkorát éli, a hagyományos sátrak és lakókocsik mellett pedig egyre népszerűbbé válik a tetősátor használata.

Betekintés a fűmagok világába 

A fűmagok kiemelt szerepet töltenek be az életünkben. Belőlük nő ki a pázsit, az a biztonságos és egészséges felület, ami alapot ad a szabadidő eltöltéséhez, széppé varázsolja a városi parkokat, közterületeket, vagy a kertes házunk, nyaralónk udvarát.