Egy terület, amely sokakat vonz manapság: az online marketing!

ugytudjuk.hu 2024-06-27 11:38:38
Ha csak szétnézünk a világban, azt látjuk, hogy a digitalizáció teljes mértékben jelen van: az internetről rendeljük a műszaki cikkeket, a ruhákat, a lakásdekorációhoz való kellékeket, de gyakran még az alapvető élelmiszereket is.

 

Egy terület, amely sokakat vonz manapság: az online marketing!

Ha csak szétnézünk a világban, azt látjuk, hogy a digitalizáció teljes mértékben jelen van: az internetről rendeljük a műszaki cikkeket, a ruhákat, a lakásdekorációhoz való kellékeket, de gyakran még az alapvető élelmiszereket is.

A kínálat azonban egyre nagyobb, és az online világban kitűnni egy-egy termékkel, szolgáltatással egyre nehezebb. A marketingesek feladata az, hogy ráirányítsák az emberek figyelmét egy-egy vállalkozásra: éppen ezért ők nagyon keresett szakemberek manapság.

Ha valaki e területen szeretne elhelyezkedni, annak a TanfolyamGURU.hu vállalkozás és marketing tanfolyamait érdemes megtekintenie: ezen az oldalon egy helyen gyűjtötték össze az országban induló marketinges képzéseket. Lássuk is, mi minden található itt!

Prémium Social Media Manager tanfolyam

Az egyik legnagyobb érdeklődésre számot tartó képzés a Prémium Social Media Manager tanfolyam, és ez nem véletlen! Hiszen manapság sokszor már nem is a Google alapján indítjuk a keresést, hanem a Facebookon vagy az Instagramon nézünk utána a lehetőségeknek.

Ezeken a platformokon minden jelentős vállalkozás jelen van, jobbnál jobb hirdetéseket tesznek közzé, hogy mindenki rájuk találjon. Pont ez a feladata egy social media managernek – ám maga a szakma egyáltalán nem könnyű, sőt!

A trendek napról napra változnak, a hirdetési költségek pedig nőnek, így igazán kreatívnak kell lenni ahhoz, hogy a vállalkozások célt érjenek, üzenetük eljusson a célközönséghez. A fent említett tanfolyamon azonban megtanítják, hogyan lehet ezt elérni.

Egy kis ízelítő a tematikából:

●    A közösségi média platformok
●    Tartalomtervezés, az ütemezés módjai és közönségkezelés
●    Analitika és mérések
●    Stratégia és tervezés

A kurzus 3 hónapos, az ország több városában is elérhető: online, de interaktív módon oktatnak ugyanis. A tanfolyam ára részletekben is kifizethető. Azoknak ajánlott a képzés, akik szeretnék maximálisan kihasználni a közösségi média felületeiben rejlő marketinglehetőségeket.

Online marketing tanfolyam

Akik nemcsak a Facebook, Instagram, TikTok kezelését szeretnék megtanulni, hanem a teljes összképet szeretnék látni, azoknak az Online marketing tanfolyamot tudjuk ajánlani. Ez a képzés is végezhető munka mellett, és a részletfizetés is igénybe vehető. Az alapokat lehet itt elsajátítani, az oktatók mindenben segítenek a tanulás során.

Keresőoptimalizálás (SEO) tanfolyam

A területhez szorosan hozzátartozik a keresőoptimalizálás is, hiszen e nélkül mit sem érne ma már az online marketing. A SEO alapelveit oktatják ezen a képzésen, és bár a tananyag kissé száraznak, unalmasnak tűnhet sokaknak, valójában egy nagyon izgalmas tevékenységről van szó! Érdemes ide is beiratkozni, és elmélyedni a témában.

Aki pedig arra vállalkozna, hogy a fenti területeken tevékenykedő vállalkozásokat segítse, annak a virtuális asszisztens képzést ajánljuk figyelmébe a TanfolyamGURU.hu oldaláról. Nézz szét alaposan a kurzusok között, hiszen itt vannak még más érdekes, sokat ígérő tanfolyamok is!

Szponzorált tartalmat olvastál!

Szólj hozzá!

Győr 650 millióval tartozik a Volánnak

„Az ország legnagyobb bliccelői” között emlegette Győrt Lázár János miniszter.

Szomszédját zaklató idős sárvári nőnek kell bíróság elé állnia

Trágár szavak mellett kavicsokat dobált, és több vödör vizet öntött az udvarára.

Álőstermelőket szűrt ki a Nébih Győrben is

Átfogó ellenőrzést tartottak több városban.

Téged is bosszantanak a kis, apró “bogarak”, amik ellepik a lakást, és még csípnek is?

Egy amerikai poloskafaj terjedt el Magyarországon, és éppen a kánikulában érzi legjobban magát.

A professzionális jégkészítő gépek karbantartása

Ahogy a nyarak melegebbé és melegebbé válnak, egyre komolyabb szerep jut az éttermek és bárok üzletmenetében a nagykonyhai jégkészítő berendezéseknek, melyek meghibásodása komoly fennakadást okozhat mind a vendéglátó-ipari egység, mind a hőség elleni enyhülésre vágyó vendégek életében.

Fekete Dávid: A Fidesz-KDNP megnyerte a választást Győrben

Együttműködésre készül Pintér Bencével a Fidesz győri frakcióvezetője.

Az év legforróbb napja jöhet kedden

A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 35 és 42 fok között várható.

Kerékpáron is teljesítenek szolgálatot a szombathelyi rendőrök

A turisztikai szezon végéig lehet találkozni velük.

Illegális "Dacia Clubot" számolt fel a NAV Győr mellett

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy Győr melletti faluban tartott akció során tetten érték azt az illegálisan tevékenykedő autószerelőt, aki különös érdeklődést mutatott az illegális Dacia szoftverek és autódiagnosztikai eszközök iránt.

Telt ház lesz vasárnap a Forma-1 Magyar Nagydíjon

Ismét Herendi porcelánt kapnak a dobogósok.

Betartandó szabályok VISUMAX típusú lézeres szemműtét után

A VISUMAX típusú kétlézeres szemműtét az egyik legkorszerűbb látáskorrekciós eljárás, amely precízen formálja át a szaruhártyát, ezzel jelentős mértékben javítva a látás minőségét.

Nyaralás autóval? Így készítsünk fel az autót indulás előtt!

Megérkezett a nyár, sokan pedig már alig várják, hogy útra keljenek, és a megérdemelt pihenésüket élvezhessék. Rengetegen indulnak el nyaralni autóval, viszont sokan vannak, akik az autó felkészítése alatt csak a csomagok bepakolását értik. Pedig ennél lényegesen többről van szó. 

Az újraszámolás után is Karácsony Gergely maradt a főpolgármester

293 szavazattal kapott többet, mint Vitézy Dávid.

Környezetbarát és energiahatékony fűtés kondenzációs kazánnal

Ahogy távolodunk a szezontól, egyre kevésbé lesz központi kérdés, hogy milyen fűtési technológiával a tudunk leghatékonyabban meleget teremteni otthonunkban. Ilyenkor már a napsugarak kellemes hőfokot teremtenek a lakásban, így kisebb gondunk is nagyobb annál, hogy a fűtőtestek működését figyeljük. 

Hamis vagyonőri igazolvánnyal sefteltek Sárváron

De hát az éjjeliőr is megbukhat nappal.

Mentőautó karambolozott Szombathelyen

A Thököly utcában kell fennakadásra számítani.

Danka Lajos lett a Mi Hazánk Mozgalom szombathelyi szervezetének elnöke

Már a 2026-os választásokra készül a párt helyi sejtje.