Egy terület, amely sokakat vonz manapság: az online marketing!

ugytudjuk.hu 2024-06-27 11:38:38
Ha csak szétnézünk a világban, azt látjuk, hogy a digitalizáció teljes mértékben jelen van: az internetről rendeljük a műszaki cikkeket, a ruhákat, a lakásdekorációhoz való kellékeket, de gyakran még az alapvető élelmiszereket is.

 

Egy terület, amely sokakat vonz manapság: az online marketing!

Ha csak szétnézünk a világban, azt látjuk, hogy a digitalizáció teljes mértékben jelen van: az internetről rendeljük a műszaki cikkeket, a ruhákat, a lakásdekorációhoz való kellékeket, de gyakran még az alapvető élelmiszereket is.

A kínálat azonban egyre nagyobb, és az online világban kitűnni egy-egy termékkel, szolgáltatással egyre nehezebb. A marketingesek feladata az, hogy ráirányítsák az emberek figyelmét egy-egy vállalkozásra: éppen ezért ők nagyon keresett szakemberek manapság.

Ha valaki e területen szeretne elhelyezkedni, annak a TanfolyamGURU.hu vállalkozás és marketing tanfolyamait érdemes megtekintenie: ezen az oldalon egy helyen gyűjtötték össze az országban induló marketinges képzéseket. Lássuk is, mi minden található itt!

Prémium Social Media Manager tanfolyam

Az egyik legnagyobb érdeklődésre számot tartó képzés a Prémium Social Media Manager tanfolyam, és ez nem véletlen! Hiszen manapság sokszor már nem is a Google alapján indítjuk a keresést, hanem a Facebookon vagy az Instagramon nézünk utána a lehetőségeknek.

Ezeken a platformokon minden jelentős vállalkozás jelen van, jobbnál jobb hirdetéseket tesznek közzé, hogy mindenki rájuk találjon. Pont ez a feladata egy social media managernek – ám maga a szakma egyáltalán nem könnyű, sőt!

A trendek napról napra változnak, a hirdetési költségek pedig nőnek, így igazán kreatívnak kell lenni ahhoz, hogy a vállalkozások célt érjenek, üzenetük eljusson a célközönséghez. A fent említett tanfolyamon azonban megtanítják, hogyan lehet ezt elérni.

Egy kis ízelítő a tematikából:

●    A közösségi média platformok
●    Tartalomtervezés, az ütemezés módjai és közönségkezelés
●    Analitika és mérések
●    Stratégia és tervezés

A kurzus 3 hónapos, az ország több városában is elérhető: online, de interaktív módon oktatnak ugyanis. A tanfolyam ára részletekben is kifizethető. Azoknak ajánlott a képzés, akik szeretnék maximálisan kihasználni a közösségi média felületeiben rejlő marketinglehetőségeket.

Online marketing tanfolyam

Akik nemcsak a Facebook, Instagram, TikTok kezelését szeretnék megtanulni, hanem a teljes összképet szeretnék látni, azoknak az Online marketing tanfolyamot tudjuk ajánlani. Ez a képzés is végezhető munka mellett, és a részletfizetés is igénybe vehető. Az alapokat lehet itt elsajátítani, az oktatók mindenben segítenek a tanulás során.

Keresőoptimalizálás (SEO) tanfolyam

A területhez szorosan hozzátartozik a keresőoptimalizálás is, hiszen e nélkül mit sem érne ma már az online marketing. A SEO alapelveit oktatják ezen a képzésen, és bár a tananyag kissé száraznak, unalmasnak tűnhet sokaknak, valójában egy nagyon izgalmas tevékenységről van szó! Érdemes ide is beiratkozni, és elmélyedni a témában.

Aki pedig arra vállalkozna, hogy a fenti területeken tevékenykedő vállalkozásokat segítse, annak a virtuális asszisztens képzést ajánljuk figyelmébe a TanfolyamGURU.hu oldaláról. Nézz szét alaposan a kurzusok között, hiszen itt vannak még más érdekes, sokat ígérő tanfolyamok is!

Szponzorált tartalmat olvastál!

Szólj hozzá!

Bejegyezték a Haladás 1919 Labdarúgó Kft.-t

Egyelőre még 100%-ban a szombathelyi önkormányzat a tulajdonos.

Két győri és egy szombathelyi gimnázium a középiskolák TOP 20-as csapatában

A Kazinczy Ferenc Gimnázium, a Révai Miklós Gimnázium, és szombathelyi az ELTE Bolyai János Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium volt eminens. 

Kósa Roland lett Győr alpolgármestere

Konszenzussal választották meg.

Lemondott mandátumáról Jenei Ferenc

A győri önkormányzati képviselő mandátumát Rosinger Tímea veszi fel.

Mit kell tudni a chili paprika aromáról?

A chili kapcsán nincs ember a Földön, aki ne a tüzes csípősségre asszociálna.

Az Audi vezetése Győr új polgármesterénél járt

A mai találkozó megerősítette a feleket abban, hogy erős a partnerség a város és a vállalat között.

Marad az előterjesztések 5 napos közzétételi ideje Sárváron

Kondora polgármester visszavonta az szmsz ezen módosítását.

Többszöri próbálkozás után kapták el a győri kábítószerneppert a rendőrök

Rendszeresen vezetett jogsi nélkül kábítószer hatása alatt.

Illegális fegyvertartóra csaptak le Sárváron

Puskát és 100 darab lőszert találtak.

Frontális karambol történt a 82-esen, Győrújbarátnál

A baleset miatt teljesen lezárták az érintett útszakaszt.

DK: A győri megyei közgyűlés járjon el a sugárterápiás gépek javításának érdekében!

Ha arra volt pénz, hogy a megyei önkormányzat 100 millió forintért bérelje a győri Csónakházat, amelynek a fenntartása azóta is milliókat emészt fel, akkor a sugárterápiás gépekre is legyen! - véli a párt.

Újranyit az oladi posta Szombathelyen

Február, március környékén kezdheti meg működését. Nem a Posta fogja üzemeltetni.

Megint nincs fizetés a Haladás VSE-ben

Hova lesz az évi 250 millió forintos minisztériumi támogatás?