Egy terület, amely sokakat vonz manapság: az online marketing!

ugytudjuk.hu 2024-06-27 11:38:38
Ha csak szétnézünk a világban, azt látjuk, hogy a digitalizáció teljes mértékben jelen van: az internetről rendeljük a műszaki cikkeket, a ruhákat, a lakásdekorációhoz való kellékeket, de gyakran még az alapvető élelmiszereket is.

 

Egy terület, amely sokakat vonz manapság: az online marketing!

Ha csak szétnézünk a világban, azt látjuk, hogy a digitalizáció teljes mértékben jelen van: az internetről rendeljük a műszaki cikkeket, a ruhákat, a lakásdekorációhoz való kellékeket, de gyakran még az alapvető élelmiszereket is.

A kínálat azonban egyre nagyobb, és az online világban kitűnni egy-egy termékkel, szolgáltatással egyre nehezebb. A marketingesek feladata az, hogy ráirányítsák az emberek figyelmét egy-egy vállalkozásra: éppen ezért ők nagyon keresett szakemberek manapság.

Ha valaki e területen szeretne elhelyezkedni, annak a TanfolyamGURU.hu vállalkozás és marketing tanfolyamait érdemes megtekintenie: ezen az oldalon egy helyen gyűjtötték össze az országban induló marketinges képzéseket. Lássuk is, mi minden található itt!

Prémium Social Media Manager tanfolyam

Az egyik legnagyobb érdeklődésre számot tartó képzés a Prémium Social Media Manager tanfolyam, és ez nem véletlen! Hiszen manapság sokszor már nem is a Google alapján indítjuk a keresést, hanem a Facebookon vagy az Instagramon nézünk utána a lehetőségeknek.

Ezeken a platformokon minden jelentős vállalkozás jelen van, jobbnál jobb hirdetéseket tesznek közzé, hogy mindenki rájuk találjon. Pont ez a feladata egy social media managernek – ám maga a szakma egyáltalán nem könnyű, sőt!

A trendek napról napra változnak, a hirdetési költségek pedig nőnek, így igazán kreatívnak kell lenni ahhoz, hogy a vállalkozások célt érjenek, üzenetük eljusson a célközönséghez. A fent említett tanfolyamon azonban megtanítják, hogyan lehet ezt elérni.

Egy kis ízelítő a tematikából:

●    A közösségi média platformok
●    Tartalomtervezés, az ütemezés módjai és közönségkezelés
●    Analitika és mérések
●    Stratégia és tervezés

A kurzus 3 hónapos, az ország több városában is elérhető: online, de interaktív módon oktatnak ugyanis. A tanfolyam ára részletekben is kifizethető. Azoknak ajánlott a képzés, akik szeretnék maximálisan kihasználni a közösségi média felületeiben rejlő marketinglehetőségeket.

Online marketing tanfolyam

Akik nemcsak a Facebook, Instagram, TikTok kezelését szeretnék megtanulni, hanem a teljes összképet szeretnék látni, azoknak az Online marketing tanfolyamot tudjuk ajánlani. Ez a képzés is végezhető munka mellett, és a részletfizetés is igénybe vehető. Az alapokat lehet itt elsajátítani, az oktatók mindenben segítenek a tanulás során.

Keresőoptimalizálás (SEO) tanfolyam

A területhez szorosan hozzátartozik a keresőoptimalizálás is, hiszen e nélkül mit sem érne ma már az online marketing. A SEO alapelveit oktatják ezen a képzésen, és bár a tananyag kissé száraznak, unalmasnak tűnhet sokaknak, valójában egy nagyon izgalmas tevékenységről van szó! Érdemes ide is beiratkozni, és elmélyedni a témában.

Aki pedig arra vállalkozna, hogy a fenti területeken tevékenykedő vállalkozásokat segítse, annak a virtuális asszisztens képzést ajánljuk figyelmébe a TanfolyamGURU.hu oldaláról. Nézz szét alaposan a kurzusok között, hiszen itt vannak még más érdekes, sokat ígérő tanfolyamok is!

Szponzorált tartalmat olvastál!

Szólj hozzá!

Ezért nem hiányozhat nyáron egy tetősátor az autós kelléktárból

Nyár, napsütés, szabadság – mi más lenne a tökéletes kombináció egy felejthetetlen kalandhoz? Az autós kempingezés ismét virágkorát éli, a hagyományos sátrak és lakókocsik mellett pedig egyre népszerűbbé válik a tetősátor használata.

Betekintés a fűmagok világába 

A fűmagok kiemelt szerepet töltenek be az életünkben. Belőlük nő ki a pázsit, az a biztonságos és egészséges felület, ami alapot ad a szabadidő eltöltéséhez, széppé varázsolja a városi parkokat, közterületeket, vagy a kertes házunk, nyaralónk udvarát.

Így történjen a névjegykártya átadása

Az üzleti siker egyik alappillére a jó benyomás, ami leginkább az első pillanatokban dől el. Ha a veled szemben álló rossz polcra teszi, akkor abból már nehéz jó üzletet csinálni, viszont ezek a pillanatok azok, amikor lenyűgözni is könnyebb a másikat, ami aztán nagyban segíti a későbbi kommunikációt.

A hétvégén visszatér a kánikula

Vasárnap már 31-37 Celsius-fok között alakulnak a maximumok.

Gyilkosság Sárváron

Őrizetben az elkövető

Felállt az ETO szakmai stábja

Köteles László sportigazgató távozik a klubtól.

Szakember: az árhullám miatt lett sok a szúnyog

Pintér Szabolcs, a Győr-Szol Zrt. szúnyoggyérítésért felelős szakembere adott interjút a GyőrPlusznak.

Litván, olasz és lengyel ellenfelet kapott a Falco a BL-ben

A vasi klub hatodik alkalommal lesz ott a BL csoportkörében.

20 millióba került a győri nyárnyitó esemény

Friss üvegzseb-adatok érkeztek a városháza kulturális osztályáról.

Hozzunk fényt a nyáréjszakákba kerti LED-ekkel!

Ahogy beköszöntött a jó idő, ismét belecsaptunk az élvezetekbe, rendbe raktuk a kertet, a bútorokat, a grillsütőket, hogy végre szabadon, a friss levegőn élvezhessük szeretteinkkel, barátainkkal közösen a kellemes időjárást és a természet közelségét.

A Szombathelyi Sportiskolán keresztül mentenék meg a szombathelyi focit

Nagy kérdés, hogy a Haladás VSE kiadja-e a versenyeztetési jogot.

Melega Miklós maradt a szombathelyi KDNP elnöke

A tagság még csak napirendre sem vette az általa kezdeményezett bizalmatlansági indítványt.

Záporos-zivataros szerdára számíthatunk

Helyenként heves zivatarok is előfordulhatnak.

Felszámolás alá került a Dreiszker és Társai Kft.

A cégbirodalom másik cégével, a Muros Bau Kft.-vel szemben két végrehajtás is megindult.